هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی
سلام
عالییه
این روزا آسمون ها خیلی قشنگ ترن🥰
-
@ABR_DJ حالا اگه گذاشتی
همیشه دوست داشتم یه داداش داشته باشم اسمش امیر باشه تو واقعیت که نشد
حالا هم ک تو نمیذاریممنون همچنین
خداروشکر
داری برای کنکور میخونی؟I_Fatemeh_l
نمیشه دیگهقسمت نیست
آره برای کنکور دارم میخونم باز -
I_Fatemeh_l
نمیشه دیگهقسمت نیست
آره برای کنکور دارم میخونم باز@ABR_DJ شششش
شانس هم نداریم
انشاالله این سری نتیجه عالی بگیری و باعث افتخار خانواده بشی
-
مآهور در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
@دختر-بهار در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
پ.ن:اگه من مرتب گزارش ندم منو بزنین:)
حیف ایموجی دمپایی ندارم
از امشب مرتب خواهم بود
-
مآهور در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
@دختر-بهار در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
پ.ن:اگه من مرتب گزارش ندم منو بزنین:)
حیف ایموجی دمپایی ندارم
از امشب مرتب خواهم بود
-
@ABR_DJ شششش
شانس هم نداریم
انشاالله این سری نتیجه عالی بگیری و باعث افتخار خانواده بشی
I_Fatemeh_l
ممنون همچنین -
I_Fatemeh_l
ممنون همچنین@ABR_DJ انشالله
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام
دوستان کسی جزوه ای از بیماری شناسی اختصاصی ۱ داره؟ -
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام
دوستان کسی جزوه ای از بیماری شناسی اختصاصی ۱ داره؟ -
@Zahra-HD ممنون از توجهت
-
Sara_R ببخشید تو چه موضوعی هست؟ منظورم انسان گیاه؟
-
انقدر همه چی یهو بهم ریخت هر چی فکر میکنم یادم نمیاد از چی شروع شد . اصلا چی شد اینطوری شد؟ هر چی جلو تر میری هیچ چیز درست نمیشه بلکه به چیزایی که از دستت در میره و بهم میریزه اضافه میشه خلاصه همه چی تبدیل میشه به معضل و مشکل تا جایی که دیگه تنها کاری که میتونی بکنی همینه بشینی نگا کنی منتظر بعدیش باشی. هر چقدرم تلاش میکنی انگار که فقط دست و پا میزنی اخرشم هر کی میبینه یه چهارتا جمله به قول خودش انگیزشی میگه و میخواد یه جوری بفهمونه بهت که از تو بدبخت تره و مشکلاتش بیشتر بوده یا بهت بفهمونه خیلی ادم ضعیفی هستی
وقتی هم چیزی نمیمونه بگه میگه بالاخره خدا حواسش بهت هست
نهایتش یه چند دقیقه حالت خوب میشه بعدشهمه حرفاش یادت میره و مشکلات دوباره خودشو نشون میده
خلاصه هر کی یا سعی داره خودشو مظلوم تر یا تورو ضعیف تر جلوه بده
به یه جایی میرسه نزدیک ترین و عزیزتران افراد زندگیتم میگن ما خسته شدیم و اونا هم صداشون در میاد
بعدشم میگن تو که اصلا عین خیالت نیس و توجه نمیکنی
هعیی -
انقدر همه چی یهو بهم ریخت هر چی فکر میکنم یادم نمیاد از چی شروع شد . اصلا چی شد اینطوری شد؟ هر چی جلو تر میری هیچ چیز درست نمیشه بلکه به چیزایی که از دستت در میره و بهم میریزه اضافه میشه خلاصه همه چی تبدیل میشه به معضل و مشکل تا جایی که دیگه تنها کاری که میتونی بکنی همینه بشینی نگا کنی منتظر بعدیش باشی. هر چقدرم تلاش میکنی انگار که فقط دست و پا میزنی اخرشم هر کی میبینه یه چهارتا جمله به قول خودش انگیزشی میگه و میخواد یه جوری بفهمونه بهت که از تو بدبخت تره و مشکلاتش بیشتر بوده یا بهت بفهمونه خیلی ادم ضعیفی هستی
وقتی هم چیزی نمیمونه بگه میگه بالاخره خدا حواسش بهت هست
نهایتش یه چند دقیقه حالت خوب میشه بعدشهمه حرفاش یادت میره و مشکلات دوباره خودشو نشون میده
خلاصه هر کی یا سعی داره خودشو مظلوم تر یا تورو ضعیف تر جلوه بده
به یه جایی میرسه نزدیک ترین و عزیزتران افراد زندگیتم میگن ما خسته شدیم و اونا هم صداشون در میاد
بعدشم میگن تو که اصلا عین خیالت نیس و توجه نمیکنی
هعیی@lonely_boy وایییی چقدرررر باهات موافقم
دقیقا این بلا سر خودمم اومده
وقتی همه چیو بهم ریختیو از درون داری منفجر میشی در عین حال بی خیال ترین ادم ممکن به نظر میای
خیلی بده
️
-
میدونی چیه این روزام تموم میشه تهش خاطرش میمونه
ما روزای سخت تر از اینو تحمل کردیم
یادته هفته اول خردادو چقد پاره کننده بود؟فکر میکردیم تهشه دیگه بدتر ازین نمیشه...جمعشم جامع قلمچی بود،دیدی زنده موندیم؟
اون جامع سنجشی ک زیستشو 18 تا غلط داشتی 12تا درستو یادته؟اونم دوماه مونده به کنکور؟اون شبایی ک واسه امتحان نهاییا بیدار میموندیو یادته؟نهایی شیمیو ک 6صبح بود و هنوز کتاب تموم نشده بود یادته؟همون لحظه که شکستی ولی من میدونم یه لحظم ناامید نشدی..وقتی تمام شانسات سوخت جوونه های امیدتو آب دادی و بزرگ کردی..همون لحظه که مردود کوفتی قرمزو دیدی مصمم تر از قبل شدی..اونجا موقعی بود که بهت بر خورد..چون میدونستی حقت این نبود،چون کنکور حق و ناحق نمیشناسه..چون میدونسی بیشتر از اینا زحمت کشیدی..همونجا که خاطرات پارسالو مرور کردی و دیدی دیگه هیچکی دورت نیست،تنها موندی،تنهاتر از همیشه..همون موقع ک دوستات از مشاور و مدرسه و کوفت و زهرمار تشکر میکردن بابت قبولیشون،تو تصمیم گرفتی فقط از خودت تشکر کنی چون یبار دیگه تصمیم گرفت این کارو انجام بده،چون جرئتشو داشت،چون هیچ وقت تسلیم نشد،ازت ممنونم خودم،برای لحظاتی که طاقت آوردی و قویتر شدی
.
.
.
بماند به یادگار از خودم برای خودم.
15 آذر 1402
تو دلی -
@lonely_boy چه اشکال داره مگه jahad_121 هم همینکارو نمیکنن؟
حالا واقعا نمیتونین در حد یک ساعتم که شده بخونین در روز؟ مثلا تو اپلیکیشن دیجی ماز پادکست رایگان هست برای زیست و شیمی شما میتونین حداقل از شیمیش استفاده کنین خیلی بهتر از اینه که صفر باشه مطالعتون