هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@_Narges در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo اون بچه شهرش فرق داره واگرنه اعتقاداتش خاصه
امیدوارم نرفته باشهنفهمیدم منظورتو جز جمله اخر
-
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی ما فتح میکنیم جهان چهارمو. قطعا فتح میکنیم
منو تو نمیزاریم... دلتو بد نکن یکم خوشبین باشین
-
بچه ها
دلتونو بد نکنین
خودتونو نبازین
این کشور .کشور منو شماست .این همه میگیم حقمونو خوردن و بردن و فلان و بیسار .
بلاخره که این کشور تو هویتمون خورده بیاین با امید وپشتکار خودمون درستش کنیم ...وقتی منو شما های از اینجا بریم خارج خب کی میخواد درست کنه .همیشه هم خودمونو کشورمونو دست کم گرفتیم .یکم میهن پرست باشیم .به هر حال که هرجا میری بهت میگن ایرانی .پس بیاین به ایرانی بودنمون افتخار کنیم و با اینجور چیزا خودمونو نبازیم .هرچی باشه هموطنیم و اینجا کشورمونه حالا هر تفکری که قالبه ولی کشورمونه...... -
@mr-vinyzo منو توهم فقط همین جهان سومو دیدیم چجوری میتونیم چیزیو عوض کنیم؟ کسی میتونه عوض کنه که بدونه جهان دوم و اول اصن چی هست..
@mr-vinyzo منو توهم فقط همین جهان سومو دیدیم چجوری میتونیم چیزیو عوض کنیم؟ کسی میتونه عوض کنه که بدونه جهان دوم و اول اصن چی هست..
نگا همین خودش یه خود باختگیه چرا ؟؟؟ چون ما خودمون به خودمون میگیم جهان سوم ولی تو رنکینگ سازمان ملل جزو کشور های درحال توسعه و جهان دوم محسوب میشیم .کشور جهان سوم عقب افتادن و کشور های جهان اول هم توسعه یافته...
-
نگا همین خودش یه خود باختگیه چرا ؟؟؟ چون ما خودمون به خودمون میگیم جهان سوم ولی تو رنکینگ سازمان ملل جزو کشور های درحال توسعه و جهان دوم محسوب میشیم .کشور جهان سوم عقب افتادن و کشور های جهان اول هم توسعه یافته...
@mr-vinyzo بیاین دلمونو بد نکنیم .خبرای خوشو ببینیم حتی اگر بیشتر لیوان خالیه بیاین ما اون ده درصد پرشو ببینیم به این فکر کنیم که بلاخره یکی باید این کشورو نجات و پیشرفت بده؟اگه من بگم نمیشه تو بگی نمیشه همه بگن نمیشه که پیشرفتی صورت نمیگیره ..
-
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جزو کشور های درحال توسعه و جهان دوم محسوب میشیم .
جوک خوبی بود
-
@mr-vinyzo بیاین دلمونو بد نکنیم .خبرای خوشو ببینیم حتی اگر بیشتر لیوان خالیه بیاین ما اون ده درصد پرشو ببینیم به این فکر کنیم که بلاخره یکی باید این کشورو نجات و پیشرفت بده؟اگه من بگم نمیشه تو بگی نمیشه همه بگن نمیشه که پیشرفتی صورت نمیگیره ..
-
مآهور نگا حرفتو قبول دارم خب من خودم از هچی زرده زرد تر و به غیر خودشون غیر انقلابی ترم ولی یچیزو قبول دارم اینکه درسته سرعت پیشرفتمون کنده ولی داریم پیشرفت میکنیم اگه همه ما بعد از اینکع از سرمایه مملکت استفاده کردیم پایشم بریم خارج خب مشخصه کسی نمیمونه اینجا رو درست کنه و مملکت دست ادمای نابلد میوفته .یه کانالی هست من قبلا تو تلگرام داشتم منتهی الان تو ایتا دارمش .اسمش خوش خبره تو اون کانال پیشرفت ها و اینارو میزاره به نطرم خوبه بهش یه نگاهی کنیم...
-
جوک خوبی بود
جوک خوبی بود
-
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا انقدر بحثو کش بدید تهش دعوا بشه=/
دعوا چرا ؟؟؟؟داریم تودلمونو خالی میگنیم دیگه