انتقاد از درس زیست راه ابریشم
-
سلام .ببخشید من از مدیریت راه ابریشم میپرسم که شما فصل 1 دهم رو از اول از اول ضبط کردید عالی بود اقای موقاری روی پای تیخته مثال میکشید میگفت هایلایت میکرد حالا این قسمت های پارسال از تخته لمسی استفاده نمیکنه خیلی زیاد جالب نیست و شاید جلوتر باشه ولی زیست که فقط یک قسمتش مهم نیست بازدهی رو شاید بیاره پایین ! اگر درخواست کنیم اون قسمت ها از اول ضبط نمیشن؟
دوستان لطفا شماهم نظر بدید و بگید
مدیر-محصول-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست
نظر بده
الا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام .ببخشید من از مدیریت راه ابریشم میپرسم که شما فصل 1 دهم رو از اول از اول ضبط کردید عالی بود اقای موقاری روی پای تیخته مثال میکشید میگفت هایلایت میکرد حالا این قسمت های پارسال از تخته لمسی استفاده نمیکنه خیلی زیاد جالب نیست و شاید جلوتر باشه ولی زیست که فقط یک قسمتش مهم نیست بازدهی رو شاید بیاره پایین ! اگر درخواست کنیم اون قسمت ها از اول ضبط نمیشن؟
مدیر-محصول-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست
نظر بده
الا
مدیر-محصول-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست
نظر بده
الا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAli Alii
سلام، پیشنهاد خوبیه ، ولی خب چرا وقتی قابل استفاده هست دوباره ضبط کنیم و علاوه بر تولید هزینه اضافه وقتمونو صرف چیزای جدید تر مثل اضافه کردن تست بیشتر نکنیم؟
راسی از فرسنگ دوم هم تدریس آقای موقاری با تخته هوشمنده -
سلام دوستان من امروز رفتم پیله فرسنگ یک و فرسنگ دو استاد موقاری رو پرینت گرفتم الان که دارم مرتبشون میکنم میبینم چقدر مطالب رو تکراری توی قسمتهای مختلف بیان کرده و من چقدر هزینه اضافی بابت اینا پرداخت کردم مسئولین آلا ،، استاد موقاری توروخدا این مطالب رو یکم مرتب تر بزار
-
سلام دوستان من امروز رفتم پیله فرسنگ یک و فرسنگ دو استاد موقاری رو پرینت گرفتم الان که دارم مرتبشون میکنم میبینم چقدر مطالب رو تکراری توی قسمتهای مختلف بیان کرده و من چقدر هزینه اضافی بابت اینا پرداخت کردم مسئولین آلا ،، استاد موقاری توروخدا این مطالب رو یکم مرتب تر بزار
Fati Golpa در انتقاد از درس زیست راه ابریشم گفته است:
داداش آقای موقاری بخاطر همین چیزاشه که معروفه
اشتباه نکن که درستع و مشکلی درش نیست -
مدیر-محصول-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست
نظر بده
الا
Ali Alii
سلام، پیشنهاد خوبیه ، ولی خب چرا وقتی قابل استفاده هست دوباره ضبط کنیم و علاوه بر تولید هزینه اضافه وقتمونو صرف چیزای جدید تر مثل اضافه کردن تست بیشتر نکنیم؟
راسی از فرسنگ دوم هم تدریس آقای موقاری با تخته هوشمندهArshia Yazdian
سلام دوست عزیز
برای تست های فصل اول یک سری تست جدید دادن از شماره ۲۱۲ شروع میشه و من تو فیلمهای فرسنگ اول که فصل ۱ و ۲ زیست هست پیداشون نمی کنم
اینگار تست جدید ویژه ۱۴۰۱اضافه کردن ولی جواب تست ها رو نزاشتن -
ببخشید راستش من یکم گیج شدم ! اصولا تست آموزشی رو مگه نباید از اول بزنن؟بعد تست مهارتی؟بعد سوال دیگه اینکه اگه قراره هر فرسنگ هم پایه هم جامع و از دوازدهم باشه این برنامه تابستان لطمه ای به آموزش جامع نمی زنه؟از این جهت می گم که ترکیبی خونی 10 و 12 تو فرسنگ 1 دیگه توی برنامه تابستانی نیست و فقط دهم است؟
تجربیا مدیر-محصول-ابریشم -
و اینکه الان من می خوام تست بزنم برای فصل 1 دهم اول تست آموزشی ها که از تست 212 هست بزنم بعد برم سراغ تست های گوناگون از 1 تا 212؟
-
ببخشید راستش من یکم گیج شدم ! اصولا تست آموزشی رو مگه نباید از اول بزنن؟بعد تست مهارتی؟بعد سوال دیگه اینکه اگه قراره هر فرسنگ هم پایه هم جامع و از دوازدهم باشه این برنامه تابستان لطمه ای به آموزش جامع نمی زنه؟از این جهت می گم که ترکیبی خونی 10 و 12 تو فرسنگ 1 دیگه توی برنامه تابستانی نیست و فقط دهم است؟
تجربیا مدیر-محصول-ابریشمAmir Ghaheri در انتقاد از درس زیست راه ابریشم گفته است:
تجربیا مدیر-محصول-ابریشم -
ببخشید تروخدا میه بگید الا درس زیست اخرین اتفاقاتی که براش افتاد ه چیه الا این صفحه جدید چون هنوز کامل نشده من نمیدونم چی اضافه شده
Arshia Yazdian
مدیر-محصول-ابریشم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد