هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-vinyzo ببین، توی قم اینجور آدما نصف خیلی خشکن، نصف اخلاق و ذهن کثیفی دارن. بقیه هم کلا اجتماعی نیستن. خیلی شهر عجیب و نچسبیه.
@Comrade_Bayat آقا راست میگه همه یا از اینور بوم افتادن یا از اونور،تو خیابونا ک راه میری دارن با چشماشون همو میخورن اصلن حالت بد میشه
-
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist اره بودی
قدت بلند بود بعد جای صورتت پروفایلت بود
لامصبااا چرا نمیتونم درست فکر کنم؟؟؟
@mr-vinyzo برو گمشو بابا
-
مهم ترین بیماری های شناخته شده که با سبک زندگی ارتباط مستقیم دارند رو بنویسید؟
سکته قلبی/ سرطان/پوکی استخوان/ دیابتسبک زندگی قدیم بهتر بود یا امروزه؟ چرا؟
قدیم چون زندگی افراد جمعی تر و دوستانه تر بود ارتباطات خانواگی و اجتماعی بیشتر بودخودمراقبتی چیست و شامل چه اعمالی است؟
یعنی فعالیت هایی که خود یا خانواهد مان برا حفظ سلامت مان انجام می دهیدم که شامل اعمال اکتسابی اگاهانه هدف دار که تندرست بمانیم
. -
@Comrade_Bayat آقا راست میگه همه یا از اینور بوم افتادن یا از اونور،تو خیابونا ک راه میری دارن با چشماشون همو میخورن اصلن حالت بد میشه
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در اینکه قم جای خیلی گندیه شکی نیست ولی دیگه بستگی داره چطور راه بری اینم مهمه
-
-
امیدوارم من، "سبزِ سواد رسانه" نبوده باشه :||||||
هعی -
@_Narges همتون جای صورتتون پروف بودین
officer k تو اون پروف اولیت بودی -
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo من از مشهد خاطره خوبی ندارم. تو همون بازار رضا اتفاق بدی برام افتاد.
برا ما که پسریم اونجور جاهای شلوغ میوفته دیگه شما که جای خود دارین ....
-
-
@mr-vinyzo فکر کن یه پیرمرد دم مرگ که مثلا گدا بود کنار همون حرم! بهش فحش دادم و هلش دادم. چه به امام رضا اعتقاد داره چه نداره بزنه کمرشو..
-
فککنم خدافظی دیشب زیاد بهم فشار اورده بود
هوا هم گرم بود کل شب پختم اصن ی وضعی -
Blue28
قربون دهنت🫂
-
officer k ن قبل تر