هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Alzahra
اون ک 100 درصد
ولی تو دوتاشم داری
ریاضی فیزیکت که عالیه
حفظیاتتم خوبه که فرمولا یادت میمونه -
Alzahra
اون ک 100 درصد
ولی تو دوتاشم داری
ریاضی فیزیکت که عالیه
حفظیاتتم خوبه که فرمولا یادت میمونه -
Alzahra
اگ بدن به من اصن کنکور برگزار نمیکنم -
@_POUYA_ آهان.....
نمیدونم منظورت چی بودمنتها تحقیقات دانشمندان ثابت کرده من از نسل کوالا هام
Alzahra نقاط برتر زیادی داره ،
مثلا متفکر هستید ، کم حرف میزنید که نشانه از پر بودن معلوماتتونه ، طبل تهی خیلی صدا داره مثل من ،
اهل آرامش هستید و به روانتون خیلی اهمیت میدید ،
از آنجا که وقتی چیزی یا یکی رو دوس دارن ولش نمیکنن مثل درخت که همیشه بهش چسبیدن و مهر میدن شما هم مهربانید و دوس دارید مهر بورزید ... -
اینایی که این گفتو من ندارم هق
-
مثلا متفکر هستید ، کم حرف میزنید که نشانه از پر بودن معلوماتتونه ، طبل تهی خیلی صدا داره مثل من ،
از آنجا که وقتی چیزی یا یکی رو دوس دارن ولش نمیکنن مثل درخت که همیشه بهش چسبیدن و مهر میدن شما هم مهربانید و دوس دارید مهر بورزید ...@_POUYA_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از آنجا که وقتی چیزی یا یکی رو دوس دارن ولش نمیکنن مثل درخت که همیشه بهش چسبیدن و مهر میدن شما هم مهربانید و دوس دارید مهر بورزید ...ممنون از این که داری سعی میکنی روحیه بدی منتها من با اختلالاتم دوشواری ندارم
-
وقتی یه سریالُ تموم میکنم عمیقا ناراحت میشم
انگار با کلی آدم دوست شدی باهاشون زندگی کردی گفتی خندیدی ناراحت شدی اشک ریختی از تموم لحظه های زندگیشون خبر داشتی
و یهو باید با همشون خدافظی کنی اونم برای همیشه.
و این خیلی بده:( -
@_POUYA_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از آنجا که وقتی چیزی یا یکی رو دوس دارن ولش نمیکنن مثل درخت که همیشه بهش چسبیدن و مهر میدن شما هم مهربانید و دوس دارید مهر بورزید ...ممنون از این که داری سعی میکنی روحیه بدی منتها من با اختلالاتم دوشواری ندارم
-
مرگ بر جوش استرسی دوباره
-
آرزو میکنم تاابدصدای
گیر دادن و خندیدن و بوی
غذاهای مادرتون تو خونه بپیچه...
روز مادر مبارک
-
من اگه همین الان به دکتر روان شناس یا روان پزشک یا اصن یه دکتر اعصاب و روان مراجعه کنم ...
از این لباس بر عکسا تنم میکنن و سریع بستریممی کننAlzahra
عهههههههه نگو اینجوری -
Alzahra
چون خیلیم خوبی -
Alzahra همیشه یه چیزی رو ضعف میبینیم،
درست نیس،
مبدا رو یکم جابه جا کنیم منفی مثبت میشه و برعکس
مقیاسو عوض کنیم تغییر میکنه
حتی زاویه رو ، از اون ور دیده ها مثبت میتونه منفی باشه و منفی ها مثبت ،
یا کل مثبت و منفی که به درازای بینهایته ، وقتی از زوم در بیاد و نگاه میکروسکوپی نداشته باشیم خط نامحدود یه نقطه میشه ،
زمین بزرگه وقتی روی زمینیم ، یکم که رفتیم بالا زمین نقطه میشه،
همونطوری که از بالا نقطه دیده میشیم...