هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi من کلا تند تند ردش میکردم میرفت
@mitra-ism-rahmani از این حرکت متنفرم
-
@narjes-hashemi از پیکی بدت میاد؟
اره کارگردان بین بودن خوبه
ولی اینطوری فیلمای کارگردانای جدید و خوب رو از دست میدیamir ahmadi آره خز شده دیگه خوشم نمیاد بهش کلا
نه خداروشکر از دست نمیدم من بخوام نبینم هم نمیشه..
-
@narjes-hashemi نه ربطی نداره کلا به این بحث ها
خیلی ناعادلانه س که اصلا نمیخواست تو تاپیک سلولای بنیادی پست بذاره ولی چرا اومد پست گذاشت و برای چی ؟ بعد یدفعه اینکارو بکنن
پارسال هم خیلی ناحقیا و توهینا بهش از طرف خیلیا شد ولی نه ناظم و نه مدیر هیچ کاری براش نکردن
اخراج اونایی که توهین کردن که هیچ حتی پست ها توهین را هم تا سه ماه پاک نکردن و همینطور هرکی از راه میرسید میوردشون بالا
پس هیچی اینجا عادلانه نیستقانونی هم نیست
@mitra-ism-rahmani میگه از کوتهی ماست که دیوار بلند است...
درگیر نکن خودتو!! -
بعضی وقتا نسبت به بعضی چیزا یه احساس رهایی بی اهمیت شدن بهت دست میده چیزایی که قبلا برات مهم بودن یا ارزش داشتن اما الان دیگه نیست یه همچین حسی دارم خیلی بده اما میگذره مثل خیلی چیزا دیگه
اما اطرافیان تاثیر گذارند باعث میشه زده بشیم حالمون بهم بخوره اما باز هم مهم نیست چون همیشه این آدما هستن همیشه همچین شرایط مشابه ای هست و قرار نیست همیشه موفق به مغلوب کردن اونها باشیم یا شاید قانع کردن -
SJY سلام سید!عیدتون مبارک!عیدی بچه ها فراموش نشه
بچه هابیاین عیده!
mohammadhosien mazaheri
Zeinab Siri
زهرا بنده خدامهشید حسن زاده 0
سلام خوبی؟
پرایدت درست نشد؟ -
️نمره منفی برای سوالهای سخت کنکور امسال اعمال نمیشود
ابراهیم خدایی رییس سازمان سنجش آموزش کشور:
️نمره منفی برای سوالهای سخت کنکور سراسری ۱۴۰۰ اعمال نمی شود.
️برخی سوالات خارج از اهداف آزمون مطرح شده بود. از نظر تفاوت ماهیت آزمون ها، منابع ما کتاب های درسی است.
️تمام این سوال ها به دقت بررسی شد و تجزیه وتحلیل این سوال ها ادامه دارد. اگر به نتیجه برسیم برخی سوال ها را حذف می کنیم.
️نمره منفی سوال های سخت ریاضی که جواب غلط داشته باشد، لحاظ نمی شود.
-
سلام عید همگی مبارک