هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اگه چندتا باکس مقوایی هم اندازه کوچیک داشتین باهاشون چیکار میکردین؟
چیچک @Soniaaa @Hamed-s Michael Vey @نویسنده-کوچولو @0yasin-sh0 @Farhadd @Farhadd @Alba _هوژین_ @ail-valicheki @Matrix @_POUYA_ 0-0ftm Hhh Hh Uranium Kourosh Mousavi Sachli -
چیچک @Soniaaa @Hamed-s Michael Vey @نویسنده-کوچولو @0yasin-sh0 @Farhadd @Farhadd @Alba _هوژین_ @ail-valicheki @Matrix @_POUYA_ 0-0ftm Hhh Hh Uranium Kourosh Mousavi Sachli@Zahra-HD
جواب من ذوق هنریتونو کور میکنهمیدازم دور
ولی حالا جدی بگم با کاغذای کادو خوشگل تزئینشون میکنم ب عنوان ارگانایزر داخل کشو استفاده میکنم
پ ن : عاشق جعبه های خوشگلم -
@m-hmt درستشم همینه
-
چیچک @Soniaaa @Hamed-s Michael Vey @نویسنده-کوچولو @0yasin-sh0 @Farhadd @Farhadd @Alba _هوژین_ @ail-valicheki @Matrix @_POUYA_ 0-0ftm Hhh Hh Uranium Kourosh Mousavi Sachli@Zahra-HD
نمیدونم جدی
اصن استعداد هنری ندارم:/ -
چیچک @Soniaaa @Hamed-s Michael Vey @نویسنده-کوچولو @0yasin-sh0 @Farhadd @Farhadd @Alba _هوژین_ @ail-valicheki @Matrix @_POUYA_ 0-0ftm Hhh Hh Uranium Kourosh Mousavi Sachli@Zahra-HD میچسبوندمشون بهم یه شکل قشنگ درست می کردم
-
چیچک @Soniaaa @Hamed-s Michael Vey @نویسنده-کوچولو @0yasin-sh0 @Farhadd @Farhadd @Alba _هوژین_ @ail-valicheki @Matrix @_POUYA_ 0-0ftm Hhh Hh Uranium Kourosh Mousavi Sachli@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چیچک @Soniaaa @Hamed-s Michael Vey @نویسنده-کوچولو @0yasin-sh0 @Farhadd @Farhadd @Alba _هوژین_ @ail-valicheki @Matrix @_POUYA_ 0-0ftm Hhh Hh Uranium Kourosh Mousavi Sachliمی چسبوندم شون بهم بعد روشون کاغذ کادویی یه چیزی میزدم که ردشون قشنگ بشه
بعد باکس مانند می شد حالا توش یا خودکار مداد میذاشتم یا وسایل نقاشی و...
البته به سایز اون جعبه ها بستگی داره
اگر بزرگتر باشه توش جوراب اینا میزارم -
تو این سرما آتش میزنم گرم می کنم خودم رو🥶️
یا هم داخل اش ال ای میزارم تزئیناتی استفاده میکنم -
-
چیچک @Soniaaa @Hamed-s Michael Vey @نویسنده-کوچولو @0yasin-sh0 @Farhadd @Farhadd @Alba _هوژین_ @ail-valicheki @Matrix @_POUYA_ 0-0ftm Hhh Hh Uranium Kourosh Mousavi Sachli@Zahra-HD من والا یکی دارم و توش کش انداختم
میتونی توش انواع کلکسیون کوچلو نگه داری... چیزای خیلی کوچولو -
چیچک @Soniaaa @Hamed-s Michael Vey @نویسنده-کوچولو @0yasin-sh0 @Farhadd @Farhadd @Alba _هوژین_ @ail-valicheki @Matrix @_POUYA_ 0-0ftm Hhh Hh Uranium Kourosh Mousavi Sachli@Zahra-HD شکولات و خوردنی میریختم توش شایدم دکوری حالت استفاده میکردم
-
من وقتی تو فیلما ی کاپل کیوت میبینم:
خدایاااااا منو بکش ابتاتسیبمللیلیامیس
*زدن سر خود ب دیوار و اشک های اکلیلی ریختن
-
@Zahra-HD
ولی حالا جدی بگم با کاغذای کادو خوشگل تزئینشون میکنم ب عنوان ارگانایزر داخل کشو استفاده میکنم
پ ن : عاشق جعبه های خوشگلم@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
اتفاق اینو درست کردم خیلی زشت شد
میخوام بندازم دور🫤
پ ن : عاشق جعبه های خوشگلماوهوم خودمم به همین فکر میکردم
-
-
@Zahra-HD میچسبوندمشون بهم یه شکل قشنگ درست می کردم
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD میچسبوندمشون بهم یه شکل قشنگ درست می کردم
کاربردی باشه خب
-
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چیچک @Soniaaa @Hamed-s Michael Vey @نویسنده-کوچولو @0yasin-sh0 @Farhadd @Farhadd @Alba _هوژین_ @ail-valicheki @Matrix @_POUYA_ 0-0ftm Hhh Hh Uranium Kourosh Mousavi Sachliمی چسبوندم شون بهم بعد روشون کاغذ کادویی یه چیزی میزدم که ردشون قشنگ بشه
بعد باکس مانند می شد حالا توش یا خودکار مداد میذاشتم یا وسایل نقاشی و...
البته به سایز اون جعبه ها بستگی داره
اگر بزرگتر باشه توش جوراب اینا میزارم -
@Zahra-HD
یا هم داخل اش ال ای میزارم تزئیناتی استفاده میکنم@Hamed-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
نگفتی کجایی
یا هم داخل اش ال ای میزارم تزئیناتی استفاده میکنم
ال ای نمنه دی؟
-
@Zahra-HD من والا یکی دارم و توش کش انداختم
میتونی توش انواع کلکسیون کوچلو نگه داری... چیزای خیلی کوچولوMichael Vey آره اینم خوبه
واسه کش و گیره و ...
-
@Zahra-HD شکولات و خوردنی میریختم توش شایدم دکوری حالت استفاده میکردم