هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zahra.HD میاید به پیام بنده مثبت میدین در تاپیک مربوطه شرکت نمیکنین......
مطمئنا من این مورد رو به سانیا خانوم گزارش کنم عواقب بدی خواهد داشتشما به عنوان ستاره دار انجمن ، باید قوانین رو رعایت کنید تا الگو باشید به عنوان یک شبه ناظم !
در قوانین انجمن مثبت دادن بدون شرکت در تایپک، ممنوع اعلام شده....
sherlock در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zahra.HD میاید به پیام بنده مثبت میدین در تاپیک مربوطه شرکت نمیکنین......
مطمئنا من این مورد رو به سانیا خانوم گزارش کنم عواقب بدی خواهد داشتشما به عنوان ستاره دار انجمن ، باید قوانین رو رعایت کنید تا الگو باشید به عنوان یک شبه ناظم !
در قوانین انجمن مثبت دادن بدون شرکت در تایپک، ممنوع اعلام شده....
چی شد یدفعه
-
_Biliifti_
یه ماه بعد مرور کنی باید از صفر بخونی
وقتی فهمیدی
یبار فرداش چند تا تست بزن
یبار هفته بعدش
یبار ماه بعد
اینطوری ملکه ذهن میشهForgotten
میدونی مشکل چیه ؟ کسی که جهان سوم رو جهان سوم گذاشت تا ۳ بیشتر بلد نبود بشماره
نخند تو دختری بلند صحبت نکن دختری صدات رو کش نده تو دختری شوخی نکن تو دختری باید روی کاغذ بنویسم و اون رو با خودم همه جا ببرم( نمیدونی دختری ؟)
خم شدم و درگوش دختربچه ای که مرده بدنیا آمده بود گفتم نگران نباش چیزی را از دست نداده ای -
-
Zahra.HD
صرفا شوخی
با اسامی متفاوتی بودم
کدوم رو دیدید
M.shajarian
Farhadd
Musician
Peace
Homayoun
Nature
H.Shajarian -
Zahra.HD
صرفا تنوع .....
با پروفایلم تطبیقشون میدم و برای مدتی از دیدنشون لذت میبرمگروه تلگرام بودم .... شاید یادتون اومد......
-
Forgotten
میدونی مشکل چیه ؟ کسی که جهان سوم رو جهان سوم گذاشت تا ۳ بیشتر بلد نبود بشماره
نخند تو دختری بلند صحبت نکن دختری صدات رو کش نده تو دختری شوخی نکن تو دختری باید روی کاغذ بنویسم و اون رو با خودم همه جا ببرم( نمیدونی دختری ؟)
خم شدم و درگوش دختربچه ای که مرده بدنیا آمده بود گفتم نگران نباش چیزی را از دست نداده ایاین پست پاک شده! -
@Sally در بدون شرح......
گفته است:
کلمه که نمیشه گفت ولی اینکه یه آدم مهربون یهو باهات سرد رفتار کنه خیلی خیلی ترسناکه ( به اندازه گربه های سیاه لاغر )
یا اینکه با یه آدم درونگرا چت کردن وحشتناکه ۶۰ تا پیام میدی دو تا پیام میدهچقد با من بودی
️🩹
Zahra.HD
متاسفانه آدمای زیادی قلبم رو میشکونن ولی آدمای ضعیف باید بمیرن نه ؟ ( پس سعی میکنم حرف و رفتار بقیه انقدر بهم آسیب نزنه و دیوونه ام نکنه 🥲) -
-
sherlock
قشنگ بود -
هوایِ کویِ تو از سر نمیرود آری
غریب را دلِ سرگشته با وطن باشد