سلام دوستان. من فارغ 97 ام و بخاطر مشکلاتی درسو ول کردم و کنکور شرکت نکردم. الان برای 405 میخونم. سوالی داشتم. یه سایتی و یه معلم ادبیات میگه که برای رتبه های زیر 500 و دو رقمی حتی در صورت تاثیر مثبت یازدهم باید ایجاد سابقه و ترمیم انجام شه. واقعا این حرف صحت داره؟ پس مثبت شدن و قطعی موندنش چه فرقی داره با هم؟ ممنون میشم کسی میدونه جواب بده. به امید موفقیت همگی
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
دخترکی در قلب من چنگ میزد اکنون مرده است
حال واقعا تنها هستم تنهای تنهای تنها
با جسد ها سوار اتوبوس زندگی میشوم مقصد کجاست توهماتی که از زندگی ساخته ام
((((خب شاید زیادی صورتی بودم ))))
از اونجایی که قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینم پس میتونم راحت صحبت کنم نه ؟
من متاسفانه نوه اول و فرزند اول خانواده هستم
و یه جورایی الگو بقیه بارها و بارها بهم گفتن که خوشحالیم مثلاً x همچین الگوی خوبی داره و کلا رفتارهاشون تقلیدی از منه ( برای همین بیشتر دوستام بزرگ تر از خودم هستن چون میتونم از مسئولیت ها فرار کنم و بچگانه رفتار کنم )
خب وقتیenfj باشی همیشه ازت انتظار دارن خوشحال باشی و به بقیه انرژی بدی
من خودم این رشته رو انتخاب کردم ( اما الان که انتخاب کردم دیگه دست از سرم برنیمدارن از پایه دهم مدام درمورد کنکور من صحبت شد( اصلا پدر مادر من هیچ موضوع دیگه ای ندارن )حتی یکی از اقوام دورمون دو سال پیش تماس گرفت کنکور چیکار کردی ؟ )
خلاصه اینکه بنا به دلایلی امسال رو فقط اجازه دارم کنکور بدم
ترم اول بخاطر مشاور بدی که داشتم(کلی من رو عقب انداخت) و یه افسردگی شدیدی گرفتم باز نمیتونتسم با کسی صحبت کنم فقط گریه میکردم ( این مورد هم باز کسی ندیده معمولا لبخند میزنم چون ممکنه گریه ام بگیره )
دچار یه سردرگمی شدیدی شده بودم دینا عیجب بنظر میومد همه چیز سخت تر از اون چیزی بود که تصورش رو میکردم اما همه این مراحل رو رد کردم
اما هرچی میخوام از این کنکور لذت ببرم (چون اولین سد زندگی منه) بنظرم واقعااااااا هیجان انگیزه اما امسال ترازهای قلم چی افتضاح بود ( مثل یه ترسو دیگه ادامه ندادم) و فشار خوانواده خیلی خیلی اذیتم میکنه
دوست دارم باتری رو از ساعت جدا کنم و چند ساعت بخوابم
دارم دیوونه میشم
I need یکمی حس خوب 🫂
سلام و وقت بخیر
آقا ما بعد از دوسال برگشتیم تا دوباره شروع کنیم برای کنکور
اما این سری با تغییر رشته به ریاضی فیزیک یکمی سردرگم هستم که مطالب که تا حالا نخوندم و جدید هستم را چگونه مسلط بشم.
شیمی و فیزیک که مثل هم هستن ولی ریاضیات برام سواله
گسسته و حسابان و.... چی هستن اصلا و چجور باید بخونم ؟؟؟؟
♥️♥️♥️
سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
خلاصه نویسی راه ابریشم
-
سلام وقت بخیر
تو مشاوره راه ابریشم گفتند که با خلاصه نویسی ها جمع بندی کنیم
راستش من پارسال اصلا این کار رو نکردم و کاملا مبتدی هستم
درمورد اینکه چه نکاتی رو بنویسم اساتید توضیح دادند اما دوتا راه رو جلوی خودم میبینم
یه دفتر جداگانه واسه هر درس بذارم
۱۰۰ برگ واسه زیست کافیه
۴۰ برگ واسه بقیه دروس خوبه
اینم بگم دست خط خوبی ندارم
اما رنگی رنگی مینویسم
یکمم درشت مینویسم
راه دوم اینکه با خود جزوه کار کنم
یعنی خلاصه من همون جزوه اصلی باشه
این شلوغ بودن بد نیست
دعوت میکنم از اساتید آلاخونه که خوشحال میشم پاسخ بدن
z Gheibi
maryam111
M.an
Arshia Yazdian
و @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم که تجربه این کار رو دارن و پارسال خلاصه نویسی کردن -
ابوالفضل ریسی سلام
من برای سال فارغ التحصیلی از فیلم ها خودم جزوه مینوشتم ، ۱_فقط چیزایی که بلد نبودم یا ۲_فراموش می کردم ، همه نکات مهم را لازم نیست بنویسید چون قبلا این ها رو خوندید فراموش نمیکنید
۳_ چیزهایی را می نوشتم که بدونم و به آنها برای مطالعه و مرور مراجعه می کنم
همین ها شدن جزوه ها جمع بندی
البته شما که جزوه دارین با علامت گذاری و خط کشی مناسب میتونید جزوه خلاصه از دل جزوه برا خودتون تهیه کنید
برای جزوه زیست مواظب باشید من نوشتم خوب نبود ادامه ندادم -
ابوالفضل ریسی در خلاصه نویسی راه ابریشم گفته است:
سلام وقت بخیر
تو مشاوره راه ابریشم گفتند که با خلاصه نویسی ها جمع بندی کنیم
راستش من پارسال اصلا این کار رو نکردم و کاملا مبتدی هستم
درمورد اینکه چه نکاتی رو بنویسم اساتید توضیح دادند اما دوتا راه رو جلوی خودم میبینم
یه دفتر جداگانه واسه هر درس بذارم
۱۰۰ برگ واسه زیست کافیه
۴۰ برگ واسه بقیه دروس خوبه
اینم بگم دست خط خوبی ندارم
اما رنگی رنگی مینویسم
یکمم درشت مینویسم
راه دوم اینکه با خود جزوه کار کنم
یعنی خلاصه من همون جزوه اصلی باشه
این شلوغ بودن بد نیست
دعوت میکنم از اساتید آلاخونه که خوشحال میشم پاسخ بدن
z Gheibi
maryam111
M.an
Arshia Yazdian
و @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم که تجربه این کار رو دارن و پارسال خلاصه نویسی کردنسلام .
ما هم میتونیم نظر بدیم؟
-
Abolfazl Mousavi سلام
چرا که نهو @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم که تجربه این کار رو دارن و پارسال خلاصه نویسی کردن
اینجا منظورم کسایی هست که کلا خلاصه نویسی کردن حالا راه ابریشم بوده باشه که چه بهتر
-
Abolfazl Mousavi سلام
چرا که نهو @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم که تجربه این کار رو دارن و پارسال خلاصه نویسی کردن
اینجا منظورم کسایی هست که کلا خلاصه نویسی کردن حالا راه ابریشم بوده باشه که چه بهتر
اهوم ،خب خوبه من راه ابریشمی هستم و برای زیست شناسی کتاب مد نظرم هست و فیلم آموزشی رو می بینم و نکات رو وارد میکنم و سپس تست کمک درسی می زنم اعتقادی به تست زیست راه ابریشم چون مقدارش کمه و نکات خوبی هم نداره و کنکورچه هاش هم سریع زده میشهمیدونم شاید باورش سخت باشه و ایمان به حرفم نداشته باشی ولی یک بار شده هم با ایمان قلبی امتحانش کن
برای فیزیک و شیمی من تستهای که حل نمی تونم بکنم داخل یک برگه آچار سه قسمت شده می نویسم ،مثلا ۱ سوم اون برگه آچار برای دو صفحه از سوالات نزده راه ابریشم کافیه و حفظیات هم نکات رو وارد خود جزوه میکنم
-
Abolfazl Mousavi در خلاصه نویسی راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi سلام
