هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حوصلم سر رفته اما باید بخوابم
-
@Farhadd من مادربزرگم رو تخت افتاده فداش بشم ۸ ساله....اول تصادف کرد بعد یک قرصش قطع کرد سکته مغزی زد و...
@0yasin-sh0 منم مادربزرگ پدریم که اصلا کاری با چند تا نوه هایش نداره که من و خواهرمم جزو هموناییم ولی مادربزرگ مادریم هم چند ساله مرض قند داره و روزی دو نوبت انسولین میزنه و از سال ۸۹ که داییم فوت کرد وضعش بدتر شد و قند رو چشماش اثر گذاشت الآنم نزدیک به بیست بار چشماشو عمل کرده
خدا شفا بده به حق چهارده معصوم -
-
@0yasin-sh0 منم مادربزرگ پدریم که اصلا کاری با چند تا نوه هایش نداره که من و خواهرمم جزو هموناییم ولی مادربزرگ مادریم هم چند ساله مرض قند داره و روزی دو نوبت انسولین میزنه و از سال ۸۹ که داییم فوت کرد وضعش بدتر شد و قند رو چشماش اثر گذاشت الآنم نزدیک به بیست بار چشماشو عمل کرده
خدا شفا بده به حق چهارده معصوم@AMIR-RAMOS-BARDIA مادربزرگ من هم مریضی قند هم فشار خون هم کلیه هم قلب داشت:)
حتی سه روز قبل فوتش قند خونش رو ۵۰۰ بود اما حالش بد نبود و دستگاه درست نشون میداد و فقط دو سه ماه بود دیالیز میرفت:) -
@AMIR-RAMOS-BARDIA مادربزرگ من هم مریضی قند هم فشار خون هم کلیه هم قلب داشت:)
حتی سه روز قبل فوتش قند خونش رو ۵۰۰ بود اما حالش بد نبود و دستگاه درست نشون میداد و فقط دو سه ماه بود دیالیز میرفت:)@_آرام_
خدا بیامرزشون -
@Soniaaa ممنون:)
️
-
حتی سه روز قبل فوتش قند خونش رو ۵۰۰ بود اما حالش بد نبود و دستگاه درست نشون میداد و فقط دو سه ماه بود دیالیز میرفت:) -
خدا شفا بده به حق چهارده معصوم@AMIR-RAMOS-BARDIA من مادربزرگم(مادریم) با داییم اینا نور ۹ سال میش شاخ به شاخ میزنن به یک ماشین بعد لگن مادربزرگم ترک میخوره دکترای اینجا نمیفهمن...
یک روز میرن دکتر به دکتر اصرار میکنه عکس بگیره...بعدش مشخص میشه ک ترک خورده اول میکنه و اینا بعد از یک سال خکب میشه ک سکته مغزی میکنه نصف بدنش لمس میشه بعدشم ک الان بیشتر دستکاه داخلی بدنش بهم ریخته چند وقت پیش تو بغل بابام یهو حالش بد نیشه و ۰شمش بر میگرده ولی خداروشکر به موقع رسوندن بیمارستان.... -
خدا شفا بده به حق چهارده معصوم -
@_آرام_ خدا بیامرزتش
از تو پستات و تودلی هایی که مینویسی فهمیدم که چقدر دوستش داری و چقدر وابستهاش بودی@AMIR-RAMOS-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_آرام_ خدا بیامرزتش
از تو پستات و تودلی هایی که مینویسی فهمیدم که چقدر دوستش داری و چقدر وابستهاش بودیممنون
-
@Farhadd ممنون