هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ولی در این لحظه، اینجا نباید می بودم
:"/ -
فردا رو به تمامی دانش آموزان قلمچی از جمله خودم تبریک و تهنیت عرض می کنم
(اگه نمی دونید دارم در مورد چی صحبت می کنم باید بدونید که فردا روز جهانی بد و بیراه گویی به قلمچیه
)فردا با سیل خروشانی از بد و بیراه ها از طرف کسانی مواجه خواهیم بود که به قلمچی فحش می دن ولی دست از سرشم برنمی دارن و آزموناشو همچنان میرن
-
@f-nalist
داداش گ۴ غلطه ؟!
یادمه موقاری میگفت به تنهایی ((وصل)) میشه رنابسپاراز یوکاریوتی ... اون داستان شناسایی بود ک با کمک عوامل رونویسیه .. نظرت_ Reza _
من دوازدهم موقاری رو ندیدم ولی حرفت رو قبول دارم
شاید منظور این تست هم تقریبا همین باشه
چون مثلا فرهمند میگفت
داد میزنن میگن هیی رنابسپاراز بیا اینجا باید اینجا رو رونویسی کنی
شاید عواملی مث پروتئین تو این کار نقش داشته باشن -
...
ت.د -
و من در میان خاطراتی قدم بر میدارم که خودِ آینده ام، به حضور در آنجا آرزومند است.
:' -
و خود گذشته را در میان خاطراتی می بینم که به حضور در آنجا آرزومندم
:" -
و من، جز خود گذشته ام و خود آینده ام نیستم.
و شاید هیچ کدامشان
من، تنها تیغه نازک حالم که میان آن دو جدایی انداخته و خود به حدی ناچیزم که از درک، برون...
غم انگیز و بهت آور -
و تمام اینها، تنها با این تصور که تاختن زمان را خطی بدانیم و نیز به خود بقبولانیم که آنچه که اسب زمان از آن گذشته عدم و آنچه اسب زمان به آن نرسیده نیز عدم است، قابل قبول است.
-
Maybe I went
Yes
I may not return -
و گاه می اندیشم که آیا درکی از این فرایند ها داشته باشم یا خیر، تفاوتی در چون و چند انجام آن میکند؟
فرقی می کند که من، شبیه به سنگی، برگی، جویی یا بادی به سیر زندگانی مشغول باشم یا روز را به تامل به شب برسانم؟
جز آنکه به دنبال پاسخ ها کشان کشان بروم و به جای پاسخ ها، به پرسش ها افزوده شود، عایدی افزونی، دستاورد من می شود؟
و سوالی دیگر اضافه شد که: "چه اهمیتی دارد؟" -
چه اهمیتی دارد....