هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ma-a
هعیی -
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تانژانت منفی هفت پی چارم چند میشه؟
ی 4تا میتونی بندازی دور فک کنم همون منفی س پی چهارم میش
-
@0Farzam0 تانژانت 45...
-
نداشته باشیم بهتره...
میدونم درک میکنی -
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 تانژانت 45...
بچه ها میشه راه حلشو بگین نوشتاری
من فردا دینی دارم بعدش کلاس داریم میخوام بنویسم بعدا بخونم -
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 تانژانت 45...
بچه ها میشه راه حلشو بگین نوشتاری
من فردا دینی دارم بعدش کلاس داریم میخوام بنویسم بعدا بخونم@0Farzam0
من اینطوری بدست اوردم دقیق نمیدونم درست میش هیا نه -
@0Farzam0
-
@0Farzam0
من اینطوری بدست اوردم دقیق نمیدونم درست میش هیا نه@0yasin-sh0
سعی کن یاد بگیری با خود رادیان کار کنی بعدا تو معادلات مثلثاتی اذیت میشی -
@Soniaaa اهوم چشم حتما
-
@0Farzam0
من اینطوری بدست اوردم دقیق نمیدونم درست میش هیا نه@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
من اینطوری بدست اوردم دقیق نمیدونم درست میش هیا نهمتشکرم داداش
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0
سعی کن یاد بگیری با خود رادیان کار کنی بعدا تو معادلات مثلثاتی اذیت میشیمن هنوز وقت نکردم ربع هارو بررسی کنم
نمیدونم نوبتت دوم بخونم
امتحان نوبت اول بخونم
جمع بندی نوبت اول ازمون بدم
اوضاع قمر در عقربه -
@0Farzam0
من اینطوری بدست اوردم دقیق نمیدونم درست میش هیا نهمتشکرم داداش
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0
سعی کن یاد بگیری با خود رادیان کار کنی بعدا تو معادلات مثلثاتی اذیت میشیمن هنوز وقت نکردم ربع هارو بررسی کنم
نمیدونم نوبتت دوم بخونم
امتحان نوبت اول بخونم
جمع بندی نوبت اول ازمون بدم
اوضاع قمر در عقربه@0Farzam0
الان این عکس ک فرستادمو میفهمی؟ -
@0Farzam0
آهان
گفتم بخوای توضیح بدم پس حله -
سلام رفقا واقعا سعی میکنم حرف خاصی نزنم اما واقعا این شبهه ذهنی من رو لطفا برطرف کنید : امروز بعد مدرسه یه اتفاق عجیبی رو دیدم قاری قرآن ، داخل یه خانواده مذهبی خانواده معتقد و کلا خانواده مذهبی داشت و بسیجی هم هستن و میدونم فعالیت دارن اون دانش آموز حتی وقتی خانواده رفته بودن جلسه مدرسه یک بار کلا خیلی از این پسره تعریف و تمجید به عمل آوردند ( داخل جلسه قرآن و... خونده بود )و من با صحنه سیگار کشیدن همین پسر خوب امروز شوکه شدم ؛ واقعا معذرت میخوام اما یا دین داریم یا نه اگه داریم حفظ ظاهر واجب نیست ؟ من چندین بار از بچه ها شنیدم میگن این تو دین به چشم و ظاهر اوله اما متاسفانه هفت خط عالمه من هیچ ادعایی در مورد خوب بودن خودم ندارم اما این موضوع منو آزار میده ! آقا رک میگم من بدترین خلاف هارو با این مقدار سنم از این افراد دیدم واقعا قصد توهین ندارم و منظوری هم ندارم اما من به شخصه میگم کسی مارو وادار نکرده دین داشته باشیم همین چیزا هست دین رو ضعیف میکنه ، دین به امر به معروف و نهی از منکر نیست به رفتار آدم های مذهبی نمایی هست که همه ازشون تعریف میکنن و رفتارشون حرفایی دیگه میزنه ، واقعا برام شبهه و سواله... :)) در عوض آدم های دیدم که خیلی معتقد نبودن اما اهل هیچی نبودن :)) اگر ناراحتتون کردم شرمنده اما واقعا میخواستم به یکی بگم تحملش برای خودم سنگین بود شبتون خوش ، @دانش-آموزان-آلاء
-
سلام رفقا واقعا سعی میکنم حرف خاصی نزنم اما واقعا این شبهه ذهنی من رو لطفا برطرف کنید : امروز بعد مدرسه یه اتفاق عجیبی رو دیدم قاری قرآن ، داخل یه خانواده مذهبی خانواده معتقد و کلا خانواده مذهبی داشت و بسیجی هم هستن و میدونم فعالیت دارن اون دانش آموز حتی وقتی خانواده رفته بودن جلسه مدرسه یک بار کلا خیلی از این پسره تعریف و تمجید به عمل آوردند ( داخل جلسه قرآن و... خونده بود )و من با صحنه سیگار کشیدن همین پسر خوب امروز شوکه شدم ؛ واقعا معذرت میخوام اما یا دین داریم یا نه اگه داریم حفظ ظاهر واجب نیست ؟ من چندین بار از بچه ها شنیدم میگن این تو دین به چشم و ظاهر اوله اما متاسفانه هفت خط عالمه من هیچ ادعایی در مورد خوب بودن خودم ندارم اما این موضوع منو آزار میده ! آقا رک میگم من بدترین خلاف هارو با این مقدار سنم از این افراد دیدم واقعا قصد توهین ندارم و منظوری هم ندارم اما من به شخصه میگم کسی مارو وادار نکرده دین داشته باشیم همین چیزا هست دین رو ضعیف میکنه ، دین به امر به معروف و نهی از منکر نیست به رفتار آدم های مذهبی نمایی هست که همه ازشون تعریف میکنن و رفتارشون حرفایی دیگه میزنه ، واقعا برام شبهه و سواله... :)) در عوض آدم های دیدم که خیلی معتقد نبودن اما اهل هیچی نبودن :)) اگر ناراحتتون کردم شرمنده اما واقعا میخواستم به یکی بگم تحملش برای خودم سنگین بود شبتون خوش ، @دانش-آموزان-آلاء
@محمد-مهدی-کاووسی
ی سوال مگه کسی که سیگار میکشه دین نداره؟