ادبیات یه چندتا سوال
-
سلام
خسته نباشید
۱)وقتی دو تا صفت مختلف میان،ولی اسم موصوف نیست،آیا اونو ترکیب وصفی میگیریم؟اگه آره،چندتا؟کلا یکی یا به ازای هر صفت یه ترکیب؟
مثلا، آن سیهچرده بیامد ز فرنگ
تو تست،آن سیه چرده رو گرفته یه ترکیب وصفی،من یادمه میگفتیم اگه اگه صفت جایگزین بیاد،اولن،استعاره حساب نمیکنیم،دومن فک کنم ترکیب وصفی هم نمیگرفتیمش
ولی ایشون اینطوری گرفته
2)یه درس بود تو یازدهم،از آفرینش انسان و داستان آفرینشش و ..... حرف میزد،یه آیه داره انا عرضنا الامانة علی السماوات و الارض و الجبال و...
این وظیفه و امانتی که میگه انسان قبول کرده،همون خلافت و جانشینی خدا تو زمینه؟
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا انسانیا @danial-hosseiny -
سلام
خسته نباشید
۱)وقتی دو تا صفت مختلف میان،ولی اسم موصوف نیست،آیا اونو ترکیب وصفی میگیریم؟اگه آره،چندتا؟کلا یکی یا به ازای هر صفت یه ترکیب؟
تو تست،آن سیه چرده رو گرفته یه ترکیب وصفی،من یادمه میگفتیم اگه اگه صفت جایگزین بیاد،اولن،استعاره حساب نمیکنیم،دومن فک کنم ترکیب وصفی هم نمیگرفتیمش
ولی ایشون اینطوری گرفته
2)یه درس بود تو یازدهم،از آفرینش انسان و داستان آفرینشش و ..... حرف میزد،یه آیه داره انا عرضنا الامانة علی السماوات و الارض و الجبال و...
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا انسانیا @danial-hosseiny -
سروش قادری پروردگارا! اگر ما فراموش کردیم یا خطا نمودیم ما را مواخذه مکن(ربنا لا تؤاخذنا ان نسینا او اخطانا).
مفهوم مىگویند زندگى به هر حال خالى از فراموشى و خطا و اشتباه نیست، ما مىکوشیم به سراغ گناه عمدى نرویم، اما خطاها و لغزشها را تو بر ما ببخش. -
سلام
خسته نباشید
ولی ایشون اینطوری گرفته
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا انسانیا @danial-hosseinyسروش قادری
سلام. در جواب سوال یک باید بگم واقعا متوجه سوالت نمیشم سروش...
و در جواب سوال دوم:
" آیه امانت (احزاب: ۷۲) درباره خودداری آسمان، زمین و کوهها از پذیرش امانتی است که انسان آن را پذیرفت. بنابر تفاسیر شیعی منظور از این امانت، دین، ولایت الهی و ولایت امیرالمؤمنین است. " -
سروش قادری
سلام. در جواب سوال یک باید بگم واقعا متوجه سوالت نمیشم سروش...
و در جواب سوال دوم:
" آیه امانت (احزاب: ۷۲) درباره خودداری آسمان، زمین و کوهها از پذیرش امانتی است که انسان آن را پذیرفت. بنابر تفاسیر شیعی منظور از این امانت، دین، ولایت الهی و ولایت امیرالمؤمنین است. "@danial-hosseiny
مرسی
سوال یک
نگا کن
۱)آن سیه چرده
۲)آن یار سیه چرده
خب تو ترکیب دوم معلومه موصوف که میشه یار
آن هم صفت پیشین و سیه چرده صفت پسین
ولی تو آن سیه چرده،موصوف نداریم
یعنی نیست
اینو گرفته ترکیب وصفی(آن سیه چرده)
کلشم یه ترکیب حساب کرده نه دوتا -
@danial-hosseiny
مرسی
سوال یک
نگا کن
۱)آن سیه چرده
۲)آن یار سیه چرده
خب تو ترکیب دوم معلومه موصوف که میشه یار
آن هم صفت پیشین و سیه چرده صفت پسین
ولی تو آن سیه چرده،موصوف نداریم
یعنی نیست
اینو گرفته ترکیب وصفی(آن سیه چرده)
کلشم یه ترکیب حساب کرده نه دوتاسروش قادری
سروش عزیزم نمیدونم چرا حواست نیست.
اما هر ترکیبی که با ضمیر اشاره همراهه همیشه ترکیب وصفی درنظر گرفته میشه
آن مرد
این کتاب
این زنان
همۀ اینا ترکیب وصفین
بعیده اینو ندونی!
"آن سیه چرده" هم مسلما یه ترکیب وصفیه...