چاپ جزوه
-
سلام بچه ها خدا قوت
میبخشید یک سوالی برای من پیش اومد
برنامه جزوه پرینت گرفتن شم چجوریه؟
منظورم اینه که هر چند وقت به چند وقت جزوه پیرینت میکنید و چند صفحه پیرینت میکنید؟ -
سلام بچه ها خدا قوت
منظورم اینه که هر چند وقت به چند وقت جزوه پیرینت میکنید و چند صفحه پیرینت میکنید؟شایان اسماعیلی سلام
فعلا چون یه حرفایی از پک فیزیکی جزوه ها از طرف آلا زده شده
فکر میکنم خیلی از بچه ها صبر میکنن تا مهر که تکلیف مشخص تر باشهاگه هم اونو نخوای، بسته به نیاز خودت باید چاپ کنی
اگه نیاز میبینی جزوه رو چاپ کن اگه میتونی از پی دی اف بخون
من شخصا فعلا فقط یسری تست چاپ کردم برای اینکه یکم سرعت پیشروی بالاتر باشه -
سلام بچه ها خدا قوت
منظورم اینه که هر چند وقت به چند وقت جزوه پیرینت میکنید و چند صفحه پیرینت میکنید؟شایان اسماعیلی جالبه
-
سلام بچه ها خدا قوت
منظورم اینه که هر چند وقت به چند وقت جزوه پیرینت میکنید و چند صفحه پیرینت میکنید؟شایان اسماعیلی
سلام
والا من روی پی دی اف میخونم و تست میزنم و بعضی از نکات که تو جزوه نیستن رو یاد داشت می کنم
تا جزوه های الا منتشر بشن و تهیه کنم
ولی یه نگاه به جزوه ها کنی معلومه که کدوم ها مهم ترن و اونایی که مهمن رو کپی بگیر
ولی میدونم حجم زیادی رو باید کپی بگیرید
فرسنگ به فرسنگ راحت میشه -
شایان اسماعیلی جالبه
ALI MI
عه تو اینجا چیکار میکنی -
ALI MI
عه تو اینجا چیکار میکنیشایان اسماعیلی منم راه ابریشم گرفتم
-
سلام بچه ها خدا قوت
منظورم اینه که هر چند وقت به چند وقت جزوه پیرینت میکنید و چند صفحه پیرینت میکنید؟شایان اسماعیلی من میخواستم پرینت کنم ولی چون گفتن خودمون میفرستیم نکردم،به جاش هر نکته ای که سر کلاس اساتید میگنو روی یه ورقه آچار خط دار یادداشت میکنم،تا بعدا ضمیمه جزوم بکنم...
-
سلام اقا این جزوه فصل 2 راه ابرییشم برزو نیست و بعضی چیز هارو که داخل فیلم میگه اصلا توی کتاب ما نیستن تروخدا برای یقیه درس ها که حذفیات ندارن فکری بکیند حالا فصل 2 که تمام شد
مدیر-محصول-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست -
-
سلام بچه ها خدا قوت
منظورم اینه که هر چند وقت به چند وقت جزوه پیرینت میکنید و چند صفحه پیرینت میکنید؟شایان اسماعیلی فرسنگ به فرسنگ
الان برو همه ی پیله و فرسنگ اول رو چاپ کن
از فرسنگ ۲ تا ۹ ام که دیزاین جدیدا میان همینطور فرسنگ به فرسنگ چاپ کن
چند روز قبل شروع فرسنگ زمان مناسبیه -
سلام بچه ها خدا قوت
منظورم اینه که هر چند وقت به چند وقت جزوه پیرینت میکنید و چند صفحه پیرینت میکنید؟شایان اسماعیلی
من که تا همین الانش به عالمه جزوه های قبلی رو پرینت کردم و هم مرتب نگه داشتنشون سخت بوده و هم هزینش زیاد میشه
هرچند میدونم خیلی دیگه طول میکشه تا آلا جزوه ها رو آماده کنه برای ارسال فیزیکی ولی ترجیح میدم منتظر بمونم
کار دیگه ای هم نمیشه کرد البته -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد