آرایه(تشبیه مُرَجّع)
-
zahra movahedizadeh
سلام شبتون بخیر گزینه3 میشِ؟
اگِ جواب درستِ بگید تا تحلیلم از سوال رو خدمتتون بگم
................
درباره تشبیه مرجح هم این توضیح و مثال رو مطالعه بفرمایید️تشبیه مرجح چیست؟
نام دیگر این تشبیه تشبیه تفضیل هست. مرجح از ترجیح می آید، یعنی برتری دادن و زمانی که مشبه رو بر مشبه به برتری دهیم در واقع از تشبیه تفضیل استفاده کرده ایم.نمونه:
یکی دختری داشت خاقان چو ماه / کجا ماه دارد دو چشم سیاه؟معنی بیت؛
نخست شاعرمی گوید: خاقان( لقب پادشاهان چین) دختری داشت که در زیبایی مثل ماه بود اما بعد دختر خاقان را بر ماه هم برتری می دهد و می گوید: (دختر خاقان از ماه هم زیباتر است) چون دختر خاقان دو چشم سیاه داره و ماه نداره.
یعنی در اینگونه تشبیهات ( مشبه) بر (مشبه به) برتری داده می شود.#دانش_آموزان_آلاء
#تجربی
#ریاضی
#انسانی -
این پست پاک شده!
-
zahra movahedizadeh
شما رشته تون چیه؟ -
zahra movahedizadeh
سلام شبتون بخیر گزینه3 میشِ؟
اگِ جواب درستِ بگید تا تحلیلم از سوال رو خدمتتون بگم
................
درباره تشبیه مرجح هم این توضیح و مثال رو مطالعه بفرمایید️تشبیه مرجح چیست؟
نام دیگر این تشبیه تشبیه تفضیل هست. مرجح از ترجیح می آید، یعنی برتری دادن و زمانی که مشبه رو بر مشبه به برتری دهیم در واقع از تشبیه تفضیل استفاده کرده ایم.نمونه:
یکی دختری داشت خاقان چو ماه / کجا ماه دارد دو چشم سیاه؟معنی بیت؛
نخست شاعرمی گوید: خاقان( لقب پادشاهان چین) دختری داشت که در زیبایی مثل ماه بود اما بعد دختر خاقان را بر ماه هم برتری می دهد و می گوید: (دختر خاقان از ماه هم زیباتر است) چون دختر خاقان دو چشم سیاه داره و ماه نداره.
یعنی در اینگونه تشبیهات ( مشبه) بر (مشبه به) برتری داده می شود.#دانش_آموزان_آلاء
#تجربی
#ریاضی
#انسانیوجیهه پهلوان
بله گزینه ۳ میشه.
خیلی ممنونم از توضیحاتت
عالی بود -
zahra movahedizadeh
شما رشته تون چیه؟@danial-hosseiny
انسانی -
zahra movahedizadeh در آرایه(تشبیه مُرَجّع) گفته است:
سلام. کسی بلده این تست رو برام توضیح بده؟
دوازدهم
تجربیا
ریاضیا
انسانیامن گزینه یک و دو رو به نظرم بهتر متوجه شدم و میتونم براتون تحلیل کنم:گزینه ی یک طره ی مشکین رو به عنبر تشبیه میکنه ولی میگه حتی عنبر بوی خودشو از طره ی مشکین تو میگیره پس طره ی مشکین تو از عنبر هم بهتره،گزینه ی دو میگه رخ تو در روشنایی مانند شمس و قمره ولی حتی شمس و قمر هم روشناییشون رو از رخ تو میگیرن پس رخ تو روشن تر از خورشید و ماهه و اینجوری برتری میبخشه!ولی گزینه ی ۳ صرفا مانند کرده و هیچ برتری ای قائل نشده
-
@danial-hosseiny
انسانیzahra movahedizadeh
من اومدم بگم که اینا توی کنکور نمیاد که شک کردم به اینکه رشتۀ شما چیه
و گویا دیگه جواب سوالتون هم داده شده... -
zahra movahedizadeh در آرایه(تشبیه مُرَجّع) گفته است:
سلام. کسی بلده این تست رو برام توضیح بده؟
دوازدهم
تجربیا
ریاضیا
انسانیامن گزینه یک و دو رو به نظرم بهتر متوجه شدم و میتونم براتون تحلیل کنم:گزینه ی یک طره ی مشکین رو به عنبر تشبیه میکنه ولی میگه حتی عنبر بوی خودشو از طره ی مشکین تو میگیره پس طره ی مشکین تو از عنبر هم بهتره،گزینه ی دو میگه رخ تو در روشنایی مانند شمس و قمره ولی حتی شمس و قمر هم روشناییشون رو از رخ تو میگیرن پس رخ تو روشن تر از خورشید و ماهه و اینجوری برتری میبخشه!ولی گزینه ی ۳ صرفا مانند کرده و هیچ برتری ای قائل نشده
Nila YS
ممنونم