هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وای پیشی فرار کرد
-
Michael Vey
نه این گردنبند عمرش زیاده شاید 15 سال
بدلیجات زیاد دارم ولی الان یکی دوسالیه دیگه نمیخرم حس میکنم پول ریختم دور@Soniaaa واووووووووووو.
خب جواهر با عمر زیاد والا گوشواره طلاعه.. ک اونو بعد شاید 10 سال گذاشتن دیگ چن ساله دراوردمتازه فک کن قبل بدنیا اومدن من مامانم میزاشت
-
هعییی من نمد کلاس چندم بودم (یحتمل چهارم پنجم) با پولی ک خودم جمع کرده بودم زنجیر و پلاک طلا خریدم:>>>
Michael Vey من اون مدتی که بورس رو اوج بود کار میکردم با بورس چ دورانی بودش لباس رو با درامد خودم میخردیم خیلی شیرین بودش
-
هعییی من نمد کلاس چندم بودم (یحتمل چهارم پنجم) با پولی ک خودم جمع کرده بودم زنجیر و پلاک طلا خریدم:>>>
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد چن تومن شد؟ 500 هزار تومن.... فک کنم 4 5 گرمیم هس
-
@Soniaaa واووووووووووو.
خب جواهر با عمر زیاد والا گوشواره طلاعه.. ک اونو بعد شاید 10 سال گذاشتن دیگ چن ساله دراوردمتازه فک کن قبل بدنیا اومدن من مامانم میزاشت
Michael Vey
این ب این دلیل سالم مونده ک من گمش کرده بودم و جدیدا پیدا شده -
Michael Vey من اون مدتی که بورس رو اوج بود کار میکردم با بورس چ دورانی بودش لباس رو با درامد خودم میخردیم خیلی شیرین بودش
@0yasin-sh0 وااااووووووووووو
-
من پول قدیمی جم میکنم ی روز عتیقه شد بفروشمش
-
@ma-a ما سکه دوران شاهو هم داریم
-
@0yasin-sh0 وااااووووووووووو
Michael Vey اره بعد ک بورس خراب شد رفتم بازار کریپتو بعدشم که دهم شدم و درگیر درسا کنار گذاشتم گه گاهی یک نگاهی میندازم به بازار
-
-
@ma-a
بابابزرگ من سکه های دوران شاهو داره ب قیمتی نمیره تلاش نکن -
Michael Vey واو
-
@Soniaaa ۳۰/۴۰ سال بعد
من اسکناس جم میکنم -
کپنم داریم.. پولای دوران شاهم فک کنم داریم
-
@ma-a
خب بابا بزرگ منم میشه 40 50 سال پیش -
جم کنید وقتی ۷۰ سالمون شد(البته اگه شد) میفروشیم
-
@Soniaaa خب ب اضافه ۴۰ سال
-
@ma-a انشااله عمرت طولانی باشه ولی اون موقع هم بازم بعید میدونم ارزشی داشته باشه
-
@Soniaaa اصن یکاری کن بیار بده ب من
-
@ma-a