سرعت سایت
-
دوستای گلم
اتفاقا بنظرم این اتفاق و کندی سرعت سایت فرصت خوبیه که بتونید چیزهایی که خوندید رو مرور کنید یا چیز های اضافه تر بخونید مثل عمومیا
از این دید بهش نگاه کنید -
دوستای گلم
اتفاقا بنظرم این اتفاق و کندی سرعت سایت فرصت خوبیه که بتونید چیزهایی که خوندید رو مرور کنید یا چیز های اضافه تر بخونید مثل عمومیا
از این دید بهش نگاه کنیدmahan alizadeh
عه ماهان
یسوال ازت داشتم چرا همون جزوه دست نویس دینیتو نذاشتی اینی که تایپ کرده بودی خیلی بدفرم بود -
Parsa Amini
بابا بیخیال
اینقد به خودت سخت نگیر نهایتا چند شب اضافه بیدار موندنه دیگهشایان اسماعیلی دلم میخواد با تانک خونه های اطرافمون و بزنم
-
mahan alizadeh
عه ماهان
یسوال ازت داشتم چرا همون جزوه دست نویس دینیتو نذاشتی اینی که تایپ کرده بودی خیلی بدفرم بودParsa Amini
واقعا؟؟؟
همونجا نظرتو مینوشتی
من دست خطم خیلی بده گفتم شاید خوب نشه
دستنویس برا خودمم راحت تره چون تایپ خیلی خیلی وقت گیره
حالا سعی میکنم خوش خط تر بنویسم دستنویس بذارم
ممنونم ازت که نظرتو دادی -
دوستان ما مشکل رو بررسی کردیم از سرورهای آلاء نبود، به دیتاسنتر گفتیم
پاسخ تیکت ما به دیتاسنتر مبنی بر کاهش سرعت بچه هاعرض ادب و احترام، بر شما هم مبارک و فرخنده، یک اختلال سراسری بوجود آمده که برای امروز شدید شده است، آقای .... پیگیر هستند در اسرع وقت بهبود یابد، از خدمات سرویس بوده گویا، فکر میکنم بخاطر اتفاقات اخیر اینگونه شده است. باز ایشان بیشتر پیگیر هستند.
انشاءالله در اسرع وقت حل خواهد شد -
پاسخ تیکت ما به دیتاسنتر مبنی بر کاهش سرعت بچه هاعرض ادب و احترام، بر شما هم مبارک و فرخنده، یک اختلال سراسری بوجود آمده که برای امروز شدید شده است، آقای .... پیگیر هستند در اسرع وقت بهبود یابد، از خدمات سرویس بوده گویا، فکر میکنم بخاطر اتفاقات اخیر اینگونه شده است. باز ایشان بیشتر پیگیر هستند.
انشاءالله در اسرع وقت حل خواهد شد@m-an
واقعا ممنون از پیگیریتون -
بچه ها اینجور مشکلات توی دوران کنکور هست ب شکلای مختلف
شما باید یاد بگیرین ک با خونسردی و چطور باهاشون برخورد کنین
اگ تا ی مشکل پیش اومد استرس بگیرین و هی سر اطرافینتون و بقیه غر بزنین
تا کنکور چیزی از اعصابتون نمونه ک ببرید سر کنکور
پس لطفا این حرفای منو جدی بگیرید -
من 2 روز از برنامه راه ابریشم عقبم که امروز میخواستم جبرانش کنم. همش هیچ شد. چیار کنم بنظرتون؟
-
شایان اسماعیلی دلم میخواد با تانک خونه های اطرافمون و بزنم
Parsa Amini
هممون یه سری حسرتایی داریم
ولی چیزی که مهمه اینه که هر جا برات مشکل ایجاد شد بتونی استراتژی درست رو اتخاذ کنیو کارو در بیاری -
من 2 روز از برنامه راه ابریشم عقبم که امروز میخواستم جبرانش کنم. همش هیچ شد. چیار کنم بنظرتون؟
reza behjat
من راه ابریشم ندارم ولی الان میتونین از رو جزوه مباحث قبل رو مرور کنین یا یه نگاهی به مطالب جدید بندازین و یا تست مباحث قبل رو بزنین و تمرین کنین تا ان شاءالله مشکل برطرف شه -
انشاءالله در اسرع وقت حل خواهد شد@m-an سلام خیلی ممنون از پیگیریتون من هم چند روز از برنامه عقب افتادم امروز که میخواستم جبران کنم سرعت اینترنت اینقدر ضعیفه که نه تنها ویدیو ها دانلود نمیشن بلکه میخوام انلاین هم ببینم قطعو وصل میشه
واقعا خیلی شرایط بدیه
-
@m-an میشه بگین کِی درست میشه؟
سری قبلی هم که عرض کردیم مشکلات فنی بسیاره،فرمودین پیگیری میشه ولی قطعا پیگیری نشده که تنها ۲ روز بعد از اون مشکل،باز هم سرعت سایت به حدی پایین اومده که من با دورِ ۲x،یه کلیپِ بیست دقیقه ای رو توی ۲ ساعت دیدم!
با همه ی احترامی که برای زحمات عزیزانِ زحمتکشِ آلا قائلم ولی باور کنید هر چی زحمت دبیر ها و مدیر و شما و پشتیبان ها و مشاورا و مدیر طراحی عزیز کشیدن رو گروه فنی داره خراب میکنه.هفته ای ۵ بار مشکل فنّی پیش بیاد دیگه خیلییییه!!!!!! -
سلام سلام
سرعت سایت به شددددت پایینه. داشتم نکته و تست استاد کبریایی رو میدیدم سرعت افتضاح شد
مشکل همگانیه؟
@دانش-آموزان-آلاء @M-an
این پست پاک شده! -
دوباره سرعت سایت پایینه،
آقا چخبره دیگه برناممون ترکید دیگه،فقط برای من پایینه یا دوستانم مشکل دارن؟
-
دوباره سرعت سایت پایینه،
Ali Hedayati سرعت سایت پایین نیست سرعت اینترنت به علت این طرح جدید و ... پایین هست.
برای اینکه از برنامه عقب نمانید می تونید شب بعد از ساعت ۱۲ کلیپ ها رو دانلود کنید فعلا آنلاین دیدن سخته -
صبح اشکال نداشت ولی الان اشکال داره
-
دوباره سرعت سایت پایینه،
Ali Hedayati
امروز هم از برنامه عقبیم
دیگه حتما باید دانلود کنیم فیلم ها رو شب قبل این طوری این همه تایم الکی واسه سرعت نت نابود نمیشه -
دوباره سرعت سایت پایینه،
Ali Hedayati سلام من امروز امتحانش نکردم اما دیروز افتضاح بود
-