هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچها راستشو بگین
25م خیلی دیره واسه شروع جمع بندی؟
تا اون موقع تموم میشم 2 فصل زیستم میمونه نمیدونم میتونم بخونمش یا نهمنی که تا وسط فروردین پیشروی دارم:)
پرستو بابایی
منم
متاسفانه فصل های آخر موندن
اصلا پیشروی سریع آزمون ما رو چی فرض کرده -
@kosar-ab
حق حق حق
حق از همه رنگSaudade 19 0 سرتو با چی میشوری با شامپو حقرنگ
-
بعد اصلا میدونی از چی حرصم میگیره؟
بعضی بچه ها یه جوری میان میگن ما جمع کردیم یکی هست تو کلاسمون خب این همه درس هاشو کلاس میره دقیقا هم کنار خونشونه
یا مورد داریم طرف واقعا ایکیوش بالاست تلاش هم میکنه پولشم داره بعد از اینجا کلاس میره تهران با هواپیما میره برمیگرده میاد
خب عزیزمن تو دیگه به اینکه جمع بندی کردی افتخار نکن به اینکه انقدر بهتری چرا فکر میکنی همه مثل خودتن
البته منم قبول دارم این چیزا نباید ادمو محدود کنه ولی آدمی که از کلاس هشتم نهم یا حتی دهم قشنگ میدونه چطور تست بزنه کی مرور کنی تحلیل آزمون و... و انجامش میده خیلی فرق میکنه
بعد بدبختی اینجاست ما رفتیم دهم بعد خب مشاورش واقعا خوب بود ولی میگفت برنامه ریزی من میگفتم برنامه ریزی چیه؟؟
اصلا درس خوندن خودم تو راهنمایی یادم رفت -
بعد اصلا میدونی از چی حرصم میگیره؟
بعضی بچه ها یه جوری میان میگن ما جمع کردیم یکی هست تو کلاسمون خب این همه درس هاشو کلاس میره دقیقا هم کنار خونشونه
یا مورد داریم طرف واقعا ایکیوش بالاست تلاش هم میکنه پولشم داره بعد از اینجا کلاس میره تهران با هواپیما میره برمیگرده میاد
خب عزیزمن تو دیگه به اینکه جمع بندی کردی افتخار نکن به اینکه انقدر بهتری چرا فکر میکنی همه مثل خودتن
البته منم قبول دارم این چیزا نباید ادمو محدود کنه ولی آدمی که از کلاس هشتم نهم یا حتی دهم قشنگ میدونه چطور تست بزنه کی مرور کنی تحلیل آزمون و... و انجامش میده خیلی فرق میکنه
بعد بدبختی اینجاست ما رفتیم دهم بعد خب مشاورش واقعا خوب بود ولی میگفت برنامه ریزی من میگفتم برنامه ریزی چیه؟؟
اصلا درس خوندن خودم تو راهنمایی یادم رفتGharibe Gomnam با هواپیما میره و میاد ک دکتر شه؟
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
میگم درسی یا واحدی راجب به سلول داشتید؟ حالا خود سلولی یا فیزیولوژی سلول اینا...اگر داشتید و میدونید یه موضوع جذاب تو سلولی میشه بگید؟واس تحقیق میخوام...
بچه های کنکوری هم اگر میدونن اینا بگن ممنون میشم...@Alba
منابع پشت کتاب زیست نمیدونم چیزی داره یا نه ولی یه نگاه بنداز اگر هنوز کتاب های زیستت رو داری بعد برو دنبال کتاب هاش -
من وقتی زمین شناسی میکرو یا حتی سوالات کنکور رو میبینم و با قلمچی مقایسه میکنم تعجب میکنم
به کی دادن این سوالارو طرح کنه
سوالات ریاضیش هم نصفش مسخره است فقط عدد چرت و پرت میدن هیچ خلاقیتی نداره انگار -
Gharibe Gomnam با هواپیما میره و میاد ک دکتر شه؟
@kosar-ab
چی بگم والا
ببین یکی از رتبه های برتر منطقه ۲ حدود پنج شیش سال پیش از رامسر هواپیما میگرفت با ماشین شخصی
دیگه اینجوری است برای یه سری ها...
بعد فرض کن همون سال یه پسری که پدرش فوت کرده بود کسی رو نداشتن یه خواهر و یه مادر داشت باید خرج اوناروهم در می آورد میرفت کارگری برمیگشت درس میخواند اینم یکی از رتبه های برتر منطقه ۲ شده بود اون سال
تفاوت رو ببین این است عدالت آموزشی...