هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری
حاجی تازه فیلمو درس دیدم فککردم قهرمانیایه قبلیو فرسادی
عمو کریمی ک همه جا بودKosar A003 کریم که اصلا عشقه در همه حال
یه کلیپ هست تموم گل های رئال تو مراحل حرفیه با گزارش عربی
اونجا که مودریچ پاس بیرون پا داد رودریگو زد به چلسی یه نفس میگیره میگه جونوووووونننننننننن
جونوووووووووننننننننننن
اصلا تا میبینمش دوست دارم مثل همون لحظه قهرمانی پاشم خوشحالی کنم
خیلی چسبید واقعا -
گاه لیلا گاه مجنون میکند
گرگ و میش چشم آهویت مرا -
رئال پادشاه اروپاست اگه واسه وقتی عقب نمیفتاد برنامه ای واسه برگشت نداشتند که دیگه پادشاه نبود
چلسی گل زد رفت تو دفاع و پرسینگ شدید رئال کامبک زد همه مفسرهای فوتبال گفتند چلسی باید حمله میکرد
بعدش منچستر گل زد و حمله کرد ولی اونم کامبک خورد -
Abnormal
کجارو انتخاب کردین🥺
یچنوقت بیاین روستامون مهمون شین
آره چون یکم اونایی ک شمالی نیستن با کاراشون خیلی مشکل ایجاد کردن پدرم میگف دیگه باغا و زمینارو کمتر میدن ببقیهKosar A003 دقیقا . فرهنگا همخونی نداره واقعا حق دارن.. ما به احترام روستاییا سعی کردیم همه چیو رعایت کنیم
-
ببین فوتبال یه چیزیه ک
تا صبح هر کدوم از طرفین دلیل واسه هم بیارن هیچ کدوم حرف طرف مقابلشو نمیپذیره
ولی خب از کل کل کردن با رئالیا واقعا لذت میبرم
خوش گذشت -
-
Matin Mousavi 1 یاد تئوری های افتادم که مدگل میگه
-
@امیرمسعود-جعفری
-
@امیرمسعود-جعفری
Matin Mousavi 1 یه جور انگار تو این برنامه های هفتگیش صداشو ترسناک میکنه انگار صدای واقعی خودش نیست
-
@امیرمسعود-جعفری دیگه میان برا خودشون داستان بافی میکنن و مدرک میارن و میگن که این هوز زندهاس و نمیدونم در کدام جزیره داره زندگی میکنه و
-
Matin Mousavi 1 یه جور انگار تو این برنامه های هفتگیش صداشو ترسناک میکنه انگار صدای واقعی خودش نیست
@امیرمسعود-جعفری آره واقعا
-
@امیرمسعود-جعفری دیگه میان برا خودشون داستان بافی میکنن و مدرک میارن و میگن که این هوز زندهاس و نمیدونم در کدام جزیره داره زندگی میکنه و
Matin Mousavi 1
آره از اینا خیلی هست واسه جذب مخاطب ولی خب یه سریا هم اون چیزی که واقعی هست رو میگن نه چیزای چرت و پرت دیگه قضاوتش با خدا
-
Matin Mousavi 1
آره از اینا خیلی هست واسه جذب مخاطب ولی خب یه سریا هم اون چیزی که واقعی هست رو میگن نه چیزای چرت و پرت دیگه قضاوتش با خدا
@امیرمسعود-جعفری
چون یوتیوب واقعا درآمدش خییلی زیاده. برا اونه که بعضیا شون هرکاری میکنن
-
Matin Mousavi 1 فک کنم خون اخرین بچه ای که خورده ناخالصی داشت گرفتتش
-
Matin Mousavi 1 فک کنم خون اخرین بچه ای که خورده ناخالصی داشت گرفتتش
Michael Vey
بیا این میشه