هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA
آره راس میگی (: -
مثه حس ما تو هیچ کتاب و قصه نبود
بگو بترکه چشم حسود -
_هوژین_
مث حس ما تو هیچ کتاب و قصه نبود
بگو بترکه چشم حسود
یه مشاعره با آهنگ دیگه اینجا تشکیل دادیم این بار متفاوت با قبلی
@AMIR-RAMOS-BARDIA
-
@Alba
من سر کلاس ادبیات کودک همش جلو بودم چون تنها کسی بودم که داستانهای تورکی بچه گانه بلد بودم امتحان رو هم کامل نوشتم ولی نمیدونم چرا بازم پایین داده
اول ترم گفته حق اعتراض به نمرات ندارین@Emmet200 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
من سر کلاس ادبیات کودک همش جلو بودم چون تنها کسی بودم که داستانهای تورکی بچه گانه بلد بودم امتحان رو هم کامل نوشتم ولی نمیدونم چرا بازم پایین داده
اول ترم گفته حق اعتراض به نمرات ندارینآها که اینطور والا من 19 شدم خوبه باز
ولی نمره میان ترم یک نمره کمتر داده بودن اشتباها و اعتراض کردم که دیگه لج شدن وگرنه استاد خوبی بودن -
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
اونی که آبی پوشیده داره با دسته ی اصلی بازی میکنه ولی اونی که زرد پوشیده فکر میکنه خودش داره بازی میکنه..
تازه دسته ی اون سیم داره ولی مال اون عقبیه سیم نداره کنده شده
.
ایده دادن دسته ی فیک از: بندهآخی....
این چه کاریه آخه...
️🥲
از وقتی اومده بود خونهمون هی میگفت چی بازی کنم؟
هرچی میدادیم تکراری بود براش
آخرشم گفت پس شما هیچی نخریدین؟
با چه تمرکزی هم داره بازی میکنه....
خواهر یا برادر داری؟
یه برادر ۱۱ ساله -
Michael Vey
معلم راهنماییم به خاطر اینکه نمره ی ریاضی داداشم و من ۲۰ بود ولی کلاسش نمیرفتیم تو کلاس تو جمع اینو به ما میگفت
آرزوی موفقیت دارم براش -
آفتاب میگرفتن مزاحمش شدیم بعد ناهار خوردنش -
@Emmet200
شکل چپ: خطای مشکی پر رنگ برشای عمیقت و مشکی کم رنگ برشای لایه ای. ینی اگ قسمت سفید پوست جلوته فق لایه سفید و اگ قسمت چرمی پوست جلوته فق لایه چرمی وبرش میزنی
برشا باید دقیق و تو امتداد هم باشد تا موقع جدا کردنشون ب مشکل نخوری و پاره نشن. ترجیجا سه تا برش عمیق اولو خیلی از لبه عرض پوست فاصله نده تا تو مرحله جدا کردن زیاد نیاز نباشه چاقو رو داخل پوست ببری. ولی حواست باشه فاصله ها جوری باشن ک پاره نشه زنجیر
این الگوی سمت چپو برا هر دو طرف پوست پرتقال اجرا میکنی
شکل راست: بعد اینکه برشارو انجام دادی میرسی ب مرحله جدا کردن. عرض پوستو اینجوری جلو روت میگیری. چاقو رو وارد قسمت ابی ک مشخص کردم میکنی. اینکه باید تا کجا چاقو رو فرو ببری و کجا هارو ببری وقتی تا اینجای کارو پیش اومدی میفهمی. ینی بیشتر حسیه و نمیتونم توضیح خاصی بدم بدم
بدو انجامش بده ک من الان سه تا تامسون واس خودم اوردم ب عشق زنجیر پوست پرتقالی -
Michael Vey
نه فقط فحش میداد
شما دو تا خوکین گرازین@Emmet200 :|||||
-
Hhh Hh
یدونه داشت
بعدش پدر رو برداشتن بردن
یدونه هم گوشه ی حیاط پیدا کردیم اندازه مشت دست آوردیم گذاشتیم پیش اونیکی بزرگ شه