هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
برای اطلاع از رشته های مختلف و بازار کارشون به تاپیک مصاحبه و شرایط خاص سر بزنید و سوالاتتون رو درباره ی رشته ی مد نظر بپرسید
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@Henrita
میرم آقا میرم..
شب همگی خوش -
@Henrita
میرم... -
@Venus655
قطع نمیکنه لامصب -
@Venus655
قطع نمیکنه لامصب -
بسه دیگه صبح شد
فعلا -
@Henrita
ناراحت نشو حالا
ببخشید -
@Henrita
ناراحت نشو حالا
ببخشید -
بیاهمیت ترین شد اهمیت دادنت.
-
یه چی بگم و بعد بخوابم
وقتی قرار بود خواهرم به دنیا بیاد من هم خوشحال بودم و هم ناراحت خوشحال از اینکه بلاخره دعاهام جواب دادن و من دیگه تنها نیستم میتونم اتاقمو عروسکامو بازیامو همه رو با یه نفر دیگه تقسیم بکنم
اما ناراحتم بودم و حتی بخاطر ناراحتم گریه میکردم و مادرم بهم میگفت خول شدی؟
گریه میکردم چون اختلاف سنیمون انقدری زیاد بود که تا روزی که هردومون از سن نوجوانی بگذریم اون درک کردنه تراز نمیشه
ناراحت بودم چون وقتی من بزرگ تر میشدم دیگه دلم نمیخواست خاله بازی بکنم و اون دلش میخواست ناراحت بودم که چرا انقدر دیر؟
اون بزرگ شد من تمام تلاشمو کردم که وقتی خودم تو همون شرایط مثل اون بودمو انتظار داشتم یه نفر باشه کمکم بکنه کمکش کنم
نزاشتم موهاشو کوتاه بکنم
دوست داشت براش مدل مختلف مو ببندم مدل مختلف روسری دیگه ناراحت اینکه موهاش چطوریه و روسریش مدل بستنشو دوست ندارم نباشه چون هرکدومو که دوست نداشته باشه من یه مدل دیگه دارم
من تلاشمو کردم خواهر خوبی باشم
یه دوست دارم تو مدرسه اون یه خواهر دانشجو داره اختلافشون ۶ ساله
میگه خیلی خواهرشو دوست داره اندازه مادرش خیلی چیزا رو به مادرش نمیگه ولی به اون میگه
داشتن یه خواهر یا برادر همسن یا بزرگتر از خودت که خوب باشه همینقدر زیباست
اما ای کاش یکی هم اینجا بود تا من از نگرانیام باهاش میگفتم و میخندیدیم و غم و شادیامونو مثل دوتا دوست خوب شریک میشدیم و همدرد هم بودیم
شب بخیر