هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ تشکر تشکر آدرس بدم برا بعد کنکور؟بیا زنبیل آباد گل و شیرینی منو بده بعد یه بستنی بخور برو
-
عاشق ترینام
️
پارسال هم خیلی حس خوبی بهم داد -
_ Reza _ در
ترین های 1402
️
گفته است:
سلام خانم بابایی ترین خوبید شما ترین ؟ قوی و شکست ناپذیر ترین :)) مودب ترین :))
به نمره گرفتنای نهاییش حسودی میکنم ترین :)) واسه ۰/۲۵ عصابش خورد میشه ترین منم حرص میخورم ترین :)) بچه منو دزدید نداد ترینسلام مرسی شما خوبی ترین
واییی
️
دست خودم نیستتت ولی حقیقت ترین -
@f-nalist
چرا رو من ریپ زدین ؟ -
@دختر-بهار در
ترین های 1402
️
گفته است:
هی اسم واقعی یادم می ره ترین رفیق خوب ترین پایه ترین
خوبی از خودته
جدی اسمم یادت میره ؟پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جدی اسمم یادت میره ؟
اون اوایل که بچه ها بهت میگفتن نسترن من هی میگفتم خدایا ایشون مگه پرستو نیست؟چرا بهش میگن نسترن
-
@f-nalist
چرا رو من ریپ زدین ؟پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
چرا رو من ریپ زدین ؟چون منشنش سخت بود از شما برداشتم اینجوری شدش
-
کی بود انفالو کرد ؟
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جدی اسمم یادت میره ؟
اون اوایل که بچه ها بهت میگفتن نسترن من هی میگفتم خدایا ایشون مگه پرستو نیست؟چرا بهش میگن نسترن
@ABR_DJ
اون اولا خیلی سخت بود تا همه فهمیدن -
@ABR_DJ
اون اولا خیلی سخت بود تا همه فهمیدن -
چقدر بده این چن وقت اخیر تازه دارم پی میبرم این همه مدت با یه توهم بزرگ شدم
خانواده و مدرسه و جامعه تو گوشم خوند فقط با 3 رشته میتونی خوشبخت شی
انقد تو مغزم خوندن که خودمم باورم شد وای چقدر عاشق علوم پزشکی ام درصورتی که تمام علاقه و استعدادم تو کامپیوتر و ریاضیات بوده
هرچند دیر بهش رسیدم ولی بازم بدتر از پسرعمم نیستم که با رتبه 50 پزشکی تهران قبول شد و اخراش ول کرد
به احترام عمری که سوزوندم امسال سعی میکنم داروسازی رو قبول شم چون حداقل واقعا ی سری علایقمو توش میبینم و بعدش میچسبم ب کامپیوتر در کنارش
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس -
سلام
پرستو بابایی درترین های 1402
️
گفته است:
Hhh Hh پر انرژی ترین ،آروم ترین و لایکر ترین ،تازه فهمیدم دانشجوی چیه ترین
واقعا؟
خیلیی ممنون عزیز️
@kosar-ab
لایک کننده اعظم ترین، روح لطیفی داری ترین
خیلیی ممنون
️
@دختر-بهار
Hhh Hh اوایل یعنی تا امسال ازشون میترسیدم ترین
عه
🥲
️
ممنوون
@M-Shajarian
Hhh Hh لایکر اعظم ترین
ممنوونم
️
Hhh Hh خیلی دوست ترین،خیلی مهربونه ترین،خیلی لایکره ترین،وایبش خیلی آرامش بخشه ترین
خیلیی ممنون عزیز
️
-
_ Reza _ در
ترین های 1402
️
گفته است:
به نمره گرفتنای نهاییش حسودی میکنم ترین :)) واسه ۰/۲۵ عصابش خورد میشه ترین منم حرص میخورم ترین :)) بچه منو دزدید نداد ترینسلام مرسی شما خوبی ترین
واییی
️
دست خودم نیستتت ولی حقیقت ترینپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_ Reza _ در
ترین های 1402
️
گفته است:
واییی
️
دست خودم نیستتت ولی حقیقت ترینمرسی بخوبیتون ترین
بچمو پس بدین بینم ترین
اره -
_ Reza _ در
ترین های 1402
️
گفته است:
سلام دوستان :))
سلام آقا رضا
@ABR_DJ دیجی ترین :))
رونالدو رو دوست داره ترین :))
شعرای حق میگه ترین :))
خجالتم نده
من فقط یه وسیلهامتا نخندی ب روت نمیخنده ترین
یه بار اون اوایل که اومده بودم با یکی از بچه ها شوخی کردم زیاد خوشش نیومد بعد دیگه سعی کردم هر وقت طرف مقابل چراغ سبز شوخی رو روشن کرد منم شوخی کنم
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_ Reza _ در
ترین های 1402
️
گفته است:
سلام دوستان :))
سلام آقا رضا
@ABR_DJ دیجی ترین :))
رونالدو رو دوست داره ترین :))
شعرای حق میگه ترین :))
خجالتم نده
من فقط یه وسیلهامتا نخندی ب روت نمیخنده ترین
یه بار اون اوایل که اومده بودم با یکی از بچه ها شوخی کردم زیاد خوشش نیومد بعد دیگه سعی کردم هر وقت طرف مقابل چراغ سبز شوخی رو روشن کرد منم شوخی کنم
اهاااا اوکیه ... من ک میدونی جنبه دارم مارو دور ننداز دیجی
-
@ABR_DJ زنبیل آباد اسم یه محله تو قمه که بستنی فروشیای بزرگ داره ک همیشه شلوغن هر ساعت روز و شب که بری و ملت همیشه دارن بستنی میخورن،زمستون و تابستون،بهش فلکه شهید بستنی هم میگن
-
چقدر بده این چن وقت اخیر تازه دارم پی میبرم این همه مدت با یه توهم بزرگ شدم
خانواده و مدرسه و جامعه تو گوشم خوند فقط با 3 رشته میتونی خوشبخت شی
انقد تو مغزم خوندن که خودمم باورم شد وای چقدر عاشق علوم پزشکی ام درصورتی که تمام علاقه و استعدادم تو کامپیوتر و ریاضیات بوده
هرچند دیر بهش رسیدم ولی بازم بدتر از پسرعمم نیستم که با رتبه 50 پزشکی تهران قبول شد و اخراش ول کرد
به احترام عمری که سوزوندم امسال سعی میکنم داروسازی رو قبول شم چون حداقل واقعا ی سری علایقمو توش میبینم و بعدش میچسبم ب کامپیوتر در کنارش
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازسآدمک دوستم داداشش ۳۰ ریاضی شد رفت برق شریف فککنم ولی بعد ول کرد و نمیدونم رفت پی چی
-
Blue28 متاسفانه خیلی از این موارد داریم
تقصیر نداره ها بچه انقد محیط بهش القا میکنه ک میره تو باورش اصن به اشتباه تغییرش میده
من خودم واقعاااا تا امسال فک میکردم خیلیییی علوم پزشکی رو دوس دارم خیلی از کاراش خوشم میاد ولی فهمیدم نه اینطور نیسحرفایی ک زدم پندی واسه پندگیران هم بود امیدوارم همه حواسشون جمع باشه