هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@khanoomi همرو گزینه ی سه زدم ببینم درصدم چی میشه
DexterMoreRight در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پس تو ازم متنفری
-
واییی یادش گرفتممممم
بالاخرهپرستو بابایی چی
-
DexterMoreRight چی شده
اسمتون چی بود@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
DexterMoreRight چی شده
اسمتون چی بودناموسا این سوالو بعد حدودا 2 سال چت کردن تو اینجا نباید از من بپرسی
-
DexterMoreRight در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پس تو ازم متنفری
@khanoomi
اره خیلی
خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی یا از جایی تقلب کردی؟ -
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
DexterMoreRight چی شده
اسمتون چی بودناموسا این سوالو بعد حدودا 2 سال چت کردن تو اینجا نباید از من بپرسی
DexterMoreRight دو سال؟
چقدر زود گذشت من قد یه ساعت باهات حرف زدم -
-
کسی که گروه خونیش O است چطور میتونه به کسی ک AA خون بده اخه؟
فرد اول هردوتا انزیم تجزیه کننده ها رو داره خب میزنه کربوهیدارت فرد اولی رو تجزیه میکنه
من اشتبا میکنم یا ازمون اشتباس@khanoomi
گویچههای سرخ گروه خونی O هیچ آنتی ژنی ندارند و دهنده عمومی محسوب میشوند. -
DexterMoreRight دو سال؟
چقدر زود گذشت من قد یه ساعت باهات حرف زدم@دختر-بهار
یک ساعتم حرف نزدی بمولا...
تو بگو 10 دقیقه
اسم منو نمیدونی لعنتی -
@دختر-بهار
یک ساعتم حرف نزدی بمولا...
تو بگو 10 دقیقه
اسم منو نمیدونی لعنتیDexterMoreRight اسمتون رضا داشت آخرین بار بابا حبیب گفتین
بابا حبیب چطوره -
آدمک
آقا سلام...
یه سوال شخصی اشکال نداره بیام پیویت بپرسم؟DexterMoreRight سلام بله حتما
-
@khanoomi میدونم گیره شما رو چیه
اولا بگم انتی بادی های گروه های خونی همینجوری در خون وجود ندارن و باید اول انتی ژن مورد نظرشون شناسایی بشن بعدش این انتی بادی ها تولید بشنالان تو مثالی که شما زدید بیاید دو طرفه چک کنیم
اول فرض میکنیم AA میخواد به OO خون بده : خون فرد AA دارای کربوهیدرات های A هستش پس وقتی این خون وارد فرد OO میشه این فرد شروع میکنه به ساختن آنتی بادی هایی که منجر میشه به رسوب خون تزریق شده، پس AA نمیتونه به OO خون بدهحالا فرض میکنیم OO میخواد به AA بده: خون فرد OO هیچ کدوم از کربوهیدراتای خونی رو نداره پس وقتی وارد فرد AA میشه هیچ پاسخی ایجاد نمیکنه که بخواد آنتی بادی ترشح شه و باعث رسوب خون بشه، پس OO میتونه به AA (وهمچنین به همه گروه های خونی خون بده)
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اولا بگم انتی بادی های گروه های خونی همینجوری در خون وجود ندارن و باید اول انتی ژن مورد نظرشون شناسایی بشن بعدش این انتی بادی ها تولید بشنالان تو مثالی که شما زدید بیاید دو طرفه چک کنیم
اول فرض میکنیم AA میخواد به OO خون بده : خون فرد AA دارای کربوهیدرات های A هستش پس وقتی این خون وارد فرد OO میشه این فرد شروع میکنه به ساختن آنتی بادی هایی که منجر میشه به رسوب خون تزریق شده، پس AA نمیتونه به OO خون بدهحالا فرض میکنیم OO میخواد به AA بده: خون فرد OO هیچ کدوم از کربوهیدراتای خونی رو نداره پس وقتی وارد فرد AA میشه هیچ پاسخی ایجاد نمیکنه که بخواد آنتی بادی ترشح شه و باعث رسوب خون بشه، پس OO میتونه به AA (وهمچنین به همه گروه های خونی خون بده)
خیلی ممنون ولی سطحش از کتاب خیلی بالاتر بود همون بصورت نکته یاد میگیرم
-
DexterMoreRight اسمتون رضا داشت آخرین بار بابا حبیب گفتین
بابا حبیب چطوره@دختر-بهار
آقا ینی واقعا یادت نبود یا داری اذیت میکنی
واقعا عجیبه...
درسته کم میام ولی دیگه ن انقد که اسمم یادتون بره -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی ممنون ولی سطحش از کتاب خیلی بالاتر بود همون بصورت نکته یاد میگیرم
-
@khanoomi
اره خیلی
خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی یا از جایی تقلب کردی؟DexterMoreRight در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اره خیلی
خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی یا از جایی تقلب کردی؟خوشحال میشم آدمای زیادی ازم متنفر باشنن
-
Saudade 19 0
همچی