هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@تومیوکا-گیو
درود بر تو
منم خیلی جزئی نمیگم نهایت میگم مثلا پوستشه
فک کنم این پوست بود یادم نیسlO_Ol خسته نباشید
ولی برام سوال شد
میکروسکوپا به مانیتور وصلن؟
یا دوربین گوشی رو گذاشتید روی چشمی -
@f-nalist
فاقد اهمیتی
ولی چرا -
یادش به خیر یه زمان تو انجمن یه دیوونه بودش
ایموجی خنده اینجوری میذاشت
ترک انجمن کرد و دکتر شد...
-
@Comrade_Bayat راستی کالاف جدیده رو دیدی؟
شنیدم افتضاح شده
کمپین ۶ ساعته
نمرات گیم اسپات و آی جی ان زیر ۶ از ۱۰...@تومیوکا-گیو آره، مدرن وارفار سه خیلی خراب کرده. البته خودم بازی نکردم.
دلیلش هم مشخصه. خیلی سر سری ساخته شد. چند تا دلیل داره از نظر من، نمیدونم منتقدا با من موافق باشن یا نه:
1- ساختش هم زمان با بحث سر فروش اکتیویژن به مایکروسافت شد و مشکلات شرکتی زیادی ایجاد شد
2- خیلی سریع ساختنش، مدرن وارفار ها رو استودیو اینفینیتی وارد میسازه. هر استودیو روی هربازی حدود 2-3 سال وقت میزاره، ولی مدرن وارفار 3 رو توی یه سال ساختن(سال قبل مدرن وارفار 2 اومده بود)
3- بخاطر سیاست های اکتیویژن بعضی از کالاف دچار مشکل شدن. سر سیاست یکپارچه سازی. یعنی وارزون، مدرن وارفار 2 و مدرن وارفار 3 رو کاملا قاطی کردن. خیلی ها میگن مدرن وارفار 3 فدای وارزون شده.(منظورم از یکپارچه سازی اینه که همشون یه بازی تحت عنوان Call of Duty HQ هستن و هر کدوم یه بخش هستن، نه یه بازی) -
lO_Ol خسته نباشید
ولی برام سوال شد
میکروسکوپا به مانیتور وصلن؟
یا دوربین گوشی رو گذاشتید روی چشمی@تومیوکا-گیو
میکروسکوپ استاد به مانیتور وصله
برا هر کس جدا هم میکروسکوپ داریم اونا وصل نیس
از چشمی گرفتم
برا استاد این شکلیه
-
@Moonship
آره میام پیویت -
@Moonship
پیویت ایکون چت نداره چرا -
@Moonship
آره -
@تومیوکا-گیو آره، مدرن وارفار سه خیلی خراب کرده. البته خودم بازی نکردم.
دلیلش هم مشخصه. خیلی سر سری ساخته شد. چند تا دلیل داره از نظر من، نمیدونم منتقدا با من موافق باشن یا نه:
1- ساختش هم زمان با بحث سر فروش اکتیویژن به مایکروسافت شد و مشکلات شرکتی زیادی ایجاد شد
2- خیلی سریع ساختنش، مدرن وارفار ها رو استودیو اینفینیتی وارد میسازه. هر استودیو روی هربازی حدود 2-3 سال وقت میزاره، ولی مدرن وارفار 3 رو توی یه سال ساختن(سال قبل مدرن وارفار 2 اومده بود)
3- بخاطر سیاست های اکتیویژن بعضی از کالاف دچار مشکل شدن. سر سیاست یکپارچه سازی. یعنی وارزون، مدرن وارفار 2 و مدرن وارفار 3 رو کاملا قاطی کردن. خیلی ها میگن مدرن وارفار 3 فدای وارزون شده.(منظورم از یکپارچه سازی اینه که همشون یه بازی تحت عنوان Call of Duty HQ هستن و هر کدوم یه بخش هستن، نه یه بازی)@Comrade_Bayat آره
اول که اکتیویژن گفت قراره سالی یه بازی بدن بیرون(چند سال پیش) خوشحال شدم گفتم خیلی باحال میشه
ولی این فرانچیز هم عین اساسین مرد -
@تومیوکا-گیو آره، مدرن وارفار سه خیلی خراب کرده. البته خودم بازی نکردم.
3- بخاطر سیاست های اکتیویژن بعضی از کالاف دچار مشکل شدن. سر سیاست یکپارچه سازی. یعنی وارزون، مدرن وارفار 2 و مدرن وارفار 3 رو کاملا قاطی کردن. خیلی ها میگن مدرن وارفار 3 فدای وارزون شده.(منظورم از یکپارچه سازی اینه که همشون یه بازی تحت عنوان Call of Duty HQ هستن و هر کدوم یه بخش هستن، نه یه بازی) -
@f-nalist
دیگه همینه که هست -
@تومیوکا-گیو
میکروسکوپ استاد به مانیتور وصله
برا هر کس جدا هم میکروسکوپ داریم اونا وصل نیس
از چشمی گرفتم
برا استاد این شکلیه
lO_Ol باورم نمیشه چجوری از روی این درس میده
-
@تومیوکا-گیو
اینا عکسای میکرسکوپه دیگه
ی اسلاید برا درس دادن هم دارن اساتید -
@Comrade_Bayat آره
اول که اکتیویژن گفت قراره سالی یه بازی بدن بیرون(چند سال پیش) خوشحال شدم گفتم خیلی باحال میشه
ولی این فرانچیز هم عین اساسین مرد@تومیوکا-گیو این قضیه چند سال یک بار رو اتفاقا مایکروسافت مطرح کرد. میدونی که مایکروسافت از سال قبل مشغول راضی کردن دادگاه های اروپا و آمریکا بود تا با خرید اکتیویژن موافقت کنن، آخرش هم موفق شد. ولی این طرح یه جوری کنار رفته، چون اولا فرنچایز کالاف دیوتی ظرفیت این رو نداره که چند سال یک بار بیرون داده بشه. دوما خیلی از مدیرا از جمله مدیر ایکس باکس عوض شد.
-
@Comrade_Bayat
این کالاف دیوتی HQ هست، بخاطر این سیاست لعنتی این چهارمین آپدیت توی این ماه هست، من فقط از وارزون استفاده میکنم، ولی باید کلی محتوای اضافه دانلود و نصب کنم.