راه ابریشم
-
سلام آلایی ها!
یکمی در مورد راه ابریشم گیج شدم...
من امسال میرم دوازدهم. میخواستم بدونم توی تابستون، فقط دهم جنع بندی میشه؟ و جمع بندی یازدهم از مهر و همراه با دوازدهم هست؟
و سوال دیگه اینکه، اگه راه ابریشم کار کنیم، نیاز به خوندن جداگونهی خود کتب درسی نیست؟؟ -
سلام آلایی ها!
یکمی در مورد راه ابریشم گیج شدم...
من امسال میرم دوازدهم. میخواستم بدونم توی تابستون، فقط دهم جنع بندی میشه؟ و جمع بندی یازدهم از مهر و همراه با دوازدهم هست؟
و سوال دیگه اینکه، اگه راه ابریشم کار کنیم، نیاز به خوندن جداگونهی خود کتب درسی نیست؟؟مقداد منتظرالمهدی سلام بله تابستون دهم جمع بندی میشه و جزوه هر درس هم کافیه و کامل
-
مقداد منتظرالمهدی سلام بله تابستون دهم جمع بندی میشه و جزوه هر درس هم کافیه و کامل
Mahtab Zolghadr 0 در راه ابریشم گفته است:
مقداد منتظرالمهدی سلام بله تابستون دهم جمع بندی میشه و جزوه هر درس هم کافیه و کامل
سلام
به مواردتون اضافه کنم
ک
در عین اینکه جزوه خودش کامله ، ولی از کتاب درسی اصلا غافل نشید (معیار اصلی در کنکور اونه) -
ممنون دوستان
پس یعنی یه برنامهی جداگونه برای مهر به به بعد بهمون میدن که همزمان هم دوازدهم رو آموزش ببینیم و هم یازدهم رو جمع بندی کنیم؟
مشکل وقت پیدا نمیکنیم؟ -
ممنون دوستان
پس یعنی یه برنامهی جداگونه برای مهر به به بعد بهمون میدن که همزمان هم دوازدهم رو آموزش ببینیم و هم یازدهم رو جمع بندی کنیم؟
مشکل وقت پیدا نمیکنیم؟مقداد منتظرالمهدی
اینکه تو برنامه چه مواردی هست هنوز اطلاعی ندارم(چند روز قبل از شروع برنامه مهر ، برنامه رو میدن)
اگه همه چی خوب پیش بره مشکل وقت نداریم -
توی پکی که خریداری کردید، درسهای یازدهم و دوازدهم هستن دیگه؟؟ ولی براشون برنامه مطالعاتی ندادن هنوز درسته؟
امیدوارم درکم کنید چون بالاخره هزینه میشه برای خریدش..
نیازه که اطمینان کامل پیدا کنیم...😊 -
توی پکی که خریداری کردید، درسهای یازدهم و دوازدهم هستن دیگه؟؟ ولی براشون برنامه مطالعاتی ندادن هنوز درسته؟
امیدوارم درکم کنید چون بالاخره هزینه میشه برای خریدش..
نیازه که اطمینان کامل پیدا کنیم...😊مقداد منتظرالمهدی
درسته
اونا برنامشون از مهر شروع میشه -
خب اینجوری که نشون میده خییلی خوبه
نسبت به تدریس و فایل و پک های موسسه های دیگه، هم کیفیت خوبی داره هم هزینش به صرفه تره!!
و اینکه یک جا دروس سه تا پایه رو باهمدیگه خریداری میکنیم☺ -
چجوری از مهر
هم عمومی دهم رو بخونیم
هم عمومی یازدهم
هم اختصاصی یازدهم
هم خود دوازدهم؟؟؟
مگه میشه اینجوری؟؟؟
من واقعا سر در نمیارم🥴 -
@دانش-آموزان-آلاء@دانش-آموزان-آلاء
-
Mahtab Zolghadr 0
چجوری از مهر
هم عمومی دهم رو بخونیم
هم عمومی یازدهم
هم اختصاصی یازدهم
هم خود دوازدهم؟؟؟
مگه میشه اینجوری؟؟؟
من واقعا سر در نمیارم🥴 -
چجوری از مهر
هم عمومی دهم رو بخونیم
هم عمومی یازدهم
هم اختصاصی یازدهم
هم خود دوازدهم؟؟؟
مگه میشه اینجوری؟؟؟
من واقعا سر در نمیارم🥴مقداد منتظرالمهدی
میشه👌🏻
بسپاریدش ب آلا
صبر کنید تا مهر برنامش میاد ، میبینیم
عمومی حجمش از تخصصیا کمتره و راحت تر میشه بستش -
مقداد منتظرالمهدی
میشه👌🏻
بسپاریدش ب آلا
صبر کنید تا مهر برنامش میاد ، میبینیم
عمومی حجمش از تخصصیا کمتره و راحت تر میشه بستشHhh Hh اختصاصی یازدهم چی پس؟😭
-
Hhh Hh اختصاصی یازدهم چی پس؟😭
مقداد منتظرالمهدی
نگران نباشید
کلا یازدهم و دوازدهم از مهر برنامشون شروع میشه -
Mahtab Zolghadr 0
چجوری از مهر
هم عمومی دهم رو بخونیم
هم عمومی یازدهم
هم اختصاصی یازدهم
هم خود دوازدهم؟؟؟
مگه میشه اینجوری؟؟؟
من واقعا سر در نمیارم🥴مقداد منتظرالمهدی ببینید شما نباید فکرتونو درگیر این مسائل بکنید طبق گفته تبم آلا تابستون جمع بندی دهم و از مهر یازدهم و دوازدهم در کنار هم جلو میرن و الا هم برای پشت کنکوریا هم برای دوازدهما برنامه ایی مناسب خودشون میده با توجه به تایم مدرسه و غیره
نگران نباشید :rose: :rose: