همه باهم باشیم تا کنکور1401
-
fatemeh sheikh 0 اگه الآن درست بشه هم با این وضع قول میدم بازم تو ۳ روز آینده،خرابی و قطعی و نقص فنی خواهند داشت
Amoo Sepi 😐😳😳😳😳😳چرا اخه😭😭
-
@seta-b انشاالله با تلاش و پشتکارت حتما موفق میشی چرا که نه؟
موفق باشی🌹 -
Amoo Sepi 😐😳😳😳😳😳چرا اخه😭😭
fatemeh sheikh 0 توی یه هفته ی اخیر حداقل ۴ بار نقص فنی داشتن.با این وضع واقعن نمیدونم طیِ سال چه بلایی قراره سرمون بیاد
-
Elham Hamed ایشالا سال دیگه همین موقع هممون تو اخبار :love-you_gesture_light_skin_tone: :grinning_squinting_face:
Navid Quick در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
Elham Hamed ایشالا سال دیگه همین موقع هممون تو اخبار :love-you_gesture_light_skin_tone: :grinning_squinting_face:
😉انشالله
ولی رتبه ۲۳ رو هم مگه میگن؟ -
fatemeh sheikh 0 توی یه هفته ی اخیر حداقل ۴ بار نقص فنی داشتن.با این وضع واقعن نمیدونم طیِ سال چه بلایی قراره سرمون بیاد
Amoo Sepi در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
والا آمدم ببینم تست ها رو درست زدم یا ن و یکم مشکلم داشتم دیدم فیلم ها باز نمیشه
واقعا وقت زیادی این قطعی ها دارن ازمون میگیرن -
Amoo Sepi در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
والا آمدم ببینم تست ها رو درست زدم یا ن و یکم مشکلم داشتم دیدم فیلم ها باز نمیشه
واقعا وقت زیادی این قطعی ها دارن ازمون میگیرنAli Zahiri نمیدونم باید چی بگیم😑
جالبه یکی در میاد رای منفی هم میده😂😂😂
عزیز جان اگه دلت برا الا میسوزه
بیا کمک کن نقص هاش دیده بشه به جا رای منفی دادن😂😂
بهترین محتوای آموزشیِ نه فقط ایران،بهترین محتوای آموزشی جهان هم وقتی توی یه هفته ۳ روز در دسترس نباشه هییییییچ ارزشی نداره -
@seta-b
یک و دو سه و ۲۳ مشخص شد -
@seta-b
یک و دو سه و ۲۳ مشخص شدElham Hamed منم می خواستم همینو بگم😂😂😂
-
Elham Hamed منم می خواستم همینو بگم😂😂😂
fatemeh sheikh 0 شما رتبه چندی؟
-
fatemeh sheikh 0 شما رتبه چندی؟
Elham Hamed راستش هنوز تعیین نکردم😂انشاالله تعین میکنم بهتون اطلاع میدم😂
-
Elham Hamed راستش هنوز تعیین نکردم😂انشاالله تعین میکنم بهتون اطلاع میدم😂
fatemeh sheikh 0 انشالله
-
Amoo Sepi فقط میتوتم بگم خدا خودش بهمون رحم کنه.
انشاالله سریع تر درست بشه😢 -
fatemeh sheikh 0 انشالله
Elham Hamed مرسی مرسی😊😊
-
سلام بچه ها.خوبین؟
راستش من یه جا دیگه این تاپیک رو زدم ولی چون استقبال زیادی شد بهم گفتن همین تاپیک رو بزنم تو قسمت مشاوره.
بنده هم اطاعت کردم.😊
هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که تموم بچه های کنکور سال 1401 که انشاالله با نتایج عالی قبول میشن یه جا جمع کنم و با کمک همدیگه در هر زمینه ایی چه درسی و چه غیر درسی کمک هم کنیم.
اینطوری به نظرم خیلی بهتره.
منتظر استقبال گرمتون هستم.😊انشاالله همین شمایی که الان داری این متنو می خونی به هر خواسته دلت برسی انشاالله به لطف خدا😊
fatemeh sheikh 0 در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
سلام بچه ها.خوبین؟
راستش من یه جا دیگه این تاپیک رو زدم ولی چون استقبال زیادی شد بهم گفتن همین تاپیک رو بزنم تو قسمت مشاوره.
بنده هم اطاعت کردم.😊
هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که تموم بچه های کنکور سال 1401 که انشاالله با نتایج عالی قبول میشن یه جا جمع کنم و با کمک همدیگه در هر زمینه ایی چه درسی و چه غیر درسی کمک هم کنیم.
اینطوری به نظرم خیلی بهتره.
منتظر استقبال گرمتون هستم.😊انشاالله همین شمایی که الان داری این متنو می خونی به هر خواسته دلت برسی انشاالله به لطف خدا😊
سلام .
رتبه5مطقه سه🤨
-
@dr-aryan مرسی دکتر اریان از پست خوبت.
ممنون.
خیلی پست خوبی گزاشتی.به درد ههمون میخوره تو این روزهای سخت درسی. -
@dr-aryan در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:

یه مشکل دیگه هم هست مثل سرعت نت و سرعت کم دانلود فیلم ها
قطع برق
و .....
بریم تو غار حرا درس بخونیم مشکلات کمتره
فعلا در خفا تست بزنیم تا سرعت نت بیشتر بشه بیایم پا فیلم های درسی