هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Emmet200
شکل چپ: خطای مشکی پر رنگ برشای عمیقت و مشکی کم رنگ برشای لایه ای. ینی اگ قسمت سفید پوست جلوته فق لایه سفید و اگ قسمت چرمی پوست جلوته فق لایه چرمی وبرش میزنی
برشا باید دقیق و تو امتداد هم باشد تا موقع جدا کردنشون ب مشکل نخوری و پاره نشن. ترجیجا سه تا برش عمیق اولو خیلی از لبه عرض پوست فاصله نده تا تو مرحله جدا کردن زیاد نیاز نباشه چاقو رو داخل پوست ببری. ولی حواست باشه فاصله ها جوری باشن ک پاره نشه زنجیر
این الگوی سمت چپو برا هر دو طرف پوست پرتقال اجرا میکنی
شکل راست: بعد اینکه برشارو انجام دادی میرسی ب مرحله جدا کردن. عرض پوستو اینجوری جلو روت میگیری. چاقو رو وارد قسمت ابی ک مشخص کردم میکنی. اینکه باید تا کجا چاقو رو فرو ببری و کجا هارو ببری وقتی تا اینجای کارو پیش اومدی میفهمی. ینی بیشتر حسیه و نمیتونم توضیح خاصی بدم بدم
بدو انجامش بده ک من الان سه تا تامسون واس خودم اوردم ب عشق زنجیر پوست پرتقالی -
Michael Vey
نه فقط فحش میداد
شما دو تا خوکین گرازین@Emmet200 :|||||
-
Hhh Hh
یدونه داشت
بعدش پدر رو برداشتن بردن
یدونه هم گوشه ی حیاط پیدا کردیم اندازه مشت دست آوردیم گذاشتیم پیش اونیکی بزرگ شه -
Michael Vey عاشق اون اوهوع گفتنشم
Screen_Recording_20230129_141853_Samsung Internet.mp4
.
وی نمیخواد تورو تشویق کنه که از درست بیوفتی بشینی فیلم ببینی@Zahra-HD من فق تا قسمت دو دیدم پس نشانکش میکنم ک هروق خودم تموم کردم سریالو باهات همدردی کنم
:*>
-
@Emmet200
شکل چپ: خطای مشکی پر رنگ برشای عمیقت و مشکی کم رنگ برشای لایه ای. ینی اگ قسمت سفید پوست جلوته فق لایه سفید و اگ قسمت چرمی پوست جلوته فق لایه چرمی وبرش میزنی
برشا باید دقیق و تو امتداد هم باشد تا موقع جدا کردنشون ب مشکل نخوری و پاره نشن. ترجیجا سه تا برش عمیق اولو خیلی از لبه عرض پوست فاصله نده تا تو مرحله جدا کردن زیاد نیاز نباشه چاقو رو داخل پوست ببری. ولی حواست باشه فاصله ها جوری باشن ک پاره نشه زنجیر
این الگوی سمت چپو برا هر دو طرف پوست پرتقال اجرا میکنی
شکل راست: بعد اینکه برشارو انجام دادی میرسی ب مرحله جدا کردن. عرض پوستو اینجوری جلو روت میگیری. چاقو رو وارد قسمت ابی ک مشخص کردم میکنی. اینکه باید تا کجا چاقو رو فرو ببری و کجا هارو ببری وقتی تا اینجای کارو پیش اومدی میفهمی. ینی بیشتر حسیه و نمیتونم توضیح خاصی بدم بدم
بدو انجامش بده ک من الان سه تا تامسون واس خودم اوردم ب عشق زنجیر پوست پرتقالیMichael Vey
مایکل حل کردن سوالات مشتق و انتگرال از این مسئله ای که گفتی راحت تره -
@Masoumeh-sh
آخه فیزیک من با ایشون بدجور پیشرفت کردش
ولی به هر کی میگفتم بد میگفت در مورد ایشون@0Farzam0 شاید نمیتونستن باهاش ارتباط بگیرن مثلا بعضیا با اینکه نسبت همش کار نکنن و واسه هرچی فرمول بلد باشن راحت ترن
-
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A چشمام بازه همشم بیدارم تو توهم میزنی چیزی میبینی
اینم یکی از توهاماتته
@Infinitie-A مگ من مشکینم توهم بزنم
️
-
@Emmet200 ما همیشه تو حیاطمون ی گربه میومد ماه ها پیشمون بود بعدا 3 تا بچه اورد 4 تایی پیشمون بودن الان مامانه نیست و سه تا بچه هاش با ی گربه دیگ پیشمونن:*>
-
Michael Vey
مایکل حل کردن سوالات مشتق و انتگرال از این مسئله ای که گفتی راحت تره@Emmet200 تا دست ب پوست و چاقو نشی نمیفهمی
-
_هوژین_ ولی آهنگای امیر خلوت هم قشنگه
رویا،بیرنگ،دستای تو،تیر،دنیای من و...
و شکوندی هر چی هست که با حصین خونده
آهنگ رینگ که با کچی به هم چیز کردن@AMIR-RAMOS-BARDIA
خیلییییی
خوشم میاد ازش
جزو ۵ تا رپر مورد علاقه مه واقعا
مثع خودمم تیر ماهیه
آرههه رینگ اتفاقا الان گوشش دادمممم بی نظیره
فک کنم اسم کارشون رپ بتل هست -
@Emmet200 ما همیشه تو حیاطمون ی گربه میومد ماه ها پیشمون بود بعدا 3 تا بچه اورد 4 تایی پیشمون بودن الان مامانه نیست و سه تا بچه هاش با ی گربه دیگ پیشمونن:*>
-
_هوژین_ ولی آهنگای امیر خلوت هم قشنگه
رویا،بیرنگ،دستای تو،تیر،دنیای من و...
و شکوندی هر چی هست که با حصین خونده
آهنگ رینگ که با کچی به هم چیز کردن@AMIR-RAMOS-BARDIA فیت امیر خلوت با شایع خدااااا بود
آهنگِ کجایی دادا -
@Zahra-HD من فق تا قسمت دو دیدم پس نشانکش میکنم ک هروق خودم تموم کردم سریالو باهات همدردی کنم
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD من فق تا قسمت دو دیدم پس نشانکش میکنم ک هروق خودم تموم کردم سریالو باهات همدردی کنم
اوهوع گفتن عادتشه همه جا میگه
.
ادامه متن حاوی اسپویل میباشد️
.
اینجام شبو باهم خوابیدن ملکه صبح گف تعریف کن ببینم چی شد اونم تعریف میکرد که فرار کرد دختره
مست بود حس میکرد شب با خدمتکارش خوابیده صبح دید این بوده -
@AMIR-RAMOS-BARDIA
خیلییییی
خوشم میاد ازش
جزو ۵ تا رپر مورد علاقه مه واقعا
مثع خودمم تیر ماهیه
آرههه رینگ اتفاقا الان گوشش دادمممم بی نظیره
فک کنم اسم کارشون رپ بتل هست -
دادا جای رپفارس خالیه
مُد تو گوش مردم ماس مالیه...
عالی خوندن این ترکو -
@Emmet200
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اوهوع گفتن عادتشه همه جا میگه
.
ادامه متن حاوی اسپویل میباشد️
.
اینجام شبو باهم خوابیدن ملکه صبح گف تعریف کن ببینم چی شد اونم تعریف میکرد که فرار کرد دختره
مست بود حس میکرد شب با خدمتکارش خوابیده صبح دید این بوده@Zahra-HD عررررررررر هیچی نگوووووووویللاینیلیلینلانیالنایللی