Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
حذفیات فیزیک برای کنکور ۱۴۰۱
-
سلام دوستان وقتتون بخیر. راستش برام یک سوال پیش اومده در رابطه با حذفیات خب توی این آنلاینی ها کتاب فیزیک حذفیات داشته و معلم درس فیزیک مدرسه ما درسشون نداده ولی چند نفر به من گفتن که باید این حذفیات رو بخونم چون ممکنه توی کنکور بیاد حالا نمیدونم بخونم یانه ؟
میخواستم بدونم ایا شما میدونین که اینا حتمااا حذفن یا یهو طراح ممکنه به ما لطف کنه و حذفیات رو هم بیاره -
-
Saba haghshenas تو بخونشون واقعا از اینا هیچی بعید نیست
-
mahla bpz ممنون
-
Saba haghshenas خواهش
-
Saba haghshenas یه سری چیزا مث تخمین مرتبه بزرگی توی فصل اول و فرمول رسانش توی قسمت دما و گرما فک نمیکنم بیاد یا مثلا ، اما مثلا اون قسمت اندازه گیری رو میگن حذفه اما من میخونمش یا مثلا نیروی شناوری میگن مثال عددی بهتون نمیدن و فرمولش رو نباید سوال کنن اما اونم میخونم چون خیلی سوال کنکور داشته