هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ariana-Ariana قبلا اون بالا یه عکس خورشید بود که با اون تغییر میکرد ولی حالا خورشیده غروب کرده
نیستش
بسیار شاعرانه بود
ولی جدی فک کنم باید برید تو تنظیمات@Ariana-Ariana
تو تنظیمات رفتم ولی نبود بزار یه بار دیگه هم برم کار از محکم کاری عیب نمیکنه
-
چقدر بده
️ناخنم شکست
️
️
ناخن سه تارم -
@Hamed-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر بده
️ناخنم شکست
️
️
ناخن سه تارمباید ناخونا بلند باشه ؟
-
چقدر بده
️ناخنم شکست
️
️
@Ariana-Ariana آره ولی با مضراب هم میشه
-
صحیح
آخه پیانو باید ناخونا از ته کوتاه باشه -
سلام کد رهگیری سوابق تحصیلیم موقع ثبتنام دانشگاه همون کد پیگیری که پیامک میشه میگه ثبت درخواستمدرک تحصیلی شما با کد پیگیری فلان با موفقیت انحام شد؟
-
صحیح
آخه پیانو باید ناخونا از ته کوتاه باشه@Ariana-Ariana آره چون برا پیانو ناخنا جلو کلید رو میگیره
-
سلام کد رهگیری سوابق تحصیلیم موقع ثبتنام دانشگاه همون کد پیگیری که پیامک میشه میگه ثبت درخواستمدرک تحصیلی شما با کد پیگیری فلان با موفقیت انحام شد؟
حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام بله
-
سپاس
-
ثبتنام کردی؟
-
چقدر بده
️ناخنم شکست
️
️
@Ariana-Ariana
آره
البته با مضراب هم میشه
ولی کیفیت صدا ناخن بهتر ازمضراب هست -
Matin Mousavi 1
کیفیت ناخن بهتر از مضراب هست -
ثبتنام کردی؟
-
سپاس
-
کد رهگیری سوابق فارغالتحصیلی و کد رهگیری تاییدیه دیپلم یکین ؟
-
من بخش اول اطلاعات دانشجو هستم ای دو تا رو میخوا. یه لینک روبروشون داده رفتم تو لینک قبتنام کردم و هزینه رو دادم بعد یه کد اومد نوشته
وزارت آموزش و پرورش
ثبت درخواست مدرک تحصیلی شما با کد پیگیری فلان با موفقیت انجام شد اونو برای هر دو تاشون وارد کنم؟ -
@ariana-ariana
-
Matin Mousavi @ hamed.s
-
من بخش اول اطلاعات دانشجو هستم ای دو تا رو میخوا. یه لینک روبروشون داده رفتم تو لینک قبتنام کردم و هزینه رو دادم بعد یه کد اومد نوشته
وزارت آموزش و پرورش
ثبت درخواست مدرک تحصیلی شما با کد پیگیری فلان با موفقیت انجام شد اونو برای هر دو تاشون وارد کنم؟حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وزارت آموزش و پرورش
ثبت درخواست مدرک تحصیلی شما با کد پیگیری فلان با موفقیت انجام شد اونو برای هر دو تاشون وارد کنم؟بله ولی باید دو تا مدرک کد رهگیری بگیرید هم دیپلم هم سوابق تحصیلی
-
جوری سایت میگه در ثورت ورود اطلاعات اشتباه دبگه قابل تغییر نیست و اگه اشتباه باشه رد میشی باید از هزار جا بپرسی بعد میانگین بگیری