اولویت بندی برای انتخاب رشته ریاضی
-
zeinab dehghani سلام
بله بفرمائید
در خدمتمamirh_hmyf خیلی ممنون ک اومدین
من دیشب رفتم مشاوره پیش یکی از استادام وخب حقیقتن خیلی کمکم کردن و برام توضیح دادن.
یه طرح اولیه ای ک از چیدن رشته ها داشتم مینوشتم به مهندسی صنایع که سومی بود،رسیدم برگشتن بهم گفتن:این رشته از هردانشگاهی بارتبت حتمن قبولی.یعنی تضمینی ...
وخب کلی حرف زدن درمورد اینکه حالا برشانس وچیدن انتخابای بالاترش که اگه قرار باشه بالاتراز صنایع بچینم و قبول بشم،چه رشته هاودانشگاهایی باشه:/
خودشون بهم گفتن که برم فکرکنم و ازچندین نفر بپرسم و رده بندی های مختلفی رو بنویسم و براشون بفرستم تا بیشتربتونن بهم کمک کنن..
که خب یکی از آدمایی ک فکرکردم بتونه کمکم کنه شما بودین.
ازرشته ی مهندسی پزشکی _مهندسی عمران_مهندسی کامپیوتر ومعماری موندم به چه ترتیبایی بزارم؟
ویکی دیگه سوال اینکه من عمران روزیادنمیپسندم مااوشون برام توضیح دادن از آیندش وحالا اینکه مثلن مقایسه ای معماری وعمران...
حقیقتن الان توی گیج ترین حالت ممکن قرارگرفتم:/
درکل میخام نظرتونو بدونم که اگه شمابودین(به عنوان کسی که ریاضی خونده) چجوری چیدمان میکردین؟! -
بستگی به رتبت داره خب...
این رشته هایی ک گفتی انتخابت براشون کدوم دانشگاه ها باشه فرق داره ک ترتیبشو چجوری پچینی... -
بستگی به رتبت داره خب...
این رشته هایی ک گفتی انتخابت براشون کدوم دانشگاه ها باشه فرق داره ک ترتیبشو چجوری پچینی...Amirreza Vafaei Moghadam
خیلی ممنون که وقت گذاشتین و خوندین وجواب دادین
والا این یه تیکه ای از صحبت من با آقای همایونفره که خب قبلن رتبم و علایق دانشگاهیمو بهشون گفته بودم و چون تودلی جای مطالب درسی ومشاوره ای نیست،تاپیک جدایی شد. -
amirh_hmyf خیلی ممنون ک اومدین
من دیشب رفتم مشاوره پیش یکی از استادام وخب حقیقتن خیلی کمکم کردن و برام توضیح دادن.
یه طرح اولیه ای ک از چیدن رشته ها داشتم مینوشتم به مهندسی صنایع که سومی بود،رسیدم برگشتن بهم گفتن:این رشته از هردانشگاهی بارتبت حتمن قبولی.یعنی تضمینی ...
وخب کلی حرف زدن درمورد اینکه حالا برشانس وچیدن انتخابای بالاترش که اگه قرار باشه بالاتراز صنایع بچینم و قبول بشم،چه رشته هاودانشگاهایی باشه:/
خودشون بهم گفتن که برم فکرکنم و ازچندین نفر بپرسم و رده بندی های مختلفی رو بنویسم و براشون بفرستم تا بیشتربتونن بهم کمک کنن..
که خب یکی از آدمایی ک فکرکردم بتونه کمکم کنه شما بودین.
ازرشته ی مهندسی پزشکی _مهندسی عمران_مهندسی کامپیوتر ومعماری موندم به چه ترتیبایی بزارم؟
ویکی دیگه سوال اینکه من عمران روزیادنمیپسندم مااوشون برام توضیح دادن از آیندش وحالا اینکه مثلن مقایسه ای معماری وعمران...
