هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اره خیلی مهمه متاسفانه، نمیزارن که با خیال راحت کانتر پلی بدیم
نمیدونم کانتر بود یا بتلفیلد
میگفتن تو یه بخش به ایران حمله میکنن
اونو بازی کردی؟Saudade 19 0 به کانتر از این انگا نچسبونید که بازی تمام آنلاینه بیچاره
و آره از مجموعه محبوب و بزرگ بتلفیلد بود، بتلفیلد 3، اتفاقا بازی خیلی خوش ساخت و خوبیم بود، گرافیکش هم نسبت به سالش بی نظیر بود. اتفاقا چند تا اسکرین شات هم دارم الان ازش:
به برج میلاد سلام کن -
Saudade 19 0 به کانتر از این انگا نچسبونید که بازی تمام آنلاینه بیچاره
و آره از مجموعه محبوب و بزرگ بتلفیلد بود، بتلفیلد 3، اتفاقا بازی خیلی خوش ساخت و خوبیم بود، گرافیکش هم نسبت به سالش بی نظیر بود. اتفاقا چند تا اسکرین شات هم دارم الان ازش:
به برج میلاد سلام کن@Comrade_Bayat
خخخخخخ
نشستی از پشت مانیتور محله خودتونو بمباران کردی -
Saudade 19 0 اره، الان که رفتم دیدم برای خیلی سبز هم هست(تصویر اول گوشه پایین سمت راست)، ولی به هر حال دلیلی بر بی غلط بودنش نیست، توی کتابای خیلی سبز هم غلط زیاد دیدم
عجب دقتی داری خدایی
چونان عقاب شکار میکنی رد پاها رو
شایدم چونان شرلوک -
@Comrade_Bayat
خخخخخخ
نشستی از پشت مانیتور محله خودتونو بمباران کردی -
Saudade 19 0 من قمیم، تا الان بازی ای ندیدم توش قم داشته باشه(حتی بازی های نقشه ای با دقت تاریخی خیلی بالا هم ندیدم قم داشته باشه، ولی اون مختصات جغرافیایی(قم) رو توی یه بازی استراتژیک چند بار بمباران اتمی کردم
@Comrade_Bayat
یاد یه ویدئو افتادم
کریس رونالدو به پرسپولیس گل میزد بعد خود طرفدارای پرسپولیس هم خوشالی میکردن این بیچاره با خودش میگفت ماذا فازا
کلا ایرانیا با خودشون مشکل دارن -
Saudade 19 0 درسته خیلی پشت سیستمم ولی کور نشدم هنوز
@Comrade_Bayat
من خودمم اینطورم
عینک بلوکات جوابه فکر کنم -
@Comrade_Bayat
یاد یه ویدئو افتادم
کریس رونالدو به پرسپولیس گل میزد بعد خود طرفدارای پرسپولیس هم خوشالی میکردن این بیچاره با خودش میگفت ماذا فازا
کلا ایرانیا با خودشون مشکل دارن -
@Comrade_Bayat
من خودمم اینطورم
عینک بلوکات جوابه فکر کنم -
Saudade 19 0 قبلا بلوکات میزدم، ولی الان مجبورم از نسخه اورجینال عینک استفاده کنم
@Comrade_Bayat
یعنی بلوکات جواب نداد؟
وای خدا دوست ندارم عینکی شم -
اهم اهمم یااااااااااا الله
یا ابولفضل چه حس غریبی دارم...
خیوب زشته عیدو تبریک نگم دیگه.. :>>>>
پس مختصر مفید میگم و میرمپیییییشاااپیییییییییییییییش عییییییییییییییییییییییییددددددددددددددددددد همممممممممممممههههههههههه مباااااااااااارککککککککک دممممببب شمااا سچااارکککککک
امیدوارم 1403 (کی 1403 شد من هنوز 1400 رو هضم نکردم) از بهههتریییییییییین و خفن تریننننن و شاد ترییییییییین سال های زندگیتووون باشههههامیدوارم اگه دوازدهمی هستی همیین امسال به ارزوت برسی و طعم پشت موندنو نچشی
امیدوارم اگه پشت کنکوری هستی (نمد چرا جدیدا مد شده میگن پشت رویا قضیشو نمیدونم خودم :|) امسال دیگه سال اخرت باشه و برسی به چیزی که چندین ساله براش میجنگی
اگه دانشجو هستی سالی پر از موفقیت و معدل الف باشه برات
چمیدانم در هر حال هر چی هستی امیدوارم موفق ترییین باشیییخیلی دلم برا شما و جوی که اینجا داشت تنگ شده بود.. مخصوصا برای مایکل بودن برای داداش بودن برای همه و همه ادا اطوارام که تحملش میکردین خییللی خییلی دلم تنگ شده بوود..
(داااغ تریننن خبر: افشین کچلک گشنگمم منو اقای مایکل صدا میکنهخلاصه حسابی تو کلاساش معروف شدممتبتثیبتمنیبمس.. سایت کانون که میرم میگن عههه تو مایکل نیستی؟ مود من: لطفا بهم بگو از رفقای انجمنی نه کلاس افشین جون
)
عااااییییییییی پر حررفی کردمممممم... منشن و پیوی و اینارو ببخشیید که الان جواب نمیدم و...
دوباره محو میشم..
مخلصیم و خداحافظظ :>>>>>>>>>>
بههبههههه خیلی خوشحال شدم باز اینجا دیدمتونان شاء الله همیشه سلامت خوشحال باشید عیدتونم مبارککک
-
@Comrade_Bayat
یعنی بلوکات جواب نداد؟
وای خدا دوست ندارم عینکی شم -
چه زود ساعت ده شد، همین یه ساعت پیش ساعت 5 بود.
جواد خیابانی
-
Saudade 19 0 اره، الان که رفتم دیدم برای خیلی سبز هم هست(تصویر اول گوشه پایین سمت راست)، ولی به هر حال دلیلی بر بی غلط بودنش نیست، توی کتابای خیلی سبز هم غلط زیاد دیدم
عجب دقتی داری خدایی
چونان عقاب شکار میکنی رد پاها رو
شایدم چونان شرلوک -
بههبههههه خیلی خوشحال شدم باز اینجا دیدمتونان شاء الله همیشه سلامت خوشحال باشید عیدتونم مبارککک
jahad_121
خانوم جهاد ببخشید یه سوال
شما جهاد اکبر هستین یا اصغر؟ -
Saudade 19 0 گفتی شرلوک هوس سری بازی شرلوک هلمز کردم لعنتی، بعیده نسخه بعدیش به این زودیا منتشر بشه، استودیو سازندش تو اوکراین بود
@Comrade_Bayat
آها
آره
کاملا متوجهم
(منی که تو عمرم فقط pes زدم اونم تو گیم نت)
-
- به قول خانم صرافیان
کاش بیفتند اتفاقات خوب کاش معجزه شود...
از قابهای روی دیوار،لبخند بریزد
از دل گلدانها،بهار بشکفد و
از منافذ سقفها،بهشت چکه کند...
کاش بیفتند
اتفاقات خوبی که تصورشان هم محال بود
خورشید عمیقتر از همیشه طلوع کند و
تا همیشه بتابد
بهار از راه برسد و
تا همیشه بماند و ما لبریز اشتیاق شویم