هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Danial-al
در جستجوی کیمیای سعادت نهایت تلاش خود را می کنی اما بدان که راه را اشتباه انتخاب کرده ای. آنچه تو به دنبال آن می گردی همین استعدادهای خدادادی است که در وجود تو نهفته شده است و باید آنها را شکوفا نمایی. چشم دل باز کن و توانایی های خود را بشناس و در راه کاربرد آنها از خدا مدد بجوی که او تو را یاری خواهد کرد.غزل ۱۴۲
-
@30πR وای اسمت خیلی ی جوریه من با دایره خیلی اذیت شدم اینو هم میبنیم یادش میوفتم آه حداقل r اینو بزار
-
کاش اشتباهام یه جا تموم بشن
قرار نیست اون قدری زندگی کنم که بخوام اجازه این همه اشتباه کردن رو به خودم بدم..... -
@Danial-al
در جستجوی کیمیای سعادت نهایت تلاش خود را می کنی اما بدان که راه را اشتباه انتخاب کرده ای. آنچه تو به دنبال آن می گردی همین استعدادهای خدادادی است که در وجود تو نهفته شده است و باید آنها را شکوفا نمایی. چشم دل باز کن و توانایی های خود را بشناس و در راه کاربرد آنها از خدا مدد بجوی که او تو را یاری خواهد کرد.غزل ۱۴۲
-
-
@ma-a ب حافظ بگو میدونم اون چیز دیر شده
اون ی چیزم باید این کنکور قبول بشم بعد وارد اون راه بطور غیر مستقیم بشم مستقیم ک دیگه نمیشه
خلاصه ک... چ فال عجیبی بود نه ؟
@Danial-al اگه جوابت نبود
شاهدشو بگم -
-
@Danial-al اینجوریه که اگه غزلی که میاد متناسب با نیتت نیست( که البته کم پیش میاد فالیو من بگیرم بی ربط در بیاد در این صورتم مشکل از نیت شخصه
) میتونی غزل بعدیش که شاهدش محسوب میشه رو بخونی
-
@Danial-al اینجوریه که اگه غزلی که میاد متناسب با نیتت نیست( که البته کم پیش میاد فالیو من بگیرم بی ربط در بیاد در این صورتم مشکل از نیت شخصه
) میتونی غزل بعدیش که شاهدش محسوب میشه رو بخونی