هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یه سایت که فیلمای مشاوره ای خوب داشته باشین میشناسین؟ من که نمیتونم مشاور بگیرم لااقل از یه سایتی فیلماشو ببینم..
-
مآهور سلام، یه پیج اینستا هست که خیلی تعریفشو شنیدم
راستش اینستا ندارم نمیدونم
ولی بعضی بچه ها از مشاوره آلا هم تعریف میکردن( ندیدم، نمیدونم)
خوبه که خودت برنامه مینویسی و مشاور نداری@kosar-ab اینکه خودت برنامه بنویسی معایب زیادی داره مشاور بهتره اما دلیل اینکه راضی نیستی اینکه نمی تونی از مشاورت کار بکشی. نباید به حال خودش رهاش کنی. باید مدام ازش سوال بپرسی. هی دغدغه هاتو باهاش مطرح کن. بذار خلاصه کنم باید پوستش رو بکنی
ماتکریس تصمیم گیری می دونی چیه؟ یه سری کارا هستس که باید واگذار کنی. اینا همون کارایی هستن که مشاور باید برات انجام بده یا بهتره بگیم باید مجبورش کنی برات انجام بده. -
@kosar-ab اینکه خودت برنامه بنویسی معایب زیادی داره مشاور بهتره اما دلیل اینکه راضی نیستی اینکه نمی تونی از مشاورت کار بکشی. نباید به حال خودش رهاش کنی. باید مدام ازش سوال بپرسی. هی دغدغه هاتو باهاش مطرح کن. بذار خلاصه کنم باید پوستش رو بکنی
ماتکریس تصمیم گیری می دونی چیه؟ یه سری کارا هستس که باید واگذار کنی. اینا همون کارایی هستن که مشاور باید برات انجام بده یا بهتره بگیم باید مجبورش کنی برات انجام بده. -
@kosar-ab اینکه خودت برنامه بنویسی معایب زیادی داره مشاور بهتره اما دلیل اینکه راضی نیستی اینکه نمی تونی از مشاورت کار بکشی. نباید به حال خودش رهاش کنی. باید مدام ازش سوال بپرسی. هی دغدغه هاتو باهاش مطرح کن. بذار خلاصه کنم باید پوستش رو بکنی
عاشقتمممممممممم پسررر
-
خیلیییی خفنیییی
-
دمتتت آتیشییی بمولاا
-
ماتکریس تصمیم گیری می دونی چیه؟ یه سری کارا هستس که باید واگذار کنی. اینا همون کارایی هستن که مشاور باید برات انجام بده یا بهتره بگیم باید مجبورش کنی برات انجام بده.@глушение واقن یکی از خوبیای مشاور داشتن اینه ک دغدغه چطور برسمو ندارییییییییی
-
ماتکریس تصمیم گیری می دونی چیه؟ یه سری کارا هستس که باید واگذار کنی. اینا همون کارایی هستن که مشاور باید برات انجام بده یا بهتره بگیم باید مجبورش کنی برات انجام بده.@глушение شما اسمتون چیه
-
@Violet28 می گن از کوزه همان برون تراورد که در اوست یکی باید خودش خیلی خفن باشه که بقیه رو خفن ببینه.خلاصه خوبی از خودتونه ما کسی نیستیم
-
@Violet28 می گن از کوزه همان برون تراورد که در اوست یکی باید خودش خیلی خفن باشه که بقیه رو خفن ببینه.خلاصه خوبی از خودتونه ما کسی نیستیم
@глушение تو چرا ب خودت میگیریی
-
@Violet28 چی رو؟
-
@Violet28 چی رو؟
@глушение اینکه گفتم خیلی خفنه
-
@Violet28 به خودم نگرفتم
-
@Violet28 به خودم نگرفتم
@глушение باشه
-