هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito
برای ما هم بین کلاس ها که ماشین پارک می کردیم تا کلاس بعدی شروع بشه. امضا زده بشه و تایم استراحت شون باهم گاها صحبت می کردند البته به تایم های کلاس هاشون داشت که کدوم مربی ها باسند داخل آموزشگاهخواهش میکنم
-
عه این نقطه گذاشتن به یکی دیگه هم سرایت کرد
-
f.nalist
همایش حنیف رو دیدم جلسه اولش -
Zahra2020 وای، حالم خوب میشه با پیامات، مرسی ️
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Maaah on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh
میشه ؟
این موقع اتفاقا باید بیشتر بخونی که من دارم هیچی نمی خونم ️ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBardia
همایش شرکت کردی؟
امیر بهترین چیز برای الان همایشه میتونی کارو باهاش در بیاری -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maaah on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
@_Mahdieh من یکی بهت افتخار میکنم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بحث پشت موندن شد
یاد خودم و یه بنده خدای دیگه از اینجا(که خیلی براشون دعا کردم امسال نتیجه دلخواهش رو بگیره، هیچ بنی بشری ندیدم اندازه ایشون سختی ببینه و همچنان ادامه بده) افتادم
رتبه ات میاد، انتخاب رشته ات هم میکنی، یهویی ساعت ۷ صبح ۱۴ مهر با نتیجه مردود مواجه میشی:)))
و با هیچ عقلی هم نمیتونی درک کنی چرا؟
از حرفم مطمعا نیستم، ولی اگه پارتی بازی و فروش صندلی و حروم خوری و این حرفا نبود، قلمچی تا الان باید رشته های قبولی بر اساس رتبهی سال ۱۴۰۲ رو بارگذاری میکرد -
@_Mahdieh
من یه جوری خراب کردم سال اول که هنوز موندم چجوری استعداد داشتم اونجوری خراب کنم
اوضاعم خیلی بدتر از اینه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 بی تربیت
-
Maaah فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط Maaah انجام شده
.......
-
همه پی جنگ و انتقامن
توی دستشون آینه ها سلاحن -
f.nalist آره
-
@AmirBardia
امیر الان مشکل درسیه این حرفایی که میزنی؟ -
نه مشکلی نیست خواهش میکنم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist 🫤🫤🫤🫤🫤من واقعا ناراحت میشم از دستتون هااااا!!!!
-
حسینه یرلر آغلار گویلر آغلار...
-
@_Mahdieh من پارسال حتی مجاز به انتخاب رشته هم نشدم
امسال نمیدونم چی پیش میاد -
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_Mahdieh من فقط گل لگد کردم
با اشتباهاتی که تو دو سال کنکورم داشتم وقت و انرژی و هزینهی خودمو هدر دادمبازم عاجزانه تقاضا میکنم با فکر انتخاب کنین، من پارسال سر یه فکر بچگونه پشت موندم. نمیدونم چجوری بگم واقعیتش ولی پشتموندن سخته! البته نه برای همه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 چه جالب...
ما مربی هامون اکثرا سر یه تایم بر میگردن آموزشگاه و حدودا ۱۵ دقیقه ای رو همه کنار همن و باهم حرف میزنن(همه شون که نه، اکثرشون)
امیدوارم مزاحمتون نشده باشم
پست 18131 از 1000113