هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
گر می نخوری طعنه مزن مستان را
-
می لعل مذاب است و صراحی کان است
جسـم است پیاله و شــرابش جان استآن جـام بلـورین که ز مـــی خندان است
اشکی است که خون دل در او پنهان است -
@danial-hosseiny
دیدی جواب دادی راحت
نپرسیدی ولی منم بد نیستم.
خوبه که خبری از راننده اسنپا نیست🫡
این که در امانی خیلی خوبهمیتونی بیشتر نفس بکشی
officer k
«ابن سیرین کسی را گفت: چگونه ای؟ گفت: چگونه است حال کسی که پانصد درهم بدهکار است، عیالوار است و هیچ چیز ندارد؟
ابن سیرین به خانهٔ خود رفت و هزار درهم آورد و به وی داد و گفت: پانصد درهم به طلبکار بده و باقی را خرج خانه کن و واى بر من اگر پس از این حال کسی را بپرسم!
گفتند: وادار نبودی که قرض و خرج وی را بدهی. گفت: وقتی حال کسی را بپرسی و او حال خود بگوید و تو چارهای برای او نیندیشی، در احوالپرسی منافق باشی…»
و وقتی خودم تعریفی ندارم، ترجیح میدم حال دیگری رو هم نپرسم چون اون موقع نمیتونم براش اقدامی انجام بدم و این آزارم میده -
officer k
«ابن سیرین کسی را گفت: چگونه ای؟ گفت: چگونه است حال کسی که پانصد درهم بدهکار است، عیالوار است و هیچ چیز ندارد؟
ابن سیرین به خانهٔ خود رفت و هزار درهم آورد و به وی داد و گفت: پانصد درهم به طلبکار بده و باقی را خرج خانه کن و واى بر من اگر پس از این حال کسی را بپرسم!
گفتند: وادار نبودی که قرض و خرج وی را بدهی. گفت: وقتی حال کسی را بپرسی و او حال خود بگوید و تو چارهای برای او نیندیشی، در احوالپرسی منافق باشی…»
و وقتی خودم تعریفی ندارم، ترجیح میدم حال دیگری رو هم نپرسم چون اون موقع نمیتونم براش اقدامی انجام بدم و این آزارم میده -
@نویسنده-کوچولو
درسته کرم میریزی
ولی دوست دارم🤌🫂
-
آخه مادرِ من وقتی خودشون میگن ظرفارو میشورن تو چرا از خود گذشتگی میکنی میگی کیمیا میشوره
️
-
@danial-hosseiny
اصن موندم چی بگم...
جداخیلی دمت گرم🤍 =)))
یکی از آدمحسابی ترین کسایی که میشناسمی=)officer k
امیدوارم لایق اینایی که گفتی باشم -
officer k
امیدوارم لایق اینایی که گفتی باشم -
@نویسنده-کوچولو
درسته کرم میریزی
ولی دوست دارم🤌🫂