هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
-
-
-
سلام.
راستش اینجا گزارش دادن و برنامه نوشتن برام یکم خسته کننده شده و زیاد حوصله اینکارو ندارم مخصوصا اینکه تا حدودی باعث شده کیفیت مطالعم بیاد پایین و فقط به کمیت اهمیت بدم.
با اجازتون من از اینجا میرم و اگه سوال درسی داشتم میام اگه نداشتم هم که برای همیشه خداحافظامیدوارم همگی موفق باشین و به هرچیزی که میخواین و لایقشین برسین.
خدا نگهدار
🪻
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
تا چند روز پیش فکر میکردم برای زمین صد
الان فکر مینکم 20 درصدم نمیبتونم بزنمچرا خب؟تست هاتو تحلیل کردی دلیل غلط زدن یا نزدن چی بود
-
سلام.
راستش اینجا گزارش دادن و برنامه نوشتن برام یکم خسته کننده شده و زیاد حوصله اینکارو ندارم مخصوصا اینکه تا حدودی باعث شده کیفیت مطالعم بیاد پایین و فقط به کمیت اهمیت بدم.
با اجازتون من از اینجا میرم و اگه سوال درسی داشتم میام اگه نداشتم هم که برای همیشه خداحافظامیدوارم همگی موفق باشین و به هرچیزی که میخواین و لایقشین برسین.
خدا نگهدار
🪻
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام.
خدا نگهدار
🪻
اوااا
تنهام گذاشتیییی
موفق باشی همیشه🫂
-
@f-nalist بس که ناامیدی
من پارسال برا دی با اینکه هیچییییییییی نخوندم ۲۴ زدم
اگه اونا که شک داشتمو نمیزدم بیشتر میشد@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist بس که ناامیدی
من پارسال برا دی با اینکه هیچییییییییی نخوندم ۲۴ زدم
اگه اونا که شک داشتمو نمیزدم بیشتر میشد@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
تا چند روز پیش فکر میکردم برای زمین صد
الان فکر مینکم 20 درصدم نمیبتونم بزنمچرا خب؟تست هاتو تحلیل کردی دلیل غلط زدن یا نزدن چی بود
نه این تستای ابکی قلمچی که نه اخر هفته ها میگیره
من تست طلایی چلاجور آزمونو دادم 30 درصد کلا زدم
بعدا همش میگه بالای 60 تا قوی زیر 60 تا هیچی نخوندن و صعیف و سعی کنید قوی بشید و اینا
با اینکه من خط به خط حفظم کتابو
یه چیزایی رو میگه بعدا هم میگه میادش و این همه سال ثابت شده که وقتی میگه میاد یعنی میاد و این یه کم اذیت کننده اس -
سلام.
خدا نگهدار
🪻
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii آدمی که خودشو زده به خواب رو نمیشه بیدار کرد
حققق