حقیقتن الان توی گیج ترین حالت ممکن قرارگرفتم:/
درکل میخام نظرتونو بدونم که اگه شمابودین(به عنوان کسی که ریاضی خونده) چجوری چیدمان میکردین؟!zeinab dehghani الان میخواین صنایعو پایین تر از اینا بذارین؟
بعد اینکه میگین از عمران بدم میاد، دلیلش چیه؟ چرا از اون بدتون میاد
یا از معماری خوشتون میاد؟ -
zeinab dehghani الان میخواین صنایعو پایین تر از اینا بذارین؟
بعد اینکه میگین از عمران بدم میاد، دلیلش چیه؟ چرا از اون بدتون میاد
یا از معماری خوشتون میاد؟amirh_hmyf صنایع سومی یا دومی مهندسی انتخابی من بود
حالا اینکه به نسبت بقیه چجوری بچینمش موندم
ازعمران تا اینجایی ک خوندم و دیدم،بیشتر ازپایه واساس ساختمان هست
وخب به نسبت معماری توی رتبه ی دوم قرارمیگیره برام
ولی مشاوربهم گفت اگه عمران بیاری؛بعدازلیسانس میتونی گرایش به معماری بزنی وبازاربهتری داره:/
حالا شما الان فارغ از حرفای مشاور و علاقه ی من،اگه قرار بود بارتبه ی من انتخاب رشته کنید چجوری میچیندید؟! -
amirh_hmyf صنایع سومی یا دومی مهندسی انتخابی من بود
حالا اینکه به نسبت بقیه چجوری بچینمش موندم
ازعمران تا اینجایی ک خوندم و دیدم،بیشتر ازپایه واساس ساختمان هست
وخب به نسبت معماری توی رتبه ی دوم قرارمیگیره برام
ولی مشاوربهم گفت اگه عمران بیاری؛بعدازلیسانس میتونی گرایش به معماری بزنی وبازاربهتری داره:/
حالا شما الان فارغ از حرفای مشاور و علاقه ی من،اگه قرار بود بارتبه ی من انتخاب رشته کنید چجوری میچیندید؟!zeinab dehghani اوکی من میگم و این صرفا نظر خودمه
از بین رشته هایی که گفتین خب
به نظرم اول کامپیوترو بذارین، بعدش صنایع، بعد پزشکی و در اخر معماری
کامپیوترو نمیدونم چطوری علاقه دارین یا تحت تاثیر حرفای ایشون میگین کامپیوترم بردارم
اول یه چند تا دلیل بیارین که قانع بشین خودتون واقعا علاقه دارین به کامپیوتر یا نه
شما به این چیزا زیاد توجه نکنین، ببینین کدومو دوست دارین اونو بزنین
چون مثلا همین کامپیوتر، تو دانشگاه ما از همه رشته ها دیر تر امتحاناو پروژه هاشون تموم میشه و واقعا سخت میگیرین،اگر علاقه نداشته باشین نمیتونین بخونینش
شما فکر کنم سیر فکریتون اینطوری باشه:مهندسی پزشکی،معماری، صنایع
معماریو دانشگاه ما نداره ولی خب رتبه های پایین و بدتری نسبت به بقیه میخواد، اگر معماریو بذارین اولویت دوم همونجا گیر میکنه احتمالا (از معماری قبول میشین) -
zeinab dehghani اوکی من میگم و این صرفا نظر خودمه
از بین رشته هایی که گفتین خب
به نظرم اول کامپیوترو بذارین، بعدش صنایع، بعد پزشکی و در اخر معماری
کامپیوترو نمیدونم چطوری علاقه دارین یا تحت تاثیر حرفای ایشون میگین کامپیوترم بردارم
اول یه چند تا دلیل بیارین که قانع بشین خودتون واقعا علاقه دارین به کامپیوتر یا نه
شما به این چیزا زیاد توجه نکنین، ببینین کدومو دوست دارین اونو بزنین
