هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
-
@ABR_DJ همینکارو میکنم
یکی بود میگفت پیامای بقیه رو ریپلای میزنی تو هر چیزی دخالت میکنی...
جالب بود.. خیلی جالب..@Euphonious
۱_ ببین هر چیزی که بهت نسبت داده میشه رو روش فکر کن، اگه اون صفت رو نداری و میدونی طرف مقابلت اشتباه فهمیده با خواسته با اون خرفش عذابت بده، دیگه پی اون حرف رو نگیرچون فقط روان خودتو به هم میریزی
۲ الف_ اما اگه اون صفت رو داشتی، باز یه سری قاعده و قانون برای بیان حقیقت های رفتاری یه نفر وجود داره
مثلا من اگه اومدم خارج از چارچوب یه چیزی بهت گفتم حتی اگه حق گفته باشم هم تو خودتو درگیر اون قسمت خارج از چارچوب نکن، سعی کن حقیقتی که تو اون حرف هست رو درک کنی و بتونی ازش درس بگیری و خودتو اصلاح کنی
۲ ب_ یه مورد دیگه هم هست
اینکه اگه مثلا اگه من اومدم یه حرفی رو در چهارچوب و در قالب یه انتقاد بهت گفتم تو باید بازم ببینی آیا پذیرفتن این انتقاد بهت سود میرسونه یا نه
.
نمیدونم متوجه حرفام شدی یا نه ولی گفتم اینا رو بهت بگم -
شبتون خوش
-
Hhh Hh در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
VID_20240212_002756_465.mp4
شعار های انتخاباتی نماینده کلاس
آقا معلم:
وعده هاشون منم وسوسه کرد
آخه پیتزافروشی ؟
امیدوارم به وعده هاشون عمل کنن و فقط شعار نباشهفقط نگاه معلمه به اون که میگفت تانک میارم دیوار مدرسه رو خراب میکنم که شما فرار کنید
-
این پست پاک شده!
-
@Hamid-s در ساز کده
گفته است:
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شب بیدار موندن راحت تر از صبح زود بیدار شدنه
واقعا واقعا
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شب بیدار موندن راحت تر از صبح زود بیدار شدنه
واقعا واقعا
-
اومده کنارم میگه تو روانشناسی! نباید مضطرب بشی و استرس داشته باشی که !
داداش قبل اینکه روانشناس باشم ،آدمم (( :
چرا فکر میکنی سوپر پاور خاصی دارم و از تموم آسیب ها و تروماها و اختلالات در امانم؟ -
-
اومده کنارم میگه تو روانشناسی! نباید مضطرب بشی و استرس داشته باشی که !
داداش قبل اینکه روانشناس باشم ،آدمم (( :
چرا فکر میکنی سوپر پاور خاصی دارم و از تموم آسیب ها و تروماها و اختلالات در امانم؟