هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ولی اگر قراره که اونطور فکر کنم
از یه لحاظ میشم مثل سرجیو مارکینا
گرچه از یه باب دیگه دوست ندارم مثلش بشم -
@narjes-hashemi اگ مخالفتی بر علیه منه ننویس اگ نه اینجوری نیس بنویس
@masoumeh-shokrollahi
نه بابا مخالفت چی؟!الان هم نظریم دیگه
میبینی بعضی از همین آدمای مذهبی خودمون میان میگن چون طرف حجاب کاملی نداره خب پس آدم درستی نیست ؛دین نداره؛خدارونمیشناسه؛به جامعه ضررمیزنه؛ذاتش خرابه؛خانواده نداره؛بی بندوباره؛
کلا میان با نگرش غلطی که از دین دارن نظرشونو تحمیل میکنن
در صورتی که شاید خیلی از همین آدمایی که حجاب کامل نداشته باشن ذات و باطن درستی داشته باشن انسانیتو شعور حالیشون بشه(مثل خیلی از مذهبیای درستو فهمیده ای که خودمون داریم)
حالا همین فرهنگ غلط که فقط ظاهر و درنظر گرفته فقط رو مسئله ی حجاب و مذهب فوکوس نکرده اتفاقا برعکس هم ابراز شده
کشیده به فرهنگ غلط یه خانواده و درنهایت بچه ۵_۶ساله (حالا جدا از استفاده ی درست که اصلا بحث ما این نیست)
که چون دیده غربی ها تو زمینه هایی پیشرفت داشتن میان دچاره دوگانگی فرهنگ میشن
نمونش همین دوتا چیزی که گفتم
طرف اگه بهش بگی دوخط از فرهنگو سنت عید نوروز ایران بگو درکی روش نداره ولی میره کیریسمس میگیره خو مسیح و امام حسین همزمان به کمرت بزنهاین چه کاریه
ویا میرن سراغ این جشنای خیلی ببخشید چرتوپرت غربی ها مثل همین ولنتاین اونم زمانی که اصلا ما خودمون تاریخ خیلی فشنگی از جشن سپندار مذگان داریم
وخب همین مسئلس که به یه خانواده ی ببخشید احمق اجازه میده که متن بی محتوا بده به بچه ی دوساله که توفضای مجازی منتشرش کنن
خب الان جز اینکه تو بیای راتو از اینا جدا کنی بیای رو اصلاح خودت کار کنی چه کمک دیگه ای میتونی کنی؟؟؟!!
این یه موضوع کلی از کمبودای خیلی از ماهاس
واقعا شاید کسی راه ابراز این کمبودای جامعه رو ندونه
نمونش همین رابطه ی دختروپسر که همینم مذهبیای فرهنگ غلط میان میگن حرام آدمای غیر مذهبی ولی بازم با فرهنگ غلط میان میگن کارت درسته به قول خودت از کلمه ی روشن فکر استفاده میکنن
درصورتی که تو اگه با یه جنس مخالف جدا از رابطه حرف بزنی کسی نمیاد بگه میری جهنم...پس دوطرف خیلی ببخشید دارن اشتباه میگن بستگی داره شخصیت تو چجور خط قرمزتو مشخص کنه...
پس کل اینا برمیگرده به همون بیل زدن خودمون که میگیمو من الله توفیق
-
@dr-rashidi نه تی تی سیو نمیگم خود تدریسو میگم
یعنی هنوز خودت مستقل نرفتی سر کلاس ؟ اینو میخوام بدونم سخته یا نه ؟
@mitra-ism-rahmani چرا دیگه رفتم
دارم میگم که بعضی اموزشگاها ممکنه ازت بخوان همچین کاریو بکنیراستش خیلی هیجان انگیز و یکم ترسناکه
ولی یه حس استقلال خوبی داره -
یه اکانت میخواین حذف کنین
چقد وقت آدمو میگیرین
اصلا چه دلیلی داره من توضیح بدم چرا میخوام اکانتمو پاک کنم -
@سجاد-ذوالفقاری اره دیگه معلم شدم
البته مدرسمون ازم خواست مشاورم بشمانشالله که امسال به خواستت برسی
-
@sania-andiravan
نهههه
اکانت مربوط به انجمن نیست
مربوط ب یک اپلیکیشنه
حالا اسمشو بگم شاید تبلیغ بشه -
@mitra-ism-rahmani چرا دیگه رفتم
دارم میگم که بعضی اموزشگاها ممکنه ازت بخوان همچین کاریو بکنیراستش خیلی هیجان انگیز و یکم ترسناکه
ولی یه حس استقلال خوبی داره@dr-rashidi ترسناکو خوب گفتی دوسال پیش که مدرکمو گرفتم همون موقع کلاسا تی تی سی بود دوستم شرکت کرد ولی من نرفتم الان که بهش فکر میکنم بخاطر ترسم بود
ولی یه معلم خیلی خیلی خوب باشیا در حدی که بهت بگن استاد
ولی تجربه ی باحالیه
موفق باشی طلا -
@سجاد-ذوالفقاری اره دیگه معلم شدم
البته مدرسمون ازم خواست مشاورم بشمانشالله که امسال به خواستت برسی
-
نمیشه دوباره دچار این خطا بشم:/ -
@hamed-shakouri
گیجم کردی
بیخیالش نمیدونم
من یدونه اپلیکشن دانلود کردم هنوز بهم ایمیل میده اهمیتی نمیدم
مثل ایرانسل -
@dr-rashidi ترسناکو خوب گفتی دوسال پیش که مدرکمو گرفتم همون موقع کلاسا تی تی سی بود دوستم شرکت کرد ولی من نرفتم الان که بهش فکر میکنم بخاطر ترسم بود
ولی یه معلم خیلی خیلی خوب باشیا در حدی که بهت بگن استاد
ولی تجربه ی باحالیه
موفق باشی طلا@mitra-ism-rahmani اره منم دقیقا دوسال پیش بود که مدرکو گرفتم ولی فرقش این بود که اون کلاسام شرکت کردم
والا فعلا که با سطح kids بیشتر کار میکنم اونا وقتی صمیمی میشن به اسم کوچیک صدات میکنن استاد یکم زیادیه براشون
توعم موفق باشی عزیزم
-
@mitra-ism-rahmani اره منم دقیقا دوسال پیش بود که مدرکو گرفتم ولی فرقش این بود که اون کلاسام شرکت کردم
والا فعلا که با سطح kids بیشتر کار میکنم اونا وقتی صمیمی میشن به اسم کوچیک صدات میکنن استاد یکم زیادیه براشون
توعم موفق باشی عزیزم