اهوم ،خب خوبه من راه ابریشمی هستم و برای زیست شناسی کتاب مد نظرم هست و فیلم آموزشی رو می بینم و نکات رو وارد میکنم و سپس تست کمک درسی می زنم اعتقادی به تست زیست راه ابریشم چون مقدارش کمه و نکات خوبی هم نداره و کنکورچه هاش هم سریع زده میشهمیدونم شاید باورش سخت باشه و ایمان به حرفم نداشته باشی ولی یک بار شده هم با ایمان قلبی امتحانش کن
برای فیزیک و شیمی من تستهای که حل نمی تونم بکنم داخل یک برگه آچار سه قسمت شده می نویسم ،مثلا ۱ سوم اون برگه آچار برای دو صفحه از سوالات نزده راه ابریشم کافیه و حفظیات هم نکات رو وارد خود جزوه میکنم
یعنی این روش که از تست آقای موقاری استفاده کنم رو امتحان کردم نکات زیادی برام جمع نشد ،شاید ۵ نکته در تستاش بود که در کتاب خوب نبودولی در کمک درسی و بررسی پاسخنامه در حد یک دقیقه کلی نکات دستگیرت میشه
-
Abolfazl Mousavi
یعنی واسه زیست دفتر نمیخواد
اما فیزیک و شیمی یه چیز دفتر طور میخواد
در مورد تستهای زیست هم دوتا کتاب تست دارم که نگهشون داشتم که اگر تستهای راه ابریشم راضیم نکرد سریعا تعویض منبع کنم چون جای ریسکی نمونده
ممنونم لطف کردید
-
Abolfazl Mousavi
یعنی واسه زیست دفتر نمیخواد
اما فیزیک و شیمی یه چیز دفتر طور میخواد
در مورد تستهای زیست هم دوتا کتاب تست دارم که نگهشون داشتم که اگر تستهای راه ابریشم راضیم نکرد سریعا تعویض منبع کنم چون جای ریسکی نمونده
ممنونم لطف کردید
اتفاقا ریسک نکنید من اشتباه کردم و تجربه کردم یککتاب تست هم کافیه
دفتر طور نیستا ،برگه آچار رو از عرض برش بدید و ۱،سوم اونبعدش در هر یک از اون یک سوم مثلا سوالات نزده از دو صفحه اول
-
Abolfazl Mousavi آها
ممنونم -
ابوالفضل ریسی سلام
من برای سال فارغ التحصیلی از فیلم ها خودم جزوه مینوشتم ، ۱_فقط چیزایی که بلد نبودم یا ۲_فراموش می کردم ، همه نکات مهم را لازم نیست بنویسید چون قبلا این ها رو خوندید فراموش نمیکنید
۳_ چیزهایی را می نوشتم که بدونم و به آنها برای مطالعه و مرور مراجعه می کنم
همین ها شدن جزوه ها جمع بندی
البته شما که جزوه دارین با علامت گذاری و خط کشی مناسب میتونید جزوه خلاصه از دل جزوه برا خودتون تهیه کنید
برای جزوه زیست مواظب باشید من نوشتم خوب نبود ادامه ندادم -
z Gheibi سلام
یعنی میشه از خود جزوه،جزوه جمع بندی ساختبله قطعا خیلی هم جزوه خوبی میشه ، برای قبل آزمون ها و هم برای دوران جمع بندی، فقط همه چیز را علامت نزنید ، فقط نکات مهمی که باد نیستین
ممنونم لطف کردید
خواهش می کنم موفق باشید
-
سلام و خسته نباشید میگم خدمت دوستان آلایی به ویژه رفقای راه ابریشمی.
یه سوالی برام پیش اومده و ذهنم رو مشغول کرده گفتم با شما دوستان در میان بذارم...منی که راه ابریشم رو تهیه کردم آیا به خلاصه نویسی نیاز دارم ؟ یا جزوات کافیه؟؟؟؟
اگر که باید خلاصه نویسی داشته باشم ،
دفتر جدا لازمه برا هر درس؟
اصلا چطوری خلاصه نویسی کنم؟؟؟؟ -
-
Reza Estendi در خلاصه نویسی تو راه ابریشم داشته باشم؟؟؟؟ گفته است:
سلام و خسته نباشید میگم خدمت دوستان آلایی به ویژه رفقای راه ابریشمی.
یه سوالی برام پیش اومده و ذهنم رو مشغول کرده گفتم با شما دوستان در میان بذارم...منی که راه ابریشم رو تهیه کردم آیا به خلاصه نویسی نیاز دارم ؟ یا جزوات کافیه؟؟؟؟
اگر که باید خلاصه نویسی داشته باشم ،
دفتر جدا لازمه برا هر درس؟
اصلا چطوری خلاصه نویسی کنم؟؟؟؟خودش خلاصه هست خو ،البته شیمی
-
Reza Estendi سلام
منم همین سوال رو پرسیدم
این تایپک رو بخونید جواب دادن
https://forum.alaatv.com/topic/36368/خلاصه-نویسی-راه-ابریشم/1 -
Reza Estendi سلام
در حد نیم صفحه فقد چیزایی که میبینی مدام فراموش میکنی رو بنویس
چنتا تست یا زمانکوب علامت بزن واسه مرور اونارو بزن و ویدیو حلشون رو کامل ببین.خلاصه نیاز نداره -
ببینید دوست عزیز ، خلاصه نویسی شما مفید ترین منبع مرور برای خودتون هست . جزوات آلا واقعا عالیه و همه چیز رو لقمه ای و کامل تو خودش جا داده . اما شما باید برای خودت یه خلاصه نویسی جداگانه هم داشته باشی .
