هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نوبت دوم نمره مستمرو خیلی پایین بدن دردسر نمیشه ؟
نمره نهاییت مهمه دیگه
مستمرم اگ مدرست پایه باشه بالا میدن@ariana-a
امروز برگشتن میگن اگه هر درسیو بیشتر از سه جلسه غیبت کنید اونو صفر رد میکنیم تو مستمر. خیلی هم جدی بنظر میرسن . البته صفر نمیزارن فوقش نمره 10 بدن یا یکم کمتر میخوام ببینم دردسر نمیشه اگه یه وقت بخوام نرم مدرسه غیبت کنم و گرنه نهاییو میخونم خودم اوکیه -
خانوم لوبیا
خیلی خوبه این -
خانوم لوبیا
عا قراره منو بکشی خانوم لوبیا؟
-
@ariana-a
امروز برگشتن میگن اگه هر درسیو بیشتر از سه جلسه غیبت کنید اونو صفر رد میکنیم تو مستمر. خیلی هم جدی بنظر میرسن . البته صفر نمیزارن فوقش نمره 10 بدن یا یکم کمتر میخوام ببینم دردسر نمیشه اگه یه وقت بخوام نرم مدرسه غیبت کنم و گرنه نهاییو میخونم خودم اوکیه@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
امروز برگشتن میگن اگه هر درسیو بیشتر از سه جلسه غیبت کنید اونو صفر رد میکنیم تو مستمر. خیلی هم جدی بنظر میرسن . البته صفر نمیزارن فوقش نمره 10 بدن یا یکم کمتر میخوام ببینم دردسر نمیشه اگه یه وقت بخوام نرم مدرسه غیبت کنم و گرنه نهاییو میخونم خودم اوکیهفکر نمیکنم
ب ما ب همه بیست داده بودن
ترسوندن میترسوندنا ولی تهش ۲۰دادن -
خانوم لوبیا
عا قراره منو بکشی خانوم لوبیا؟
-
@ariana-a
امروز برگشتن میگن اگه هر درسیو بیشتر از سه جلسه غیبت کنید اونو صفر رد میکنیم تو مستمر. خیلی هم جدی بنظر میرسن . البته صفر نمیزارن فوقش نمره 10 بدن یا یکم کمتر میخوام ببینم دردسر نمیشه اگه یه وقت بخوام نرم مدرسه غیبت کنم و گرنه نهاییو میخونم خودم اوکیهفکر نمیکنم
ب ما ب همه بیست داده بودن
ترسوندن میترسوندنا ولی تهش ۲۰دادن -
خانوم لوبیا
چی شده؟
-
خانوم لوبیا
چی شده؟
officer k
وای قیافشو🫵
-
officer k
وای قیافشو🫵
خانوم لوبیا
بالاخره ازش استفاده کردم -
@ariana-a ما بچه هامون طبق گفته ی خودشون گند زده بودن
ولی خیلی شیطنت کردن بعد امتحان
میتونم بگم از هر روزی بیشتر خندیدیم@_Narges در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میتونم بگم از هر روزی بیشتر خندیدیمما ناراحت بودیم بعد میگفتیم خب هممون خراب کردیم پس نمیندازه انگیزه الکی میدادیم
-
@ariana-a
واسه ما مشکل دارن کلافکر نکنم بدن . ولی اره فکر کنم ترسوندن فقط
اره بابا ترس الکیه
-
@_Narges در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میتونم بگم از هر روزی بیشتر خندیدیمما ناراحت بودیم بعد میگفتیم خب هممون خراب کردیم پس نمیندازه انگیزه الکی میدادیم
-
از اونجایی ک همه خیلی چس ناله میکنن، و فکر میکنن وضع کنکورشون خوب نیست و تباهه
یه پیشنهاد دارم، اونم اینه که هرکی از بین کسایی ک تو این چالش شرکت کنه رتبه بهتری بیاره، باید بریم شهرشون یا اگه دیره بریم پایتخت
ولی ب هزینه خودش مهمونمون کنه ، کافه رستورانی، کنسرتی حالا هرجا، البته چون الان حسابتون داره خاک میخوره
هر وقت پول اومد دستتون مهمون کنین … مثلا بعداز اینکه مطب زدید
( اگه شرکت نمیکنی این پیامو لایک نکن)
مآهور @f-nalist آدمک @ariana-a Blue28
Reza-H
بقیه رو خودتون تگ کنین… -
@ariana-a
واسه ما مشکل دارن کلافکر نکنم بدن . ولی اره فکر کنم ترسوندن فقط
اره بابا ترس الکیه
-
خانوم لوبیا
بالاخره ازش استفاده کردم