هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
همون بهتر نبودمن حاجی تو خیلی معصومانه ایی تو الا معلوم نیست واقعیت چطوره
-
@Valicheki من نسخه واقعی ام اینطوره
طرف پرسید آدرس فلان جا رو بلدی ؟
گفتم آره کجاست ؟ دوبارم گفت تاجب نگاه میکرد
حالا کاش طرف تو خیابون بود
رفتم آموزش پرورش جلو مسئول سنجش گند زدم
-
@Danial-al
سمی هستیحاجی خراب رفته بودم جا آموزش و پرورش شهرستان رفتم خود آموزش و پرورش شهر البته نزدکین عادیه
در زدم رفتم داخل نشسته بودن جو سنگییین ی دفه من وارد شدم
دادا استرس گرفته بودم اسممو یادم نبود -
@Danial-al
سمی هستیحاجی خراب رفته بودم جا آموزش و پرورش شهرستان رفتم خود آموزش و پرورش شهر البته نزدکین عادیه
در زدم رفتم داخل نشسته بودن جو سنگییین ی دفه من وارد شدم
دادا استرس گرفته بودم اسممو یادم نبود -
برای دریافت اعتبار واسه کسی که اعتبارش کمه فعالیت داخل کدوم تاپیکا بهتره؟
Michael Vey همیار اعتبار تو بگو@Matrix تو انگیزشی و تو تاپیکای جمعبندی مث تایم پروازا و اینا.
یا تو این تاپیکایی ک ملت درخواست اعتبار کردن نظر بده بگه ب منم بدین. یکمم بیشتر حرف بزنه تا زودتر اعتبارش بره بالا. حتمنم بگه ک اعتبار میخواد تو هر پیامش -
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سردمه
سلام فاطمه چطوری؟
مگه کجایین؟برف میباره!؟
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سردمه
سلام فاطمه چطوری؟
مگه کجایین؟برف میباره!؟
سلام عزیزم
عروسی
برف نه ولی بارون -
نمیفهمم.. چطور ممکنه ک دارن خیلی راحت میگن و میخندن.. مگه مامانشون نمرده پریشب؟ :| اینا از دیروز تا حالا هی بگو بخند دارن.. ن مراسمی ن چیزی.... قضیه چیه:|
-
نمیفهمم.. چطور ممکنه ک دارن خیلی راحت میگن و میخندن.. مگه مامانشون نمرده پریشب؟ :| اینا از دیروز تا حالا هی بگو بخند دارن.. ن مراسمی ن چیزی.... قضیه چیه:|
Michael Vey الله و اعلم
-
پیرزن بیچاره تا حالا خونشون خالی بود.. الان تو این یکی دو روز رسسما بچه هاش مهمونی گرفتن انگار:|
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درود
سلام سلام شبتون بخیر آقا متین
داشتم فکر میکردم تو آلاخونه چقدر موسوی داریم ماشاالله
خداوند افزایشتان دهد
@نویسنده-کوچولو درود شب شماهم بخیر
بله زیاد شده موسوی
-
Michael Vey الله و اعلم
@Fateme-goli باباااا اصن خانم کاوه (همونی ک مرده) خییلی ادم خوبی بود.. من هنوز نمیفهمم اینا چرا هیچ کاری نمیکنن.. ن گریه ای ن چیزی:| فق همون پریشب ک فوت کرد صدای جیغ و گریه اومد.. بعد فرداش گل و بلبل:|||
شایدم نمرده........ -
دیگه یاد رفته دیگه
-
احتمال اینکه نمرده باشه خانم کاوه خیلی بیشتر از مردنشه:| ...
-
کجا رفته پس؟
-
Michael Vey واو کاوه چ فامیلی خوبی
-
Michael Vey بابا مگه میشه مادر ادم شب بمیره بعد صبح همه چی گل و بلبل باشه؟
اصن چرا مراسمی چیزی نمیگیرننن -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو این الان مختصر همونه
انشاالله که همیشه حال دلتون خوب باشه
مدرسه که آره من دلم برای کلاسهای شیمی و ریاضی و دینی و نگارش تنگ میشه🥲
عههه
عجبب
اووو میدونم ی سری جاهاش مفید نبود ولی خوب ی چرت و پرت میگفتیم دلمون شاد میشدمخصوصا زنگ عربی ک دبیرمون از اول تا تهش فقط حرف میزنه
نگارش گفتی آخ دلم واسه نگارش راهنمایی تنگ شده چقدر انشا نوشتم اونجا هیییی....نویسندگی ایم اونجا تموم شد@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو این الان مختصر همونه
انشاالله که همیشه حال دلتون خوب باشه
مدرسه که آره من دلم برای کلاسهای شیمی و ریاضی و دینی و نگارش تنگ میشه🥲
عههه
عجبب
اووو میدونم ی سری جاهاش مفید نبود ولی خوب ی چرت و پرت میگفتیم دلمون شاد میشدمخصوصا زنگ عربی ک دبیرمون از اول تا تهش فقط حرف میزنه
نگارش گفتی آخ دلم واسه نگارش راهنمایی تنگ شده چقدر انشا نوشتم اونجا هیییی....نویسندگی ایم اونجا تموم شدآره واقعا یه سری جاهاش مث زنگ فارسی و هویت چرت بود ولی این چهار تا درسی که گفتم دبیرشون خیلی پایه بود
البته پنج تا چون معلم انگلیسی هم خیلی خوب بود
.
معلم دینیمون پارسال هم باهامون بود
۳ نوبت امتحان باهاش داشتیم قبلش دو سه تا نمونه سوال میفرستاد ما همچنان رو میخوندیم و یکیشو واسه امتحان میآورد
.
معلم نگارش امسالمون همون اول گفت این کتاب چیز مفیدی نداره فقط مقاله نویسی و نامه نویسی به دردتون میخوره و بعضی از جلسه ها یه سری حرفایی میزد که کمتر معلمی پیدا میشد اون حرفا رو بزنه و میخواست یه جوری با اون حرفا ما رو با زندگی بعد امسال که واردش میشیم آشنا کنه که تا یه جایی هم موفق بود از یه جا به بعدش هم به خودمون بستگی داره.
بعضی جلسه ها هم از اول تا آخر داستان های صادق هدایت رو میخوند -
کجا رفته پس؟
Matin Mousavi 1 بابااا شاید مثلا کما رفته اینا ترسیدن جیغ زدن.. وااقعا نمیشه ادم بمیره و عین خیال کسی نباشه:|||