حالا اصلا خلاصه نویسی چی هست ؟
خلاصه نویسی یعنی استفاده از کلمات تعیین کننده و کلیدی برای یاد آوری یه جمله . مثلا شما درس زیست رو یک پاراگراف میخونی ، یه دور برای خودت مرور میکنی . و بعد نگاه میکنی ببینی با چه جمله کوتا یا حتی عبارتی میتونی اون جمله رو به یاد بیاری . مثلا یه پاراگراف از دینی نوشته که حضرت علی(ع) در روز ۲۴ ذی الحجه در حال رکوع انگشتر خودش رو به مسکینی داد که به پول نیاز داشت و برای این کارشون آیه ای نازل شد و این آیه به اسم آیه ولایت معروف هست . شما نگاه میکنی ببینی این جمله چطور توی ذهنتون میاد ، باید اون کلمه یا عبارت جرقه رو پیدا کنید . مثلا من برای خودم مینویسم حضرت علی (ع) انگشتر . همین
اما بعضی چیزا هست که باید عینا داخل جزوه باشه ، مثل آیاتی که فراموش میکنید ، مثل جمله ای که شاید نشه خلاصه اش کرد و ...
دیگه چیا تو جزوه لازمه ؟ شما داخل جزوه باید فرمول هایی رو که مثلا ترکیبی به دست میان ، یا مثلا فرمول هایی که فراموشتون میشه ، معنی لغتی که نتونستید به ذهنتون بسپرید رو اضافه بکنید . البته من خودم داخل جزوه هام یه قسمتی رو برای فرمول ها میزارم که دسترسی بهشون سریع و آسون باشه ولی شما میخونید فقط مهم ها رو بنویسید .
تا این جا شما نکات مهم ، فرمول هاو چیز هایی که از ذهنتون رفته رو برای خودتون نوشتید و بر فرض مثال یک درس ۱۰ صفحه ای رو توی مثلا توی یک صفه خلاصه نویسی کردین . (تعداد صفه رو اطلاع دقیق ندارم به صورت علمی و فقط مثال زدم )
تقریبا ۷۰ درصد جزوه شما آماده اس . حالا باید برید با چیزی که از درس دستگیرتون شده شروع به تست زنی و حل سوال کنید . شما یه دید کلی با درس نامه به دست آوردید، حالا اون مطالبی که یاد گرفتید رو با تست جمع بندی و طبقه بندی میکنید توی ذهن . بعد از این که تست زدید حتماااا حتماااا به طور کامل تست هارو تحلیل کنید و نکات ضعف و قوت رو داخل هر درس پیدا کنید .
حالا اون ۳۰ درصد که از جزوه موند چی شد ؟ اون ۳۰ درصد همون چیزایی هست که از تست ها و تحویلشون یاد گرفتید . نکات ریز تست و کلک ها ی تستی که توی درسنامه ها زیاد به چشم نمیاد و حتما باید تست بزنید تا قلق اش دستتون بیاد ، اون نکته های تستی و کلک هارو حتما توی جزوه وارد میکنیم . اما همه چیز هم نکته و کلک نیست ، شاید ما درسنامه رو کامل بخونیم و خلاصه اشم برداریم ، ولی توی تست ها یه سوالی رو بزنیم که فکر میکردیم خوب یادش گرفتیم ولی جواب اشتباه شده . ما باید اون اشتباهات رو درستش رو توی جزوه بنویسیم . و همینطور پیش میرید و با تست های جدید نکات رو به جزوه خودتون اضافه میکنید .
پیشنهاد میکنم همیشه درسی که خلاصه اش رو تموم کردین براش یه صفحه خالی نگه دارید شاید تو آینده بخواید چیزی بهش اضافه کنید -
Reza Estendi سلام
به نظرم تا میتونید خود جزوه ها رو پربار تر کنین
نکات و چیزایی که مهم هست رو از تستای مختلف و.. تو خود جزوه ها وارد کنین قبل ازمونا جزوه هارو بخونین