برنامه شاد و راه ابریشم؟
-
سلام
بچه های راه ابریشمی یه سوالمیگم که از مهر که دوباره کلاس های مجازی شاد
شروع میشه (از ساعت ۷ تا ۱۳ )
چی کار کنیم که وقتمون تلف نشه؟
از یه طرفی هم اگه تو کلاسا شرکت نکنیم غییت میخوریم و یا نمره کم میکنن و ...از مهر هم باید به صورت حرفه ای تررر برای کنکور بخونیم و هم کلاسای شاد هست و هم کارای روزمره ...
شما چه نظری دارید در این رابطه ؟
یعنی چه کنم که وقتم تلف نشه ؟
آلا خودش میخواد برنامه بده ولی من یه ذره نگرانم که چطوری میشه اون برنامه رو عملی کرد با وجود شاااد
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
سلام
هر تاپیک ک میزنید ، با توجه به موضوع سوالتون گروهی رو تگ کنید تا براشون پیام ارسال بشه و سوالتون دیده بشه
مثل این
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
از یه طرفی هم اگه تو کلاسا شرکت نکنیم غییت میخوریم و یا نمره کم میکنن و ...از مهر هم باید به صورت حرفه ای تررر برای کنکور بخونیم و هم کلاسای شاد هست و هم کارای روزمره ...
آلا خودش میخواد برنامه بده ولی من یه ذره نگرانم که چطوری میشه اون برنامه رو عملی کرد با وجود شاااد
ممنون میشم راهنمایی کنید
@dr-yegane-n-dehqan
سلام
مگه امسال هم مجازی میشه ؟! -
@dr-yegane-n-dehqan
سلام
مگه امسال هم مجازی میشه ؟!علی پورخسروی نمیدونم
با توجه شرایط گفتم .
چه حضوری و چه مجازی بازم من میگم که چه جوری کنکوری بخونیم -
@دانش-آموزان-آلاء
@راه_ابریشمی_ها -
علی پورخسروی نمیدونم
با توجه شرایط گفتم .
چه حضوری و چه مجازی بازم من میگم که چه جوری کنکوری بخونیم@dr-yegane-n-dehqan
کاش مجازی باشه
شادو میشه یکاریش کرد
ولی مدرسه حضوریو نه🥲 -
-
والا من پارسال هم حضوری میزدم میرفتم . کار درستی نیست ولی از این که وقتم هدر بشه خیلی بهتره
. حضوری میزدم و با یه گوشی دیگه فیلم های صفر تا صد آلا رو میدیدم ، مخصوصا درس ریاضی و فیزیک . حالا درس هایی که دبیر های خوب و فعالی داشت رو میدیدم و استفاده میکردم ولی اونایی که خوب درس نمیدادن رو فقط حضوری میزدم . اگر امسال هم مجازی بشه ، اگر بتونم که صد درصد غیر حضوری میکنم خودم میخونم اگر هم نتونم غیر حضوری کنم و مدارس مجازی باشه فقط سر کلاس حاضری میزنم میرم پی درس خودم
-
@dr-yegane-n-dehqan
سلام
مگه امسال هم مجازی میشه ؟!علی پورخسروی
ولله وضعیت کرونا اینقد خرابه که
فک نکنم حضوریش بکنن -
@dr-yegane-n-dehqan
کاش مجازی باشه
شادو میشه یکاریش کرد
ولی مدرسه حضوریو نه🥲Nazanin Nobakht
دقیقا
اصلا تایم توی مجازی هدر نمیره
یک ساعت صب زود پاشو آماده شده
یک ساعت از مدرسه برگرد
هیچ کدوم اینا نیست و و این برای یک دوازدهمی راحت تره -
والا من پارسال هم حضوری میزدم میرفتم . کار درستی نیست ولی از این که وقتم هدر بشه خیلی بهتره
. حضوری میزدم و با یه گوشی دیگه فیلم های صفر تا صد آلا رو میدیدم ، مخصوصا درس ریاضی و فیزیک . حالا درس هایی که دبیر های خوب و فعالی داشت رو میدیدم و استفاده میکردم ولی اونایی که خوب درس نمیدادن رو فقط حضوری میزدم . اگر امسال هم مجازی بشه ، اگر بتونم که صد درصد غیر حضوری میکنم خودم میخونم اگر هم نتونم غیر حضوری کنم و مدارس مجازی باشه فقط سر کلاس حاضری میزنم میرم پی درس خودم
Romi_fr بهترین کارو میکردید
اخه ما یه لحظه از شاد در میومدیم بیرون یه ویس میدادن که عاااای چرا آفلاین شدی و ...
ولی خب من دوتا گوشی ندارم که بخوام همزمان هم تو کلاس باشم هم با آلا پیش برم .
مامانم هم خب گوشیش رو لازم داره
بابامم که خونه نیست توی اون تایم که بخوام از گوشیش استفاده کنم 🥲
-
از قابلیت شناور گوشی استفاده کنید صفحه فیلم آلا رو باز کنید و شاد هم یه پنجره شناور بزنید بیاد کنار فیلم ، رو هر دوتا تسلط داشته باشید
Romi_fr عععهههه افرین فکر خوبیه
مرسی -
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
کنکور سرنوشت
دانش آموز کنکوری
@دانش_اموزان_آلاء -
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
علی پورخسروی نمیدونم
با توجه شرایط گفتم .
چه حضوری و چه مجازی بازم من میگم که چه جوری کنکوری بخونیم@dr-yegane-n-dehqan من الان ناامید شدم که میخواستم راه ابریشمی بگی م حالا اگه برنامه راابریشم بخوره توی زنگ های مدرسه که دیگه نمیتونم بش برسم معلم های مدرسه من خیلییییییییی گیر میدن
-
@dr-yegane-n-dehqan من الان ناامید شدم که میخواستم راه ابریشمی بگی م حالا اگه برنامه راابریشم بخوره توی زنگ های مدرسه که دیگه نمیتونم بش برسم معلم های مدرسه من خیلییییییییی گیر میدن
Saba haghshenas مشاوران ابریشم که برنامه میخوان بدن برای مدرسه و ابریشم فکر همه جا رو میکنن .
ولی من کنجکاوم که چطور میشه اینهمه درس و تست رو کنکوری خوند .
ولی خب اعتماد کردم به آلاء و مطمئنم حواسش به ما هست . 🥲
-
چی میگید شما
معلما رو دارن واکسن میزن (تا الان ۳۰ درصد زدن)
مجازی کجا بود.... -
چی میگید شما
مجازی کجا بود....این پست پاک شده! -
چی میگید شما
مجازی کجا بود....Yazdan Gonabadi اونا میزنن ما نمیزنیم ما بگیریم یه چیزمون بشه براشون مهم نیست؟