صنایع یا مکانیک
-
صنایع یا مکانیک
سلام
من می خوام برم کامپیوتر بخونم
ودر بغلش رشته ای بخونم که یه دید جامعی از مهندسی ها بهم بده برای این کار برم صنایع یا مکانیک
فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام فکر می کنم صنایع بیشتر به خواسته شما شبیه، دقیقا توی این رشته حوزه های مختلف علوم مهندسی اطلاع پیدا میکنید
amirh_hmyf سلام
خیلی ممنون میشم کمکشون کنید -
صنایع یا مکانیک
سلام
ودر بغلش رشته ای بخونم که یه دید جامعی از مهندسی ها بهم بده برای این کار برم صنایع یا مکانیک
فارغ-التحصیلان-آلاءرضا آلناصر چخبره داداش
دانشگاه مدرسه نیست که اینجوری فکر میکنی
هرکدوم از رشته ها وقت زیادیو میطلبه
همین یکیشو بخونی کافیه
کامپیوترم دید مهندسی میده بهت نگران نباش
همه رشته های مهندسی یه تعداد دروسیو میخونن که بهشون گفته میشه دروس پایه یا سرویس که اونجا دید مهندسی هم میگیری
z Gheibi ممنون از تگ -
رضا آلناصر چخبره داداش
همین یکیشو بخونی کافیه
همه رشته های مهندسی یه تعداد دروسیو میخونن که بهشون گفته میشه دروس پایه یا سرویس که اونجا دید مهندسی هم میگیری
z Gheibi ممنون از تگamirh_hmyf در صنایع یا مکانیک گفته است:
رضا آلناصر چخبره داداش
همین یکیشو بخونی کافیه
z Gheibi ممنون از تگتشکر
-
صنایع یا مکانیک
سلام
فارغ-التحصیلان-آلاءنظر من مکانیک هست چون هم بازار کار خوبی داره و دوم هم اینکه یه رشته تخصصی هست و کنار مهندسی کامپیوتر فکر خوب باشه.
البته فکر نکنم بتونید در دانشگاه دو رشته رو همزمان تحصیل کنید.
-
رضا آلناصر چخبره داداش
همین یکیشو بخونی کافیه
z Gheibi ممنون از تگamirh_hmyf
به نظرتون صنایع رو به ترتیب چه دانشگاه هایی بزنم ؟
شریف
تهران
امیرکبیر
.
.
.
؟
؟
؟
فارغ-التحصیلان-آلاء -
amirh_hmyf
شریف
تهران
امیرکبیر
.
.
.
؟
؟
؟
فارغ-التحصیلان-آلاءبه نسبت رتبه متفاوت هست چینش دانشگاه ها بعد از انتخاب رشته مورد علاقه تون از طریق رتبه هست برای مثال میگم اگه مثلا ۷۰۰ و ۸۰۰ آوردین دیگه شریف برای مهندسی کامپیوتر نمیشه و ...
-
به نسبت رتبه متفاوت هست چینش دانشگاه ها بعد از انتخاب رشته مورد علاقه تون از طریق رتبه هست برای مثال میگم اگه مثلا ۷۰۰ و ۸۰۰ آوردین دیگه شریف برای مهندسی کامپیوتر نمیشه و ...
siamak slamtalab
نظرت چیه؟ رتبه 1121از کامپیوتر منصرف شدم
-
amirh_hmyf
شریف
تهران
امیرکبیر
.
.
.
؟
؟
؟
فارغ-التحصیلان-آلاءرضا آلناصر
زیاد فرق نداره
امیر تهرانو بزن بعد امیرکبیر -
رضا آلناصر
زیاد فرق نداره
امیر تهرانو بزن بعد امیرکبیر -
siamak slamtalab
نظرت چیه؟ رتبه 1121از کامپیوتر منصرف شدم
رضا آلناصر ۱۱۲۱ کشوری یا منطقه؟
اگه منطقه کدوم منطقه؟ -
رضا آلناصر ۱۱۲۱ کشوری یا منطقه؟
اگه منطقه کدوم منطقه؟Yosef Khoshnood
منطقه دو -
صنایع یا مکانیک
سلام
فارغ-التحصیلان-آلاءرضا آلناصر در صنایع یا مکانیک گفته است:
صنایع یا مکانیک
سلام
فارغ-التحصیلان-آلاءسلام و عرض ادب
به نظر من مهندسی مکانیک رو انتخاب کنید چون به اصطلاح مهندسی مکانیک مادر تمام رشته های مهندسی هستش.
و اما در مورد مهندسی صنایع بهت بگم که مهندسی صنایع رشتهای هستش که به قول معروف دریایی به عمق یک متر از تمام رشته های دیگه مهندسی هستش حالا اگه بازم اطلاعات بیشتری در مورد مهندسی صنایع نیاز داشتی بهم بگو که من از دوستم که دانشجوی شریف هستش کمک بخوام که بیشتر شما رو باهاش آشنا کنه.(چون من خودم مهندسی مکانیک میخونم و دید زیادی در رابطه با صنایع ندارم.).
موفق باشید -
رضا آلناصر در صنایع یا مکانیک گفته است:
صنایع یا مکانیک
سلام
فارغ-التحصیلان-آلاءسلام و عرض ادب
به نظر من مهندسی مکانیک رو انتخاب کنید چون به اصطلاح مهندسی مکانیک مادر تمام رشته های مهندسی هستش.
و اما در مورد مهندسی صنایع بهت بگم که مهندسی صنایع رشتهای هستش که به قول معروف دریایی به عمق یک متر از تمام رشته های دیگه مهندسی هستش حالا اگه بازم اطلاعات بیشتری در مورد مهندسی صنایع نیاز داشتی بهم بگو که من از دوستم که دانشجوی شریف هستش کمک بخوام که بیشتر شما رو باهاش آشنا کنه.(چون من خودم مهندسی مکانیک میخونم و دید زیادی در رابطه با صنایع ندارم.).
موفق باشیدJavad Keyhani
اگه میشه معرفی کنید