IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
گوارش لیپید ها
-
سلام به بروبچ آلاخونه
امیدوارم حال دلتون خوب باشه
میگم تو فصل دوم زیست سال دهم کتاب درباره پروتین و کربوهیدرات دقیقا میگه که گوارششون از کجا شروع میشه
اما درباره لیپید ها نه
از طرفی خود کتاب هم گفته لیپاز معده بصورت غیر فعال ترشح میشه و در ابتدای دوازدهه یا همون روده باریک تازه فعال میشه
حالا
با این اوصاف ما باید بگیم که گوارش لیپید ها از روده شروع میشه ؟؟؟
یا معده؟؟؟
ممنون میشم به سوالم جواب بدید
@تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست @دهم @یازدهم @دوازدهم -
mahan alizadeh
سلام با لیپاز معده شروع میشه ولی خب گوارشش کامل نیست و لیپاز پانکراس اصلی و نهایی رو انجام میده
البته مطمئن نیستم ببینیم بقیه دوستان چی میگن -
mahan alizadeh کجا گفته لیپاز معده به صورت غیر فعال ترشح میشه؟؟
-
Elham Hamed
مستقیم نگفته
چیزی که من برداشت کردم این بود که چون کلا لیپاز لوزالمعده توی دوازدهه فعال میشه احتمالا برای لیپاز معده هم همینطوره
یعنی این برداشت اشتباهه؟؟
من اصلا درباره گوارش لیپید گیج شدم -
@sania-andiravan
جالبه
ممنون
چون درباره لیپاز معده و اغاز گوارش لیپید ها هیچ اشاره ای نکرده برای من سوال شده بود -
mahan alizadeh سلام
گوارش لیپیدها از معده شروع میشه توسط انزیم لیپازی که خود معده داره و از سلول های اصلی ترشح میشه البته به مقدار کم -
mahan alizadeh من کتاب شما که 1401 کنکور دارینو نمیدونم چی گفته ولی ما که امسال کنکور دادیم کتاب نگفته بود لیپاز معده غیر فعال ترشح میشه
توی تست هایی هم که تا بحال زدم و چیزی که آقای موقاری گفتن گوارش لیپید از معده شروع میشه تحت تاثیر لیپاز معده ولی این گوارش کامل نیست و گوارش اصلی و نهایی در روده باریکه -
mahan alizadeh کی گفته لیپاز لوزالمعده توی دوازدهه فعال میشه؟؟
لیپاز معده و لوزالمعده و روده باریک گوارش لیپید ها رو انجام میدن
و پروتئاز معده بصورت غیرفعاله ک ب طور کلی پپسینوژن بهش میگن ک توی فضای معده فعال میشه
و پروتئاز لوزالمعده هم غیرفعاله ک داخل دوازدهه فعال میشه
-
Elham Hamed @Masoumeh-Shokrollahi @mitra-ism-rahmani
خیلی ممنونم ازتون جوابمو گرفتم
لطف کردید