هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat هورااااااااااااا
میگم ماهم یه مدته مینای همسایه مون دستمونه
چرا هی با نوکش بدنش میخارونه؟ و بدنش باد میکنه و پراش تکون میدع؟
یعنی ممکنه از این مورچه ریز قرمزا رفته باشه تو بدنش اذیتش کنه؟ -
@تومیوکا-گیو
کم آبی ...
کم آبی خیلی باعث سر درد من میشه ولی خب امروز واقعا تو خونه سر و صدا زیاد بود بدتر هم شد دیگه خیلی سرم درد می کرد
و برعکس من اصلا قرص نمی خورم ،چون خوابم می گیره -
@تومیوکا-گیو
کم آبی ...
کم آبی خیلی باعث سر درد من میشه ولی خب امروز واقعا تو خونه سر و صدا زیاد بود بدتر هم شد دیگه خیلی سرم درد می کرد
و برعکس من اصلا قرص نمی خورم ،چون خوابم می گیرهپرستو بابایی خب خدارو شکر که قرص نمیخورید
ولی دیگه چرا آب نمیخورید -
پرستو بابایی منم سردرد گرفتم امروز، برادرم کنکور خراب کرده اعصاب پدر و مادرم به هم خورده، بهش هیچی نمیگن تا به روحیش آسیبی وارد نشه اونوقت عصبانیتشون رو روی من بدبخت بی گناه خالی میکنن
@Comrade_Bayat
هعیی پس کلا امروز اینجوری بوده
-
@تومیوکا-گیو یه کاری هم کنید خیلی دوست دارن، یه ظرف آب نسبتا بزرگ براش بزارید بره توش آب بازی کنه، خیلی دوست دارن(ارتفاع آب در حدی باشه که تا وسطای بدنش بیاد، تو ظرف هم جا بشه از لحاظ طول و عرض)
-
پرستو بابایی خب خدارو شکر که قرص نمیخورید
ولی دیگه چرا آب نمیخورید@تومیوکا-گیو
انتظار دارم بدنم خودش همه نیاز ها رو برطرف کنه -
به عبارتی فتوسنتز
-
@تومیوکا-گیو نگران نباشید، عادتشونه، کلا دوست دارن خودشون رو تمیز کنن، بعضی مواقع هم پف میکنن، مثلا مرغ مینای ما(آقا دانا) موقع صحبت کردن پف میکنه و حرف میزنه
@Comrade_Bayat آره آره برا همسایه مون هم پف میکنه و یه چیزایی میگه
الانم یه پا خوابیده... -
@تومیوکا-گیو
انتظار دارم بدنم خودش همه نیاز ها رو برطرف کنهپرستو بابایی شما که تجربی هستید چرا؟
ولی در این یه مورد منو کللللل فامیل های مامانم همینجوری هستیم
مثلا مادربزرگم یه مدت تا سرش میذاشت زمین سرگیجه ای میگرفت که دادش میرفت هوا، ولی هرچی گفتم حاضر نشد حتی یه تست بگیره -
بچه ها فعلا خدافظ
روز مزخرفی شد .هیچ نفهمیدم چطور گذشت. -
@تومیوکا-گیو بعضی مواقع یه پا میخوابن یا استراحت میکنن بعضی مواقع هم پاهاشون رو روی چوبشون کامل جمع میکنن و بدنشون رو به چوب تکیه میدن(یه جورایی میشه گفت دراز میکشن
)
@Comrade_Bayat عه چه جالب، ولی این بنده خدا اصلا دراز نمیکشه
راستی میگم اگه تو غذاش از این مورچه ریزا باشه که موردی پیش نمیاد یوقت؟ -
اونقدر سرم درد می کنه که ...
پرستو بابایی منم بعضی وقتها سردردهای عجیبی دارم تو تابستون برای من بیشتر بخاطر کم آبیه
زیاد تشنه هم نمیشم که بخوام آب بخورم و این خیلی بده -
@تومیوکا-گیو یه کاری هم کنید خیلی دوست دارن، یه ظرف آب نسبتا بزرگ براش بزارید بره توش آب بازی کنه، خیلی دوست دارن(ارتفاع آب در حدی باشه که تا وسطای بدنش بیاد، تو ظرف هم جا بشه از لحاظ طول و عرض)
@Comrade_Bayat آره آره همسایه مون هم گفت
ولی چون ما کلا پرنده نداشتیم تاحالا و میترسیم درشو باز کنیم نتونیم بگیریمش(خب بالاخره امانته) دیگه خود همسایه مون هم گفتن لازم نیست(کلا یه هفته دست ماست) -
@تومیوکا-گیو این یکی رو نمیدونم، ولی فکر نکنم انقدر بدرد نخور باشن که حریف یه مورچه هم نشن، چون میدونید که کلا مرغ مینا ها نژاد خشنی دارن(نوک بزنه بهتون میفهمید، یه بار دستم کامل خونی شده بود
)
@Comrade_Bayat آره سرم رو میبرم نزدیکش موهامو میکنه