هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_ Reza _ در
ترین های 1402
️
گفته است:
سلام خانم بابایی ترین خوبید شما ترین ؟ قوی و شکست ناپذیر ترین :)) مودب ترین :))
به نمره گرفتنای نهاییش حسودی میکنم ترین :)) واسه ۰/۲۵ عصابش خورد میشه ترین منم حرص میخورم ترین :)) بچه منو دزدید نداد ترینسلام مرسی شما خوبی ترین
واییی
️
دست خودم نیستتت ولی حقیقت ترینپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_ Reza _ در
ترین های 1402
️
گفته است:
سلام خانم بابایی ترین خوبید شما ترین ؟ قوی و شکست ناپذیر ترین :)) مودب ترین :))
به نمره گرفتنای نهاییش حسودی میکنم ترین :)) واسه ۰/۲۵ عصابش خورد میشه ترین منم حرص میخورم ترین :)) بچه منو دزدید نداد ترینسلام مرسی شما خوبی ترین
واییی
️
دست خودم نیستتت ولی حقیقت ترینمرسی بخوبیتون ترین
بچمو پس بدین بینم ترین
اره -
_ Reza _ در
ترین های 1402
️
گفته است:
سلام دوستان :))
سلام آقا رضا
@ABR_DJ دیجی ترین :))
رونالدو رو دوست داره ترین :))
شعرای حق میگه ترین :))
خجالتم نده
من فقط یه وسیلهامتا نخندی ب روت نمیخنده ترین
یه بار اون اوایل که اومده بودم با یکی از بچه ها شوخی کردم زیاد خوشش نیومد بعد دیگه سعی کردم هر وقت طرف مقابل چراغ سبز شوخی رو روشن کرد منم شوخی کنم
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_ Reza _ در
ترین های 1402
️
گفته است:
سلام دوستان :))
سلام آقا رضا
@ABR_DJ دیجی ترین :))
رونالدو رو دوست داره ترین :))
شعرای حق میگه ترین :))
خجالتم نده
من فقط یه وسیلهامتا نخندی ب روت نمیخنده ترین
یه بار اون اوایل که اومده بودم با یکی از بچه ها شوخی کردم زیاد خوشش نیومد بعد دیگه سعی کردم هر وقت طرف مقابل چراغ سبز شوخی رو روشن کرد منم شوخی کنم
اهاااا اوکیه ... من ک میدونی جنبه دارم مارو دور ننداز دیجی
-
@ABR_DJ زنبیل آباد اسم یه محله تو قمه که بستنی فروشیای بزرگ داره ک همیشه شلوغن هر ساعت روز و شب که بری و ملت همیشه دارن بستنی میخورن،زمستون و تابستون،بهش فلکه شهید بستنی هم میگن
-
چقدر بده این چن وقت اخیر تازه دارم پی میبرم این همه مدت با یه توهم بزرگ شدم
خانواده و مدرسه و جامعه تو گوشم خوند فقط با 3 رشته میتونی خوشبخت شی
انقد تو مغزم خوندن که خودمم باورم شد وای چقدر عاشق علوم پزشکی ام درصورتی که تمام علاقه و استعدادم تو کامپیوتر و ریاضیات بوده
هرچند دیر بهش رسیدم ولی بازم بدتر از پسرعمم نیستم که با رتبه 50 پزشکی تهران قبول شد و اخراش ول کرد
به احترام عمری که سوزوندم امسال سعی میکنم داروسازی رو قبول شم چون حداقل واقعا ی سری علایقمو توش میبینم و بعدش میچسبم ب کامپیوتر در کنارش
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازسآدمک دوستم داداشش ۳۰ ریاضی شد رفت برق شریف فککنم ولی بعد ول کرد و نمیدونم رفت پی چی
-
Blue28 متاسفانه خیلی از این موارد داریم
تقصیر نداره ها بچه انقد محیط بهش القا میکنه ک میره تو باورش اصن به اشتباه تغییرش میده
من خودم واقعاااا تا امسال فک میکردم خیلیییی علوم پزشکی رو دوس دارم خیلی از کاراش خوشم میاد ولی فهمیدم نه اینطور نیسحرفایی ک زدم پندی واسه پندگیران هم بود امیدوارم همه حواسشون جمع باشه
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها یعنی ایشون طراح لباس دارن ؟
والا ما تو خیابون اینو بپوشیم ی عمر ملت میخندن چ لباسای بی کلاسی پوشیده
-
چقدر بده این چن وقت اخیر تازه دارم پی میبرم این همه مدت با یه توهم بزرگ شدم
خانواده و مدرسه و جامعه تو گوشم خوند فقط با 3 رشته میتونی خوشبخت شی
انقد تو مغزم خوندن که خودمم باورم شد وای چقدر عاشق علوم پزشکی ام درصورتی که تمام علاقه و استعدادم تو کامپیوتر و ریاضیات بوده
هرچند دیر بهش رسیدم ولی بازم بدتر از پسرعمم نیستم که با رتبه 50 پزشکی تهران قبول شد و اخراش ول کرد
به احترام عمری که سوزوندم امسال سعی میکنم داروسازی رو قبول شم چون حداقل واقعا ی سری علایقمو توش میبینم و بعدش میچسبم ب کامپیوتر در کنارش
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس -
@ariii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برای چهارشنبه سوری امسال چوب سادگیمو اتیش میزنم.
اسکار بهترین جمله تعلق میگیره به این جمله
-
اگه کسیو جا انداختم ببخشید اینو پای این نزارید ک ب یادتون نبودم ... یا اون موقع یادم رفته یا شناخت زیادی ندارم ... بعضیام الان یادم افتاد ک دیگ کار از کار گذشته ترین
Hhh Hh مهربون ترین :)) لایک کننده ترین :)) شوخی نداره با کسی ترین :)) موفق باشی ترین
blue فقط تو ناشناس باهام چت کرده ترین :)) نمیدونم دیگ ترین -
@khanoomi حاجی حذف رقیب؟
-
-
Blue28 بله دوستان اینو به کمک هوش مصنوعی ساختم اوشون ک آدمکن اونی ک داره مثل چی میخنده هم منم و موقعیت:مواجهه با سوالی ک حل نمیشه
-
-
_MILAD_ هعی خدا۲