از برنامه ی راه ابریشم سوال دارم
-
سلام دوستان
من از برنامه عقبم و الان هفته ی دوم رو باید بخونم. متوجه شدم جلسات ۳۴ و ۳۵ هندسه که در اصل برای هندسه ی ۳ هستن داخل برنامه ن. سوالم اینه که باید اینارو بخونم یا اشتباهی تو برنامه رخ داده؟ شما چیکار کردین؟ -
سلام دوستان
من از برنامه عقبم و الان هفته ی دوم رو باید بخونم. متوجه شدم جلسات ۳۴ و ۳۵ هندسه که در اصل برای هندسه ی ۳ هستن داخل برنامه ن. سوالم اینه که باید اینارو بخونم یا اشتباهی تو برنامه رخ داده؟ شما چیکار کردین؟ -
Par isa
شما جای اون دو زنگ هندسه باید شیمی بخونید
اشتباه تایپی بوده -
اهاان! خیلی ممنون!! احیانا بازم از این اشتباه تایپی ها تا آخر هفته ی سوم هست؟ اگه چیزی خاطرتون هست ممنون میشم بگین
-
سلام دوستان
دو جلسه مربوط به هندسه ۳ رو زنگ جبرانی قرار بدین.
و دوجلسه تکرارشده هندسه ۱ رو با دوجلسه از شیمی که جا افتاده جایگزین کنین.
saad mollaei 0 ببخشید دو جلسه مربوط به هندسه ۳ رو با هرچیزی خاستیم جایگزین کنیم؟
و دیگه اصلاحیه نداریم ؟ -
سلام دوستان
saad mollaei 0 ببخشید دو جلسه مربوط به هندسه ۳ رو با هرچیزی خاستیم جایگزین کنیم؟
و دیگه اصلاحیه نداریم ؟ -
سلام دوستان
من از برنامه عقبم و الان هفته ی دوم رو باید بخونم. متوجه شدم جلسات ۳۴ و ۳۵ هندسه که در اصل برای هندسه ی ۳ هستن داخل برنامه ن. سوالم اینه که باید اینارو بخونم یا اشتباهی تو برنامه رخ داده؟ شما چیکار کردین؟سلام دوست عزیز بله اشتباه شده و طبق گفته آلاء باید در تابستان امسال پایه دهم ببندین دوستان من به جای اون ادامه هندسه رو کار کردن با یک روز قبل و بعد تطبیق دادن دیدن که بله اشتباه شده و ادامه کار رو رفتن.
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد