هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
f.nalist
فک کنم خوبی رو تو پیام اولت پرسیدی.
آره. خوبمf.nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خبر که ازت راهنمایی میخواستم
بگو. امیدوارم کمکی از دستم بر بیاد
ببخشید زیاد نمیفهمم چی دارم میگم
رضا سوالم این بود
به نظرت آرمانی نیست پیشروی نیمسال دوم دوازدهم + دوپینگ؟
اصن چجوریه
ما که اینجا رتبه برتر نداریم بپرسیم نزدیکای تو تا حالا حرفی حدیثی راست و مستند شنیدی که چجوری یکی این دوتا رو پیش برده اصن همچین پروژه ای شرکت کرده نکرده اینا کلا درگیرم
درسته میگن نیمسال دوم آسونه ولی باالخره یازدهم مونده دیگه هر چقدر هم قوی باشی خودت میدونی برمیگردی میبینی همه چی از مخت پریده
خلاصه قاطی کردم بدجورf.nalist
اتفاقا من این سوال رو کامل از مسئول ماز یاسوج که مشاور هم هست (رتبه دو رقمی شد کنکورش الان یادم نیست چند) پرسیدم.
گفت تا حدود 30 - 40 روز دیگه. یعنی تا 20 اسفند تقریبا، باید یازدهم و نیمسال دوم دوازدهم بسته بشه (که آزمون 24 اسفند آخرین آزمون پیشروی دوازدهم و یازدهمه. بقیش مروریه)
بعد از اون وارد دوپینگا، آزمون جمع بندی، رفع نقایص، جمع بندی سه روز یکبار و اینا میشیم.
یعنی به نوعی پیشروی دوازدهم با دوپینگا تقریبا همپوشانی ندارن که کار سنگین بشه.
این چیزی بود که من پرسیدم -
خدای من!
آن کس که تو را ندارد، چه دارد؟
و آن کسي که تو را يافته است، چه ندارد؟ -
f.nalist
اتفاقا من این سوال رو کامل از مسئول ماز یاسوج که مشاور هم هست (رتبه دو رقمی شد کنکورش الان یادم نیست چند) پرسیدم.
گفت تا حدود 30 - 40 روز دیگه. یعنی تا 20 اسفند تقریبا، باید یازدهم و نیمسال دوم دوازدهم بسته بشه (که آزمون 24 اسفند آخرین آزمون پیشروی دوازدهم و یازدهمه. بقیش مروریه)
بعد از اون وارد دوپینگا، آزمون جمع بندی، رفع نقایص، جمع بندی سه روز یکبار و اینا میشیم.
یعنی به نوعی پیشروی دوازدهم با دوپینگا تقریبا همپوشانی ندارن که کار سنگین بشه.
این چیزی بود که من پرسیدم