میشه دوازدهم رو نمونه دولتی خوند؟
-
Mamari 82 میشه یکم جزییات بیشتر بدی.واسه ثبت نام کجا باید برم و اینکه آزمون از چه دروسی هستش؟و چرا به ضرره؟
@mr-fantastic بستگی به مدرسه داره که ظرفیت داشته باشه یا نه
من توی شهرستانیم که مدرسه نمونه و تیزهوشان نداره و برای آزمون ورودی هم شرکت نکردم
چون باید میرفتم ی شهر دیگه و آرامش خونه و این چیزارو نداشتم قیدشو زدم
فکر کنم زمان ثبتنام تموم شده من استان فارسم از بقیه استانها خبر ندارم
آزمون اینجا از درسهای یازدهمه -
@mr-fantastic بستگی به مدرسه داره که ظرفیت داشته باشه یا نه
من توی شهرستانیم که مدرسه نمونه و تیزهوشان نداره و برای آزمون ورودی هم شرکت نکردم
چون باید میرفتم ی شهر دیگه و آرامش خونه و این چیزارو نداشتم قیدشو زدم
فکر کنم زمان ثبتنام تموم شده من استان فارسم از بقیه استانها خبر ندارم
آزمون اینجا از درسهای یازدهمهMamari 82
ممنون -
سلام.احوالتون چطوره
کسی که دهم و یازدهمش رو دولتی خونده میتونه دوازدهم رو نمونه دولتی بخونه؟و اگه اره شرایطش چجوریاس؟
دانش-آموزان-آلاء@mr-fantastic
سلام
جسارتا اهل کدام استان هستید؟
اگر که در شهر های بزرگ سکونت دارید ، مدارس نمونه دولتی در هر منطقه (آموزش و پرورش) با توجه به ظرفیت شان آزمون ورودی میان پایه برگزار می کنند.
بودجه بندی آزمون ها هم از کل دروس عمومی و تخصصی پایه یازدهم می باشد. -
سلام اگر تهرانید بعضی از مدرسه ها با توجه به معدل بالای 19 پذیرش میکنن
-
@mr-fantastic
سلام
جسارتا اهل کدام استان هستید؟
اگر که در شهر های بزرگ سکونت دارید ، مدارس نمونه دولتی در هر منطقه (آموزش و پرورش) با توجه به ظرفیت شان آزمون ورودی میان پایه برگزار می کنند.
بودجه بندی آزمون ها هم از کل دروس عمومی و تخصصی پایه یازدهم می باشد.Reza Estendi
خوزستان-دزفول
چنتا نمونه دولتی شهرمون هست.ولی باید بپرسم که الان آزمون دارن یا ن -
سلام.احوالتون چطوره
کسی که دهم و یازدهمش رو دولتی خونده میتونه دوازدهم رو نمونه دولتی بخونه؟و اگه اره شرایطش چجوریاس؟
دانش-آموزان-آلاء -
@mr-fantastic سلام،بله میشه،البته فقط رشته هایی که گگجایش دارن،باید حضورا برید...یه آزمونی میگیرن،خلاصه که همه چی به دست خود مدرست
در ضمن دوازدهم نسبتا راحتتر ورودی میگیرن...نمیدونم مثه اینکه دستشون باز ترهnazanin karima
خیلی ممنون