هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بحث پشت موندن شد
یاد خودم و یه بنده خدای دیگه از اینجا(که خیلی براشون دعا کردم امسال نتیجه دلخواهش رو بگیره، هیچ بنی بشری ندیدم اندازه ایشون سختی ببینه و همچنان ادامه بده) افتادم
رتبه ات میاد، انتخاب رشته ات هم میکنی، یهویی ساعت ۷ صبح ۱۴ مهر با نتیجه مردود مواجه میشی:)))
و با هیچ عقلی هم نمیتونی درک کنی چرا؟
از حرفم مطمعا نیستم، ولی اگه پارتی بازی و فروش صندلی و حروم خوری و این حرفا نبود، قلمچی تا الان باید رشته های قبولی بر اساس رتبهی سال ۱۴۰۲ رو بارگذاری میکرد -
@_Mahdieh من یکی بهت افتخار میکنم
-
پرستو بابایی منم کم خوندم، طبیعیه نسترن
چرا انقد خودتو اذیت میکنی؟ ببین من همهی چیزایی که میگی رو درک میکنم باور کن طبیعیه@_Mahdieh
میشه ؟
این موقع اتفاقا باید بیشتر بخونی که من دارم هیچی نمی خونم️
-
jahad_121 چه جالب...
ما مربی هامون اکثرا سر یه تایم بر میگردن آموزشگاه و حدودا ۱۵ دقیقه ای رو همه کنار همن و باهم حرف میزنن(همه شون که نه، اکثرشون)
امیدوارم مزاحمتون نشده باشمAkito
برای ما هم بین کلاس ها که ماشین پارک می کردیم تا کلاس بعدی شروع بشه. امضا زده بشه و تایم استراحت شون باهم گاها صحبت می کردند البته به تایم های کلاس هاشون داشت که کدوم مربی ها باسند داخل آموزشگاهخواهش میکنم
-
آدم باش:))
راست گفت -
@AmirBardia سلام وقتتون بخیر
ببخشید چطور بود؟ -
کسی رو بلاک کنم متوجه میشه ؟
-
@_Mahdieh
میشه ؟
این موقع اتفاقا باید بیشتر بخونی که من دارم هیچی نمی خونم️
پرستو بابایی نه نه، ببین امسال فشار خیلی بیشتر بود.
تعویق کنکور، فشار نهایی، فشار کارت ورود به جلسه، اعلام ترازا و .... و خیلیییییییییییییی طبیعیه خستگی و کم خوندن تو این تایم از سال. در حالت طبیعی ما باید ۲ هفته پیش کنکور میداشتیم، مغز واقعن خستهس و نمیکشه -
@_Mahdieh
من یه جوری خراب کردم سال اول که هنوز موندم چجوری استعداد داشتم اونجوری خراب کنم
اوضاعم خیلی بدتر از اینه@AmirBardia پس امیدوارم امسال بشه براتون یا اگه موندین نهایت تلاشتون رو بکنین
-
-
Akito
برای ما هم بین کلاس ها که ماشین پارک می کردیم تا کلاس بعدی شروع بشه. امضا زده بشه و تایم استراحت شون باهم گاها صحبت می کردند البته به تایم های کلاس هاشون داشت که کدوم مربی ها باسند داخل آموزشگاهخواهش میکنم
jahad_121 آره آره برا ماهم دقیقا همینطور
حالا توی همین بازه کوتاه، دوتا مربی همزمان میخواستن توی سایه پارک کنن، اون یکی گفته فلانی تو دیروز تو سایه پارک کردی حالا نوبت منه
و سر همین قضیه کلی فوش و فوش کشی شد
هعی، آموزشگاه عجیبیه -
@ꜱʜᴇʀʟᴏᴄᴋ بشدت ...اعلام موافقت