چون مثلا همین کامپیوتر، تو دانشگاه ما از همه رشته ها دیر تر امتحاناو پروژه هاشون تموم میشه و واقعا سخت میگیرین،اگر علاقه نداشته باشین نمیتونین بخونینش
شما فکر کنم سیر فکریتون اینطوری باشه:مهندسی پزشکی،معماری، صنایع
معماریو دانشگاه ما نداره ولی خب رتبه های پایین و بدتری نسبت به بقیه میخواد، اگر معماریو بذارین اولویت دوم همونجا گیر میکنه احتمالا (از معماری قبول میشین)amirh_hmyf
سیرفکری اولیه من این بود:پزشکی،کامپیوتر،صنایع،مکانیک،معماری
خیلی خیلی ازتون ممنونم که وقت گذاشتین وتوضیح دادین
بسیارسپاسگذارم -
amirh_hmyf
سیرفکری اولیه من این بود:پزشکی،کامپیوتر،صنایع،مکانیک،معماری
خیلی خیلی ازتون ممنونم که وقت گذاشتین وتوضیح دادین
بسیارسپاسگذارمzeinab dehghani اهان
خب طبق همین بزنین خوبه،ولی به نظرم اینطوری تو همون پزشکی گیر میکنه،یه ذره دوباره تحقیق کنین ببینین کامپیوترو بیشتر دوست دارین یا پزشکی
نحوه زدنتونم بر اساس دانشگاهه؟
ینی مثلا از دانشگاه تهرن همه رشته های مورد علاقمونو میزنیم
بعد مثلا میریم امیرکبیر
بعد... -
zeinab dehghani اهان
خب طبق همین بزنین خوبه،ولی به نظرم اینطوری تو همون پزشکی گیر میکنه،یه ذره دوباره تحقیق کنین ببینین کامپیوترو بیشتر دوست دارین یا پزشکی
نحوه زدنتونم بر اساس دانشگاهه؟
ینی مثلا از دانشگاه تهرن همه رشته های مورد علاقمونو میزنیم
بعد مثلا میریم امیرکبیر
بعد...amirh_hmyf طریقه ی زدنم فکرکنم براساس رشته باشه بیشتروخب معروفیت وبهتربودن اون دانشگاه توی رشته ..
مثلن قطعن پزشکی اول امیرکبیر
یامثلن صنایع اول شریف
وحالا تابعدش ببینم چی میشه
بازم ممنونم -
amirh_hmyf طریقه ی زدنم فکرکنم براساس رشته باشه بیشتروخب معروفیت وبهتربودن اون دانشگاه توی رشته ..
مثلن قطعن پزشکی اول امیرکبیر
یامثلن صنایع اول شریف
وحالا تابعدش ببینم چی میشه
بازم ممنونمzeinab dehghani به نظرم بر اساس دانشگاه بزنین بهتره
ولی خب هر طور خودتون مایلین
در ضمن اگر میخواین بر اساس رشته بزنین امیرکبیر و شریفو نزنین اول
اولویت اولتون دانشگاه تهران باشه
شریف و امیرکبیر خیلی کار میکشن از ادم، تهران راحت تر و معقول تره
کلا نگین که مثلا میرم شریف گنگش بالاست
اولش اره همه میگن دمت گرم و اینا ولی بعدش پوست خودت کندست -
zeinab dehghani به نظرم بر اساس دانشگاه بزنین بهتره
ولی خب هر طور خودتون مایلین
در ضمن اگر میخواین بر اساس رشته بزنین امیرکبیر و شریفو نزنین اول
اولویت اولتون دانشگاه تهران باشه
شریف و امیرکبیر خیلی کار میکشن از ادم، تهران راحت تر و معقول تره
کلا نگین که مثلا میرم شریف گنگش بالاست
اولش اره همه میگن دمت گرم و اینا ولی بعدش پوست خودت کندستamirh_hmyf آهان باشه حتمن..
خیلی ممنون از توصیه هاتون ووقتی که گذاشتین -
amirh_hmyf آهان باشه حتمن..
خیلی ممنون از توصیه هاتون ووقتی که گذاشتینzeinab dehghani خواهش میکنم
کاری نکردم -
zeinab dehghani خواهش میکنم
کاری نکردمamirh_hmyf لطف دارین