جانداران تراژن
-
سلام برای ایجاد جاندار تراژن ، حتما باید ژن از یه گونه دیگه باشه؟ یا نه ژن از یک جاندار به جاندار همون گونه هم انتقال داد تراژن ایجاد میشه؟
راه-ابریشمی-ها-زیست
تجربیا -
سلام برای ایجاد جاندار تراژن ، حتما باید ژن از یه گونه دیگه باشه؟ یا نه ژن از یک جاندار به جاندار همون گونه هم انتقال داد تراژن ایجاد میشه؟
راه-ابریشمی-ها-زیست
تجربیاSJY سلام عزیزم نه حتما حتما باید ژن رو از یه گونه ی دیگه دریافت کنه که بگیم تراژن اگه از هم گونه خودش دریافت کنه دیگه تراژش نمیگیم مثلا انتقال ژن باکتری به انسان، اون کسی که ژن رو دریافت کرده دیگه شده جاندار تراژن وگرنه انتقال ژن از باکتری به باکتری اون جانداری که ژن رو دریافت کنه تراژن نیست
-
SJY سلام حتما باید از گونه دیگه باشه ، از جاندار دیگه ای تراژن نمیشه ( اگر کتاب تغییر نکرده باشه)
-
SJY سلام عزیزم نه حتما حتما باید ژن رو از یه گونه ی دیگه دریافت کنه که بگیم تراژن اگه از هم گونه خودش دریافت کنه دیگه تراژش نمیگیم مثلا انتقال ژن باکتری به انسان، اون کسی که ژن رو دریافت کرده دیگه شده جاندار تراژن وگرنه انتقال ژن از باکتری به باکتری اون جانداری که ژن رو دریافت کنه تراژن نیست
yasaman yazdani ممنون
-
راه-ابریشمی-ها-زیست
تجربیاSJY نه جانداری تراژن هست که ژنی از یه موجود دیگه غیر از گونه خودش دریافت کرده باش
-
شما کنکور چه سالیی؟ تراژن از کتاب حذف شده
-
راه-ابریشمی-ها-زیست
تجربیاSJY
باید از یه گونه باشه@Ariana-Ariana
این تفکر اشتباس، همین کنکور 1400 نشون داد تو کنکور ریاضی که از کتابای قبلی هم سوال میدن
توی نظام قدیم هم فکر کنم سال 96 بود که از اسم دیگه ی هورمون ضدادراری استفاده کرده بود که تو کتابای دهه هشتاد اومده بود(آنتی دیورتیک)
-
SJY
این تفکر اشتباس، همین کنکور 1400 نشون داد تو کنکور ریاضی که از کتابای قبلی هم سوال میدن
توی نظام قدیم هم فکر کنم سال 96 بود که از اسم دیگه ی هورمون ضدادراری استفاده کرده بود که تو کتابای دهه هشتاد اومده بود(آنتی دیورتیک)
@amir-bernousi در جانداران تراژن گفته است:
SJY
ای بابا -
yasaman yazdani ممنون
SJY خواهش میکنم